25 Nisan 2013 Perşembe

Skype Kaydol



Sponsorlu Bağlantılar

İnternet Dünyasında Skype Devri Başlıyor

Yılların süre gelmiş alışkanlıkları hiç değişir mi? Teknoloji dünyasında her şey her an değişebiliyor. Sanal dünyanın devlerinden Microsoft'un 2003'ten bu yana bizler için hazırlamış olduğu Messenger proğramının da artık sonu geldi.

Messenger bireylerin ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geldi ve artık populerliğini kaybetti. Bu yüzden büyük bir adım atan Mc Ceo'su Skype ile görüşmelere başladı. Uzun görüşmelerin ardından Skype hisseleri satın alındı. Sert ve sağlam bir duruş yakalayan Skype artık microsoftun geline geçmiş oldu. Son bir kaç senedir çıkışını istikrarla sürdüren ve sosyal ağlarla arası iyi olan bu proğram, artık Mc'nin yeni gözdesi haline geldi.

Son Gün Belli Oldu Skype'ye Geçiş Başlıyor

Microsoft tüm üyelerine mail atarak geçişin ne zaman başlayacağı sinyalini verdi. 8 Nisan tarihi itibariyle bazı ülkelerde messenger serverleri kapatılmaya başlandı. Henüz ülkemizde halen aktif olan serverlerin ne zaman kapatılacağı ise büyük bir merak konusu.

Üyelerine bildirdikleri mesajda Msn proğramlarını artık Skype'a güncellemeleri gerektiğini belirten Mc, ayrıca tüm üyelere de kendi mailleri ve arkadaş listeleri ile Skype'ye taşınma imkanı sunuyor. Siz de hemen Skype Kaydol bu ailenin içerisinde kendinize bir yer edinin.

Skype'ye Geçtikten Sonra Ne Gibi Değişiklikler Olacak?

Günümüzde herkesin vazgeçemediği bazı sosyal platformlar olduğu bir gerçek. Facebook, twitter, instagram, tumblr bunlardan bir kaç tanesi. Bunların en önemlileri ve en çok üyesi olan tabi ki Facebook. Bir çok eski messenger kullanıcısı Facebook'un görüntülü konuşma hizmeti sonrasında Msn'ye girmez oldu. Bu durum karşısında aktif üye kaybeden msn, anlattığımız şekilde skype'yi satın aldı. Artık Skype sayesinde facebook'taki arkadaşlarınızla siteye girmeden de konuşabileceksiniz. Bunun dışında siteye girmeden görüntülü konuşma dahi yapabiliyorsunuz.

Dünyanın neresinde olursa olsun her hangi bir cep telefonunu ya da ev telefonunu rahatlıkla arayabiliyor ve sms gönderebiliyorsunuz. Bu konuda kendine güvenen skype oldukça da ucuz tarifeler hazırlamış durumda. Her hangi bir tarifeye abone olmadan da konuştuğun kadar öde ile sadece kullandığınız kadar ödeme yapıyorsunuz.

Skype Nasıl Kaydolunur?

Skype'a kaydolmanın 3 farklı yolu vardır. Bunlardan bir tanesi formu doldurarak yeni bir skype adresi edinebilirsiniz. Ayrıca Facebook bilgileriniz ile ve Messenger bilgileriniz ile Skype Kaydolma işlemini yapabilirsiniz.

Yeni bir form doldurduğunuz da eski hesaplarınızdan bağımsız bir üyelik açmış oluyorsunuz. Üyeliğinizi açtığınızda hiç bir arkadaşınız olmuyor, ancak açtıktan sonra eklemeler yapabiliyorsunuz.

Facebook ya da messenger bilgileriniz ile kaydolursanız kişi listeniz olduğu gibi skype'de görünüyor. Hiç bir ekleme yapmadan eski listenizle anında görüşme yapmaya başlayabiliyor ve yeni arkadaşlar ekleyebiliyorsunuz.

Skype Kaydolma İşlemi ve Kayıt Linki

Bir kaç dakika içerisinde hızlı bir şekilde skype üyesi olabileceksiniz. Bunun için öncelikle aşağıda verdiğim kırmızı renkteki "Skype Kaydol" linkine tıklayınız. Karşınıza alttaki resim gibi bir form çıkacaktır.

Bu formu doldurarak üyeliğinizi gerçekleştirebilir ve yeni bir skype hesabı açabilirsiniz. Ayrıca facebook ve messenger (msn) adresinizle skype adresi açmak istiyorsanız. Formdaki sarı renkli uyarıya tıklamanız gerekiyor. Aşağıdaki resimde göründüğü şeklindedir.

Bu üç seçenekten her hangi biriyle skypeye kaydolma işleminizi tamamlayabilirsiniz. Kayıt formu aşağıdadır. Artık yeni bir skype üyesisiniz hayırlı olsun. Aklınıza takılan her hangi bir soru ya da karşılaştığınız problemler hakkında yorum yapabilirsiniz.

Skype Kayıt Formu: Skype Kaydol

4 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet şevki bey kayıt olurken kullnmış olduğunuz sistem doğrudur skype kişi eklerken eski messenger adresini yazarakda olmaktadır.

      Sil
  2. merhaba çok güzel anlatmışsınız skype üye olacaktım sizin konunuz sayesinde kaydol dum teşekkür ederim. bir sorum olacak messenger den geçiş yaptım fakat skype de msn arkadaşlarım listesi gözükmüyor bu sorunu nasıl çözebilirim?

    YanıtlaSil
  3. ben skype ye kaydol cam skype kayıt formunu skype sitenizde bulamadım acaba skype ye nereden kayıt yapabilirim. kaydol urken neler gerekiyor kaydol ma aşamasında nelere dikkat etmeliyiz. skype kaydol mak için link verirmisiniz teşekkür ederim kaydol duktan sonra tekrar gelicem

    YanıtlaSil

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)