25 Ağustos 2013 Pazar

Metin 2 Kaydol



Sponsorlu Bağlantılar

Metin 2 ücretsiz basit yoldan kayıt olma rehberi
Metin2 kaydolunması oldukça kolay bir oyundur. Bu oyun macera ve savaş oyunlarından çok hoşlanan kişilerin oynamayı tercih ettikleri oldukça uzun soluklu ve birçok hilenin keşfedilmesi ile daha da fazla oyuncuları kendisine bağlayan bir oyundur. Bu oyuna kaydolmak için ilk olarak yapmanız gereken şey arama motorlarına Metin2 kaydol diye yazmak ve çıkan sonuçlardan ilgili sayfaya giriş yapmak olacaktır.
Sayfaya girdikten sonra oyunun tanıtımını okumalı ve oyuna nasıl kaydolunacağına ilişkin yönlendirmeleri takip etmelisiniz. Öncelikle sizden kullanıcı adının talep edildiğini göreceksiniz. Bunu yazdıktan sonra sizden istenen e-mail adresini yazmalısınız. Bundan sonra şifrenizi belirleyebilirsiniz. E-postanıza dönüp oradaki aktivasyon koduna tıkladığınızda oyunu indirme seçenekleri ile karşılaşacaksınız.
Metin2 kayıt ol ibaresine tıkladığınızda karşınıza çıkacak yönlendirmeleri izlediğinizde sisteme kaydolmuş olacaksınız. Ancak oyunu indirmeniz için bilgisayarın “özellikler” bölümünden ne kadar boş alanı olduğunu tespit etmeniz gerekecektir. Böylelikle bu boş alanın ne kadarını kullanabileceğiniz konusunda fikir sahibi olacaksınız. Yeterli boş alan yoksa oyunu indirmeniz ve oynamanız mümkün olamayacaktır.Kullanıcı adı (Nickname),E posta ve belirlemiş olduğunuz şifreyi yazarak oyuna kaydınızı gerçekleştiridinz.Daha sonraki seçenekler etkinleştir ve indir olucaktır.Bu işlemleri yapıp oyuna üyeliğinizle girerek oynuyabilirsiniz türkiyenin en büyük metin 2 serverı metin2 org dur ve dünyadaki tüm serverlarda birleşmiştir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)