22 Kasım 2014 Cumartesi

Cem Yılmaz Hayatı



Sponsorlu Bağlantılar

Cem Yılmaz Kimdir ? (Boyu,Kilosu,Resimleri)
23 Nisan’da İstanbul’da doğan ünlü komedyen, aslen Sivaslı olarak bilinmektedir. Resmi kayıtlarda da bu bilginin doğru olduğunu görmekteyiz. Can adında bir ağabeyi olmasına ilişkin, günlük hayatında ve sanatsal çalışmalarında sık sık bu durumdan söz etmektedir.

Yaşına bakar isek, orta 4. Sınıf yıllarında Bahçelievler tarafına taşınan ünlü komedyen, orta okulu da Bahçelievler Kazım Karabekir Ortaokulunda bitirmiştir. Ardından eğitimine devam etme sürecinde farklı aşamalar ve süreçlere dahil olduktan sonra, Anadolu Otelcilik ve Turizm meslek lisesine başlamıştır. Tabii lise eğitimini Etiler bölgesinde yapmıştır. Bu süreç ile birkaç farklı süreç dahilinde sistem destekli çalışmalar ön plana çıkıyor ve sanatçının hayatında gelişmeler karikatür ile devam ediyor. Hayata dair net, hızlı ve objektif çalışmalar ile sunum hazırlamak isteyen Cem Yılmaz, bu konuda da kararını değiştirmiyor ve çalışmalarına devam ediyor.
Sosyal Ağlarda Cem Yılmaz
Cem Yılmaz Twitter : https://twitter.com/cmylmz
Cem Yılmaz Facebook Hesabı: https://www.facebook.com/CMYLMZ
Cem Yılmaz İnstagram : http://instagram.com/cmylmz

Cem Yılmaz boyu kilosu kaç ?
Boy: 1.70 m Kilo: 70 Kg

Leman Dergisi ile yaptığı çalışmalarda, genellikle karikatür üzerinden çalışmalarını üreten Cem Yılmaz, aktif ve yenilikçi çözümlerini de bu amaç ile kullanmaya başlıyor. Ürettiği ilk filmi arasında yer alan Her Şey Çok Güzel Olacak eseri, bu açıdan büyük bir başarı sağlamıştır ve ortalama 1.8 milyon kişi tarafından izlenmiştir. Ardından farklı reklamlar üreterek büyümesine ve çalışmasına devam eden sanatçı, eserlerini bu amaç ile daha da netleştirmeye başlamıştır diyebiliriz. Rahat ve yenilikçi bir çözüm üzerinden hareket etmek için hemen hemen her türlü ayrıntıyı ön plana çıkarmayı amaç edinen Cem Yılmaz, katıldığı tüm programlarda en iyiyi hedeflediğini o dönemlerde söylemiştir. 2007 senesinde kurmuş olduğu Cem Yılmaz fikir ve sanat şirketi ile üretim üzerine çalışmalar yapan, bu aşama ile daha da büyük kitlelere hitabetme şansı yakalayan ünlü komedyen, G.O.R.A ve devam filmlerini çekmeye başlayarak, kitlesini ve üretim kapasitesini artırmıştır. Aktif çalışmalarına yoğun olarak devam etmesi sayesinde, çok farklı ayrıcalıkları görmekteyiz diyebiliriz. Organize İşler filmde rol almasının yanı sıra, aynı süreç ile Hokkabaz filmini çekmiştir. Bu filmdeki başarısının ardından, iki sene sonra A.R.O.G isimli filmi çekmiş ve bu sayede kitlesine ayrı sürprizler sunmuştur.2 Ekimde vizyona giren Pek Yakında filmi ile istediğini alamasada başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Russell Crowe ile paylaştığı Son Umut filmi en çok izlenen filmler arasında.Halen çalışmalarına sinema üretimi ve komedyen olarak devam etmektedir.

Cem Yılmaz Sinema



CMYLMZ

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)