11 Nisan 2013 Perşembe

Alanya Otelleri ve Tatil Fiyatları



Sponsorlu Bağlantılar

Alanyada tatil seçenekleri ve otel fiyatları  
Tatil yapma ihtiyacı insanların genel ihtiyaçlarından biridir. Değişik tarihi yapılardan yararlanılarak yapılan dekorasyonlarda müşteri potansiyeli arttırılma amaçlanmaktadır. Mukarnaslı kapı yapısına sahip Alanya’daki Mukarnas Spa Resort otel tatil yapmak için gayet ideal bir yerdir. Bu otel değişik tatlardaki restaurantlar, kapalı alan aktiviteleri, gündüz ve akşam eğlence amaçlı kullanılan yerleri ile müşteri potansiyeli iyi olan bir yerdir. Chinese, Italian, Sultan ve Ana restaurantlarında Türk ve Dünya yemekleri sizlere ikram edilerek açlığınızı gidermeniz sağlanmaktadır.
                Tatilde herkes eğlenmek ister. Gündüz ve akşam vakitleri yapabileceğiniz aktiviteler alanında dans kursları, showlar, canlı müzik, tenis, su topu, step, fitness, dart, aerobic, amfi tiyatro,…vb. yer almaktadır. Bayanların önem verdikleri bakım ve güzelliklerini gerçekleştirmek amacıyla spa merkezleri, kuaför, estetik bakım merkezi ve hamamdan yararlanabilmektedirler.
                Otelin odaları deniz manzaralı ve balkonlu olduğundan kişilerin göz zevkine hitap etmekte, insanları bunaltmamaktadır. Otel Okurcalar (1 km), havaalanı (90 km) ve Alanya (30 km) ya yakındır. Modern tasarımlı olan odalar haricinde engelliler, sigara içmeyenler ve suit tercihi olanlar içinde odalar bulunmaktadır. Her şey dâhil 58.51 TL olan bu tatil fırsatını kaçırmamanız durumunda harika bir tatil geçirebilirsiniz. En uygun alanya otel fiyatları makalesi.
Alanya otelleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)