30 Kasım 2014 Pazar

İnstagram Nedir Nasıl Kullanılır ?



Sponsorlu Bağlantılar

İnstagram Nedir ve Nasıl Kullanılır
İnstagram, son derece önemli bir yazılım ve son dönemlerin en çok kullanılan mobil programlarından birisidir. Genellikle cep telefonu ile kullanılan ve masa üstü versiyonu ile sadece gözlem yapabildiğiniz yazılım, fotoğraf çekebilmenizi ve o fotoğrafları farklı filtrelerden geçirebilmenize olanak sağlıyor. Bu süreç için size dair her türlü ayrıntıyı birkaç tıklama ile ön plana çıkarabiliriz. Kaçırılmayacak özel kullanım araçlarından tutun da, yenilikçi çözümlere kadar sizin için büyütülen tüm seçenekler, burada sunulmaya devam ediliyor. Hem net, hem de estetik bir çalışma düzeni için, belirli ayrıcalıkları kullanmaya devam edin. Zaman kaybetmeyin ve sizi siz yapan çözümlerin arasında adeta gülümseyin. Çünkü artık fotoğraf çekmekten ziyade, kaliteli fotoğraf çekerek bunu takipçilerinize karşı paylaşma güdüsü var. Bunu da instagram yapıyor diyebiliriz. Kişisel güncellemeler ve güvenlik sayesinde yazılımı gizli olarak kullanabiliyorsunuz. Hızlı bir kullanım çözümü ve yenilik seçeneği dahilinde hemen hemen her türlü fotoğraf düzenini ön plana çıkaran İnstagram, mobil olarak kullanılmaktadır. Çeşitli aplication yazılımları ile uyumlu çalıştırılan bu yazılım, seri olarak sizleri bekliyor. Birkaç tıklama ile indirebilirsiniz. Android ve İos sürümü ile ön plana çıkarılan bu yazılımın kaçırılmayacak pek çok yanı bulunuyor.

İnstagramın satışı:Facebook 2012 yılında Mark Zuckerberg'in tavsiyesiyle 1 milyar dolara satın alındı ve instagramın facebook ile bağlantılı hale gelmesi sağlandı.

İnstagram İndirme Yolları
Google Play Android İçin - indir
Apple Store için tıklayın - indir
Windows Phone için tıklayın - indir

Kullanımı konusunda aslında zor bir durum söz konusu değil. Çünkü yazılımı indirdikten sonra sadece birkaç tıklama aracılığı ile güncel hizmetlerinizi organize edebilirsiniz. Bu sayede kişisel yatırımların ve güncel hizmetlerin de ön plana çıkması söz konusu olabilir. Kaçırılmayacak fırsatlar, estetik yenilikler ve bireysel çözümler için, instagramı telefonunuza indiriyorsunuz ve yazılımı açarak kendi dahilinde sunduğu kamera desteğini açıyorsunuz. Herhangi bir alanın fotoğrafını çektikten sonra, filtrelerden geçiriyorsunuz ve bu sayede daha sağlıklı bir kamera sonucuna ulaşmış oluyorsunuz. Bu işlemi hallettikten sonra fotoğrafınızı instagram yazılımı içinde paylaşıyorsunuz ve diğer kullanıcılar ile birlikte siz de bu fotoğrafı inceleyebiliyorsunuz. Ayrıntılara dair pek çok çözümün içinde gizlenmesi, yazılımın özverisine bir fırsat yaratıyor diyebiliriz. Kaçırılmayacak her türlü çözüm için, daha fazla vakit kaybetmeyin. Tek yapmanız gereken birkaç tıklama!

İnstagram üye olmak için yapmanız gerekenler

1 yorum:

  1. internet siteleri üzerinden erişimleri çok kullanışsız..Biraz da onu geliştirmelerinde fayda var aslında.

    YanıtlaSil

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)