19 Eylül 2013 Perşembe

İnstagram Üye Ol



Sponsorlu Bağlantılar

Günümüzde sosyal ağların gelişmesi ve kullanıcı sayılarının artması ile bu siteler oldukça popüler yerler haline gelmiştir. Bu popüler sitelerin arasında Instagram farklı bir yerde bulunmaktadır. Sosyal ağlardaki hesaplarınızın hepsine bu siteyi kullanarak fotoğraf yükleyebilir, telefonunuza bu sitenin olanaklarını kullanmanızı sağlayacak eklentileri kurabilir ve her an fotoğraf çekerek, bu sitede paylaşabilirsiniz. instagram üye olmak için uzun süreler beklemeniz gerekmeyen, kayıt olduktan sonra hemen kullanmaya başlayacağınız bir site durumundadır. Günümüzde sosyal ağ kullanıcılarının en çok kullandığı şeyler arasında yer alan bu site, hemen herkesin adını duyduğu ve ne işe yaradığını bildiği bir sitedir.

Gösterdiği başarı ile birçok insanın vazgeçilmezi durumuna gelmeyi başaran bu site, oldukça güzel efektler uygulayabileceğiniz olanakları da sizlere sunmaktadır. Böylece fotoğraflarınızı daha güzel bir hale getirebilir ve insanları şaşırtabilirsiniz. instagram kaydolduktan sonra hemen arkadaşlarınızı bulabileceğiniz, onların fotoğraflarına bakabileceğiniz ve kendi fotoğraflarınızı paylaşabileceğiniz bir adrestir. Bu adresten yararlanmaya başlamak için ise beklemenize gerek yoktur. Bu siteye hızlı bir şekilde kaydolarak, kullanmaya başlayabilirsiniz. 
Fotoğraf paylaşmak ve yorumlamak bu dünyanın üyesi olmak ünlülere daha yakın takip etmenizi sağlamak için instagram kaydolunuz.
  • İnstagram  giriş yapabilmek için cep telefonunuzdan Google Play uygulaması yada App Store 'dan açın
  • Google Play'de instagram uygulamasını bulun va kaydolun
  • Gerekli bilgileri doldurup fotoğraf ekle diyerek profilinizi tanımlıyorsunuz
  • İnstagramda fotoğraf ekleyebilir video yüklüyebilirsiniz
  • İnstagrama üye olduktan sonra ünlüleri takip edebilir konserlerde ve tv programlarında neler giydiğini nasıl yaşadğını takip edebilirsiniz .
instagram
Halen İnstagram'a Kayıt Olamadıysanız bize yazın yardımcı olalım.

7 yorum:

  1. Kaydolmak istiyorum

    YanıtlaSil
  2. kayıt olmak istiyorum

    YanıtlaSil
  3. ya bütün sitelere baktım hepsinde yazı yazıyo nasıl kaydolcam? off

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ayrıntılı olarak konumuzda anlatılmaktadır cep telefonunuz yada tabletinizden google play instagram uygulamasını indirerek yönergeleri izleyin.

      Sil
  4. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Kullanici adinda her seferinde bunu kullanamazsin cikiyor. Hicbirini begenmedi. Ne yapabilirim?

    YanıtlaSil

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)