31 Aralık 2012 Pazartesi

Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi 2013



Sponsorlu Bağlantılar

Yılbaşı Milli Piyango Çekilişi Sonuçları Tam Liste 
45 milyon tl 1 ocak 2013 de sahibini buluyor sıralı tam liste enkisayol.blogspot.com 'da gece 02:00 civarında güncellenecektir.

2 yorum:

  1. ismailbey ben samsundan dilber veda öncesi mesajımı okurmusun bu 2ci mesajım lütfen okuyun çocuk gelişimi mezunuyum 4 yıl usta öğretici olarak görev yaptım ama şuan kadro verilmiyor lütfen bizlerin sesi olun kadro istiyoruzzz

    YanıtlaSil
  2. Fatih bey merhaba. Bugun sisli evlendirme dairesi onunde gelin arabasinin cikisinde tnercilerin saldirisina ugradik ve iceride sayin mustafa sarigul nikah kiyiyor idi. Polisi aradik 2 dk sonra geri arayip yas gruplari ne kimlik bilgisi varmi diye sacma bir soru sordu orsa caninizdan olsaniz kimsenin umrunda degil. Ama sayin basbakan bir yoldan gececek ise her 20 metredr bir bir polis ekibi nobet tutuyor. Peki esitligin demokrasinin oldugu bu ulkede basbakanin cani kiymetlide bizim ki degil mi bir hic ugruna. Memleketimin poliside bir tuhaf ulkede canin kiymeti yok. Kimligi belki bile olmayann bu adamlarin kimligini soruyor bizee. Hic bir yerden sesimizi duyuramiyoruz size yazmak istedimm secim icin degil insanlarinn hayatinin bu kadar basti olmamasi icin ugrassinlar lutfen gecenn hafta ayni yerde baska bir gelin arabasininn camlarini kirdilar madem iyle oraya bir polis ekibi koysunlar alip gotursunler bu insanlari cocuk diyor ki poliside cagirin hepsi gelsin demeki gitmis bir kere zaten aksama saliyorlar diye. Yazik bu cocuklara. Ama biri hakkini aramaya kalktiginda sonucu olum oluyor kendi ullkemde yabanci gibi yasiyorumm ayiptir.

    YanıtlaSil

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)