17 Ekim 2014 Cuma

Birce Akalay Kimdir (İnstagram,Twitter Hesapları)



Sponsorlu Bağlantılar

Birce Akalay Kimdir Boyu Kilosu ve En Güzel Resimleri
19 Haziran 1984 tarihinde doğan Birce Akalay, İstanbul şehrinde ailenin tek çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini Pera Güzel Sanatlar lisesinde tamamladıktan sonra, farklı çalışmalara dahil olmak adına kendini geliştirmeye başlamış ve hayatının bu sürecini daha koordineli bir şekilde idame etme yolunda, İstanbul Üniversitesinde tiyatro eleştirmenliği yapmıştır. Dramaturji bölümünde okuyup kendini bu konuda daha da büyütmek ister iken, insanların tamamen farklı düşünceler ile sektörel sanat gelişimini duyarsız kalmadan düşünmüş, okulu bitirmeden bırakmıştır. Yani okuldan ayrılarak Haliç Üniversitesi tiyatro bölümüne geçiş yapmıştır. Burada konservatuvar eğitimi gördüğü için oyunculuk adına daha farklı bir alternatif desteği sağlamış, kişisel yenilikleri de bu süreç ile ortaya çıkarmıştır. Hemen hemen her türlü istikrar deneyiminde sanata ve tiyatroya olan sevgisi devam etmiştir.
Birce Akalay boyu : 1,73 m
Birce Akalay kilosu : 52 Kg
Birce Akalay twitter     https://twitter.com/_birceakalay
Birce Akalay instagram  http://instagram.com/_birceakalay

2004 yılında Türkiye Güzellik yarışmasına katılmış ve burada yapılan seçimler sonucunda üçüncü olmuştur. Hayatın bu döneminde daha farklı sanat alanlarına kaymayı düşünse de, sunuculuk tarzı çalışmalara da dahil olarak işinde biraz daha ilerlemeyi düşünerek, sunuculuk çalışmalarına başlamıştır. Örnek verecek olursak Start TV ve TV8 gibi kanallarda spor sunuculuğu yaptığı dönemlerden bu yana büyük farklı çalışmalara dahil olduğunu söyleyebiliriz. Özel program sunumlarından ziyade, dizilerde de boy gösteren Birce Akalay, hayatı boyunca sanatsal çalışmalarda yer almayı düşünerek, bu alanda etkin ilerlemeler kaydetmeye başlamıştır. ‘Ben onu çok sevdim’ isimli Adnan Menderes konusu ile çekilen dizide oynamış, Ayhan Aydan karakterini de burada canlandırmıştır. 2014 yılında “Küçük Ağa” dizisinde oynayarak, insanların ilgisine daha farklı bir sonuç getirmiş ve alternatif yaratmıştır diyebiliriz.
Birce Akalay
Özel hayatı ile ilgili olarak da, bilinen bilgilere istinaden 17 Mayıs 2011 tarihinde evlendiği biliniyor. Ardından 29 aralık 2012 tarihinde de boşandığını söyleyebiliriz. Kişilerin hayatına dair pek çok ayrıntıyı ve daha çok sanatsal çalışmaları ve yaptığı işler ile ilgili bilgileri paylaşmaya devam eden sayfamız, bu alanda da kendini ön plana çıkarmayı başarmıştır. Aktif yenilikler ve hızlı çözümler için daha fazla zaman kaybetmeyin ve size dair sunulan tüm çözümleri bu yöntem ile ön plana çıkarmaya başlayın. Diğer makalelerimiz, siz değerli takipçilerimizi bekliyor.


Birce Akalay Küçük Ağa
Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu


0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)