16 Ocak 2015 Cuma

Facebook Şifremi Unuttum (Yeni Şifre)



Sponsorlu Bağlantılar

Bu yazımızda, şifresini unutmuş olduğunuz Facebook hesaplarınız için yeni bir şifreyi nasıl alacağınızı anlatacağız. Artık Facebook şifremi unuttum gibi endişeye kapılmanıza gerek yok. Unutulan Facebook şifrenizi öğrenmek, hesabınızı tekrar yönetmek için aşağıdaki adımları takip ediniz.

  •        Öncelikle facebook.com adresine giriş yapınız. Giriş yaptıktan sonra şifre bölümünün hemen altında bulunan “Şifreni mi unuttun?” yazısına tıklayınız.
  •        Karşınıza çıkan sayfaya telefon numaranızı, Facebook kullanıcı adınızı, adınızı soyadınızı ya da mail adresini yazarak “ARA” butonuna tıklayınız.
  •       Arama işleminizi gerçekleştirdikten sonra şifrenizi yenilemeniz için karşınıza 3 seçenek çıkacaktır. Bu seçeneklerden biri mail hesabımı kullan, diğeri şifremi yenilemek için mail gönder, üçüncü ve son seçenek ise kısa mesaj ile bir kod gönder seçeneğidir. İstediğiniz seçeneği seçtikten sonra “DEVAM” butonuna tıklayınız.
  •     Devam butonuna tıkladıktan sonra karşınıza 2 kutu gelecektir. Bu kutuların ikisine de yeni şifrenizi giriniz. Bu işlemlerin ardından Facebook hesabınıza sorunsuz bir şekilde yeni bilgilerinizle giriş yapabileceksiniz.
Facebook Giriş https://www.facebook.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)