18 Şubat 2013 Pazartesi

E Okul Giriş



Sponsorlu Bağlantılar

Ülkemizde son 10 yıl içerisinde yapılan en köklü değişimler eğitim alanında yapılmıştı, bu bağlamda öğrencilerin notlarını internet üzerinden de takip edebilmesi ve velilerin çocuklarını takip edebilmelerini amaçlayak e-okul sistemi hayata geçirildi. Yukarıdaki (bkz: Resim 1) görselde görülen giriş ekranına ulaşmak için google ya da her hangi bir arama motoruna "VBS" yazıyoruz. VBS'nin açılımı Veli Bilgilendirme Sistemi'dir. Arama motoruna VBS yazarak ulaştığımız bu giriş ekranındaki boş alanları doldurarak sisteme girebiliyorsunuz. Giriş ekranındaki doğrulama kodunu, Resimdeki Rakamlar bölümüne yazıyoruz. Tc. Kimlik ve Okul No alanlarını da doldurduktan sonra Tamam'a tıklıyoruz.

e okul lise giriş yeni kayıt olma
E okul liseli öğrenciler içinde notları internet ortamına taşıyor.
Bazı kullanıcılar doğrulama kodunun gözükmediğinde şikayet ediyorlar, bu hatayı alanlar, resmin üzerine gelerek sağ tık yapıp, resmi göstere ya da resmi yenileye tıklayın. (tarayıcıdan tarayıcıya değişiklik gösterebilir) Halen sorununuz çözülmüyorsa eğer başka bir tarayıcıdan girmeyi deneyiniz.

e okul lütfen bekleyiniz işleminiz yürütülüyor uyarısı alıyorsanız sistemdeki yüklenmeden dolayıdır.Karne haftaları herkez biranda siteye giriş yapınca yüklenme oluyor ve serverları kaldırmıyordur,daha sonra tekrar deneyiniz yada sayfayı yenileyiniz sorun düzelecektir.
E-okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS)
Aranan kelimeler: e okul giriş kodu hatası gözükmüyor açılmıyor, meb e okul kayıt olma, e okul veli bilgilendirme sistemi


0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)