13 Mayıs 2014 Salı

Rüyada Deniz Görmek



Sponsorlu Bağlantılar

Rüyada Deniz Görmek ne Anlama Gelir Rüya Tabiri
Rüyaların kaynağı, bilim dünyasında sırrını korumaktadır. Yine de, insanların bilinçaltı, rüyaların kaynağını oluşturur. Bu teori, neredeyse tüm bilim adamları tarafından kabul görmektedir. Rüyada görülen nesneler, rüya tabircisi olarak adlandırılan kişiler tarafından yorumlanır.
                Rüyada deniz görmek, genel olarak bolluğa ve ferahlığa işarettir. Denizin uçsuz bucaksız olması, bu yorumda büyük rol oynar. Deniz gören kişinin, maddi ve manevi açıdan bolluğa kavuşacağı inanışı yaygındır. Ayrıca, iyi bir deniz manzarası görmek de ferahlığa işarettir.

Ruhsal olarak iyi bir durumu gösteren bu deniz manzarası, insanların iç dünyasını daha ferah hale getirecektir. Deniz yolculuğu da iyiye yorulur. Fakat bu yolculuk esnasında karşılaşılacak engeller, fırsatın önüne engel çıkacağı anlamına gelir. Manzarayı uzaktan görmen ise, bolluğa giden yolda bir takım sıkıntıların olabileceğiniz göstermektedir.

Yukarıda belirtildiği gibi rüyada deniz görmek, genel olarak iyiye işaret etmektedir. Bu iyiliği gerçeğe dönüştürecek olan ise, elbette ki insanların yaptıklarından ve yapmadıklarından ibaret olacaktır.Rüyaların, insanların geleceği ile ilgili olan kısmı, halen daha gizemini korumaktadır. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)