31 Ağustos 2013 Cumartesi

Zürafa Sokak Nerede Nasıl Gidilir?



Sponsorlu Bağlantılar

Zürafa Sokak içi Video ve Resimler, Zürafa Sokağa Nasıl Gidilir?
İstanbul’da yaşayanların çektiği en büyük sıkıntılardan bir tanesi de adres konusudur. İstanbul, büyük şehir olduğundan dolayı aradığınız her adresi kolay bir şekilde bulamaya bilirsiniz. Kimi zaman başkalarına sorsanız da ya yeteri kadar bilgiyi edinemezsiniz ya da adresi bilen birisini bulamazsınız. Bu konuda size en iyi yardımcı olacak şeyler ya navigasyon aletleri ya da internete bağlanan cihazlar olacaktır. Bu sayede sizde aradığınız adresi çok kolay bir şekilde bulabilirsiniz.
              
  Zürafa Sokak, İstanbul’da bulunan bir sokaktır. Konum olarak Taksim Meydanı’nın hemen aşağısında Karaköy’de bulunmaktadır. Zürafa Sokak, 42 evin bulunduğu Arnavut Kaldırımlı çıkmaz bir sokak olarak bilinmektedir.

                Zürafa Sokağa Nasıl Gidilir? Şeklindeki bir soruya verilebilecek en güzel cevap ise Taksim Meydanı’nın hemen aşağısında bulunan Karaköy’deki 42 evli çıkmaz bir sokak denilebilir. Sokak zaten tarihi bir yapıya sahip olduğu için birçok kişi tarafından bilinmektedir. Zaten bölgeye gittiğinizde sokağı sorduğunuz zaman hemen herkes size Zürafa Sokağın yerini gösterecektir. Eğer adresi bulamayacak olursanız Taksim Meydanı’nı takip etmeniz yeterli olacaktır.

Zürafa sokak karaköyün en ucra sokaklarından birisidir.Matild Manukyan sokakda bulunan çoğu genelevin sahibidir ve ilginçtirki pek çok yıl vergi ödemelerinde Türkiyede başlarda bulunmaktadır.Sokağın kapanması için önceki yıllarda pek çok çalışma yapılsada zamanın Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel genelevleri kapatalım da millet bizi mi sevsin söylemiyli uzun süre gündemde kalmıştı.Erkekler arzularını dindirmek için karaköydeki bu sokağa gelmektedir.Sokağa girişte kimlik kontrolü yapılıp 18 yaşından küçüklerin içeriye alınması kesinlikle yasaktır.Ayrıca telefon ve kameralı cihazlarda içeriye alınmamaktadır.Çalışma saatleri olan güvenlikli ve dedektörlü kapıdan geçilip girilebilen yer en kısa yol farkıyla tüm herşeye bu makalemizden ulaşabilirsiniz.

Geneleve izin sebebi mecburiyet olduğundan 100 yıllık bu tarihi yerde pek çok zürafa sokak anıları bulunmaktadır.Zürafa sokak fiyat vs bilgileri veremesekde içeriye girdikten sonra müşteri olmadığınızı anladıklarında size çok hoş davranmıcakları gerçeğini aklınızdan çıkarmayın.Kapıda emanetçiler bulunmaktadır telefon vb. eşyalarınızı saklamaktadırlar ancak bunada fazla güvenmeyiniz bir istanbullunun gözünden zürafa sokak gerçekleri bu şekildedir.
Kemal Sunalın bir filminden alıntıdır

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)