26 Nisan 2013 Cuma

Evde Bölgesel Zayıflama Hareketleri



Sponsorlu Bağlantılar

Bölgesel Zayıflama Teknikleri ve Evde Zayıflama Hareketleri Videolu Anlatımlı
Evde zayıflamak isteyen binlerce kişi var. Bizde bu yazıda sizlere bazı püf noktaları göstereceğiz.

Evde göbek eritmek isteyenler öncelikle şunu bilmeli göbekte 4 ana kas vardır. Bunları çalıştırmak için çeşitli harekeler vardır. Kısa mekik üst, iki bacağı kaldırarak yaptıgımız hareket alt kasları, havada bisiklet sürme hareketi ise orta karnı çalıştırır.


Yürürken karnınızı kasılı olarak tutmakta göbeğinizin erimesine yardımcı olacaktır. Nefesinizi tutun ve göbek kaslarınızı çalıştırmaya çalışın, içine çekerek kaslarınızı çalıştırmaya çalışın. Tüm bunları yürürken yapabilirsiniz.

Araba kullanırken bile kaslarınızı sıkıp gevşeterek direksiyon karşısında göbeğinizi çalıştırabilirsiniz. Bir spor hareketi kadar etkili olmasa da sık sık yapılan bu hareketlerin etkisini mutlaka göreceksiniz.

Yukarı şınav yöntemi ile bedeninizi yukarı kaldırırken kollarınızı, bel kaslarınızı ve hemen hemen tüm vücut kaslarınızı çalıştırır ve vücudunuzu formda tutarsınız. Aynı hareketi yaparken havada iken bir bacağınızı yukarı kaldırarak arka bacak adelelerinizi de çalıştırmayı unutmayın.

Yan yatarak sağa sola doğru kendinizi kasarsanız, yan böbrek üstü kaslarınız ve bel kaslarınızı çalıştırırsınız. Az da olsa göbek kaslarınıza da faydası olacaktır. Kalça, basen ve bacaklarınızı da çalıştıran bu hareket çok önemlidir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)