11 Eylül 2013 Çarşamba

Fesbuk Aç - Fesbuk Giriş



Sponsorlu Bağlantılar

 Sosyal medya denince ilk akla gelen site olan fesbuk insanların tanışıp kaynaşması için şuan dünya üzerinde bir numarada bulunmakta.Aylık sayfa görüntülenme oranlarında google gibi bir devi geride bırakan fesbuk giriş yaparak sizde bu dünyadaki yerinizi alabilirsiniz.Fesbuk kurma açma yada bir nevi kayıt olma konularında sizlere yardımcı olucağız.Artık ünlülerin fan sayfalarıda fesbuk'da bulunmakta fesbuk açmak içni belli başlı şeyler gerekicek bnuları size basitce anlatıcam.Fesbuk'a yeni üye olurken forumda bulunanlar:ad,soyad,e posta adresiniz,yeni şifreniz ve doğum tarihiniz(gün,ay,yıl) şeklinde seçip cinsiyetinizi seçerek kullanım sözleşmesini kabul ederek fesbuk açma işlemini gerçekleştiriyorsunuz.

Fesbuk giriş yaparak birçok ayrıcalıktan yararlanabilirsiniz.En Güzel Fesbuk oyunları:komşu çiftlik,okey,tavla,candy crush saga,poker,angry birds.Fesbuk şikayet et yada engelle seçenekleriyle oyunlardaki kaliteyi yükseltme amacı içindedir.Skype programına fesbuk ile giriş mümkündür,bunun gibi bir çok sitedede fesbuk giriş yaparak üyelik gerektirmeden facebook arkadaşlarınızla iletişime geçebilirsiniz.
İsmail yk'nın söylediği fesbuk parçası sayesinde binlerce kişi böyle bir site olduğunu yeni öğrendi  fesbuk dinle :)


3 yorum:

  1. abiler benim fesbukum heklendi. Lütfen yardım edin bana. Allah için yardım edin metin 2 de 37 lwl nincam var onu verem.

    YanıtlaSil
  2. lan yıl 2014 olmuş hale facebook a fesbuk diyen insanlar var.

    YanıtlaSil
  3. düsmanlara okunacak dua

    YanıtlaSil

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)