8 Nisan 2015 Çarşamba

Sinan Akçıl Kimdir - Kaç Yaşında - Boyu ve Kilosu



Sponsorlu Bağlantılar

20 Mayıs 1982 Hollanda doğumlu olan Sinan Akçıl başarılı bir besteci ve müzisyendir. Küçük yaştan beri müziğe olan ilgisi babası Saim Akçıl ve piyanist ablası İdil Akçıl’ dan kaynaklanmaktadır. Küçük yaşlardan itibaren şarkı sözleri yazmaya başlayan Sinan Akçıl İngilizce olarak da sözler yazmıştır. İlerleyen zamanlarda başarısı fark edilince pek çok ünlü şarkıcı sözleri Sinan Akçıl’a ait olan şarkıları seslendirmişlerdir. Bu ünlülerin hepsi Sinan Akçıl şarkıları ile beğeni toplamıştır.

 2009 Eurovision şarkı yarışmasında Hadise’nin seslendirdiği Düm tek tek aslı şarkı Sinan Akçıl’a aittir. Yarışmadan dördüncülük getiren bu şarkı Sinan Akçıl’ın tanınmasında önemli bir etken olmuştur. O sıralar Hadise ile olan beraberliğinin de bunda önemli bir etkisi vardır. Uzun bir dönem birlikte olan çift anlaşamayarak ilişkilerini sonlandırmıştır. Besteleri oldukça beğenilen Sinan Akçıl son yıllarda Şarkıcılığa da elini atmış ve önemli başarılar elde etmiştir. Yakışıklı sanatçı kızların büyük ilgisini görürken şarkıları da önemli ölçüde dinlenilmiştir. 

Sinan Akçıl twitter hesabı : @sinanakcil
Sinan Akçıl instagram : @sinanakcil
 Sinan Akçıl boyu :  1.77 m.
Sinan Akçıl kilosu : 68 kg.
Sinan Akçıl kaç yaşında : 33 yaşında - 20 Mayıs 1982
 
Şarkıcılığa el attıktan sonra aldığı sayısız olumsuz eleştiriye ve kötü bir sese sahip olduğunu söyleyen diğer sanatçılara kulak asmayan Sinan Akçıl başarılı bir şekilde yükselmeye devam etmektedir. Son olarak Kanal D ekranlarında yer alan X Factor Star Işığı adlı ses yarışmasında jüri olan Sinan Akçıl, eşinden yeni ayrılan Ebru Şallı ile mutlu bir aşk yaşıyor. 
Sinan Akçıl İnstagram
 

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)