25 Şubat 2013 Pazartesi

Facebook Likelo Durum Beğendirme



Sponsorlu Bağlantılar

Facebook Likelo Durum Beğendirme Hilesi
İnternetin altın yıldızı facebook'ta profili olmayan yoktur eminim. Peki ya sizin diğerlerinden farkınız ne? Ortaya bir fark koyarak sizin profilinizin diğerlerinden daha güzel olmasını istemez misiniz? Herşeyiyle harika bir profiliniz var diyelim, yeterli sayıda arkadaşınızda var. Ayrıca bir çokda takipçiniz var. Eğer yeterli takipçiniz olmadığını düşünüyorsanız, sitemizde bulunan takipçi kazandırma yazısını inceleyebilirsiniz. Herşey tamam ise sıra geldi güzel paylaşımlar yapmaya, bu sayede siz sürekli takip edilirsiniz. Eğer güzel paylaşımlar yapmıyorsanız, beğendirme hilesi kullansanız dahi pekte populer olmazsınız.

Aslında bu yönteme hile denmez facebookda  fotoğraf,sayfa,abone beğendirmek likelo sayesinde mümkündür.Aşağıda videoda detaylı şekilde anlatılmakta umarım yararlı bir konu olmuştur.
Populer olma yolunda en büyük adım, takip edilmek ve beğenilerinizin yüksek olmasıdır. Şimdiye kadar kişisel profillerden bahsettik yalnız, bu yöntemi sayfalarınız ve gruplarınızda da uygulayabilirsiniz. Paylaşım beğendirme ya da durum beğendirme olarak adlandırdığımız bu uygulamayı sizlere ücretsiz olarak sunuyoruz.

Bu uygulamanın kısa süre içerisinde facebook tarafından engellenmemesi için bunu herkese açık şekilde sunmaktan çekiniyoruz. O yüzden başkalarının bunu suistimal etmemesi için, sadece başvurular üzerine bu uygulamayı paylaşmayı düşünüyoruz. Eğer sizde bizim keşfettiğimiz bu uygulamadan yararlanmak istiyorsanız, aşağıya uygulamayı kullanmak istediğiniz yeri, neden kullanmak istediğinizi, sitemiz hakkındaki düşüncelerinizi ve iletişim adresinizi yazarak istekte bulununuz. İstekleri olumlu görülen ve risk teşkil etmeyen kişilere özel olarak verdiği iletişim yolu ile bu yöntemin detayları gönderilecektir.
Likelo.com Kullanımı - Facebook Durum Beğendirme Hilesi

8 yorum:

  1. merhaba benim adım elif yücel, bu hizmetinizden yararlanmak istiyorum detaylı bir mail atabilirmisiniz acaba? elifyucel80@gmail.com

    YanıtlaSil
  2. teşekkerler likelo sayesinde 2 binlik sayfam 8 bin falan oldu gittikçe de artıyor yeni sayfalar da açtım onlarıda likelo ile kasmaya başladım facebook da artık benden iyisi yok paylaştıklarımı da herkes beğeniyor bu likelo güzel birşeymiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nasıl oluo benle iletişime geç

      Sil
    2. nasıl yapılıo bi türlü yapamadım iletişime geç

      Sil

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)