3 Mayıs 2014 Cumartesi

Whatsapp Nedir ?



Sponsorlu Bağlantılar

Whatsapp Nedir Nasıl Kullanılır?
Teknoloji dünyasını her geçen gününde yeni ürün ya da uygulamaların çıktığına şahit olabiliyoruz. Akıllı telefonların piyasada çok yaygınlaşmaya başlamasından sonra uygulamaların da ardı arkası kesilmedi. Whatsapp bu uygulamalar arasında en çok kullanılan ve tercih edilen uygulamalardan biri olarak teknoloji dünyasında kendinden en çok söz ettiren uygulamalar arasında yer alıyor. 

Whatsapp, akıllı cep telefonlarında kullanılan bir uygulama olup, internet desteği ile bedava mesajlaşma, resim gönderme ve görüntülü konuşma üzerine yapılmış bir uygulamadır. Daha önce kendi başına bir şirkete bağlı olan uygulama, yakın bir zaman içinde sosyal medya devi Facebook tarafından 19 milyar dolara satın alındı. Bu tarihten itibaren özelliklerine yenilikler ekleyerek kullanıcılarına sunulan whatsapp uygulaması, dünyanın en çok tercih edilen android uygulamalarından biridir. Cep telefonu dünyasında adından çokça söz ettiren uygulamanın kullanıcılarının milyarları aştığı söylenen rakamlar arasında ifade ediliyor. Akıllı cep telefonu dünyasının vazgeçilmez uygulamalarından olan whatsapp ile konuşma yapabildiğiniz gibi telefonun kamerasını kullanarak bu konuşmaları görüntülü konuşmaya çevirebilirsiniz. Son zamanlarda teknoloji dünyasında kendinden en çok söz ettiren bu uygulama sayesinde aslında konuşma ve mesajlaşma maliyetlerinin de düştüğünü söylemek mümkündür. Yeni nesil cep telefonlarının hemen hemen hepsinde yerini alan whatsapp ile özgürlüğünü keyfini çıkartmak oldukça kolaydır. Dilediğiniz zaman daha fazlasını kullanabileceğiniz uygulama ile telefonunuzu bedava görüşme cihazına dönüştürebilirsiniz.

 Whatsapp giriş ve ücretsiz whatsapp indirmek için tıklayınız

ücretsiz mesajlaşma programı whatsapp mesaj gitmiyor ise internet ayarlarınızı kontrol ediniz.Tüm dünyada 2 gün süreyle erişim sağlanamayan whatsapp akıllara whatsapp ücretli mi olucak sorusunu getirdi cevap ise çok net facebook'un satın almasıyla birlikte ürün hizmet kalitesini yukarıya çıkaran whatsapp ücretli olmasada facebook bağlantılı uygulamalarla para kazanıcaktır.
İlgili aranımlar:vatsap , whatsapp nasıl kullanılır ve whatsapp ne demek

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)