7 Mart 2014 Cuma

Tictoc Nedir



Sponsorlu Bağlantılar

Tictoc Nedir Nasıl Kullanılır
Tictoc nedir Mesajlaşmada son yılların yükselen trendi tictoc mesajlaşmadır. Özellikle akıllı telefonlarda sesli, görüntülü ve yazılı mesaj gönderme özellikleri bulunmaktadır. Bu uygulamanın mantığı mobil cihazlar üzerinden iletişim kurabilmektir. Aynı zaman da hem bilgisayarda kullanılabilen hem de telefonda kullanılabilen bir sistemdir. Bilgisayar ve telefonlara ücretsiz olarak yüklenebilmektedir.

Peki Tictoc programı nasıl kullanılır ? yüklendikten sonra sesli görüşme ve mesajlaşma gibi seçenekleri de vardır. Tictoc sistem ile fotoğraf, müzik, video ve aklınıza gelebilecek her şeyi paylaşabilirsiniz. Tictoc’un diğer bir özelliği ise kulüp kurabilmektir. Bu sistem sayesinde kullanıcılar bu kulüplere katılabiliyor ya da kendileri kulüp kurabiliyorlar. Bu kulüplerde sadece sohbet amaçlı konuşmalar değil güncel konulara da yorum yapabiliyorsunuz.

Tictoc’un kurulumu diğer bir özelliği de kulüplere ek olarak grup mesajlaşmada yapılabilmektedir. Bu sayede bir tek mesajı aynanda birden fazla kişiye de gönderme imkânı bulursunuz. Ücretsiz bir uygulama olan tictoc ile bilgisayar ile akıllı telefon arasında dosya gönderebilirsiniz. Sistemin bu özelliği şirketlerde ve iş alanlarında insanlara çok büyük bir kolaylık sağlamıştır. Tictoc’un özelliği Windows işletim sistemi üzerinde çalışan bir özelliğinin olmasıdır. Bilgisayarla yapılan birçok işi bu program sayesinde akıllı telefonlarla kolaylıkla yapabilirsiniz. Bu işlem sayesinde telefon ve bilgisayar üzerinden dosya alıp göndermek çok kolay hale geliyor. Tictoc’un bu işletim özelliği ise benzer servislerde bulunmamaktadır. Tictoc, bu sebeple gençlerin ve büyük bir kitlenin ilgisini çekmeyi başarmıştır.Tictoc nedir nasıl indirilir konumuz sizlerle.

Tictoc Uygulamasını İndirmek İçin Tıklayınız

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)