10 Haziran 2014 Salı

Ask Fm Giriş - Aç



Sponsorlu Bağlantılar



İnternet alemi, son yıllarda sosyal medya oluşumlarının akınına uğramış bulunmaktadır. Facebook ile başlayan bu akım, bir yerlerde son bulacak gibi görünmüyor. Sosyal oluşumlardan bir diğeri olan Ask Fm, eğlenceli vakit geçirmek isteyenlerin bir numaralı adresi olacak gibi görünüyor.
               
 2010 yılında açılan Ask Fm, İngilizce “ask” kelimesinden ortaya çıkmış bir sosyal paylaşım sitesidir. Ücretsiz olarak üye olduğunuz sitede, kişilerin size soru sormasına olanak sağlayan bir sistem bulunuyor. Üstelik soru soran kişi kimliğini belirtmek zorunda da değil.Anonim olarak soru sorma özelliğinin yanı sıra ask.fm de size günün sorusu bölümünden soru yöneltebiliyor.Site Türkiyede'de kapanmasına rağmen tekrardan kullanıma açılmıştır.Ask fm giriş için ask.fm adresini ziyaret edebilirsiniz.

  Ücretsiz üye olabileceğiniz bu sistem, internet fenomeni olmaya aday görünüyor. Ask Fm hesap mak için  ask.fm/signup adresini tıkladıktan sonra gerekli alanları doldurup giriş yapabilirsiniz.Hem ücretsiz üyelik işlemlerini hem de giriş işlemini bu adresten yapabilirsiniz.
Türkiyede bir çok kişi türkçe telafuzu bakımından siteyi aşk efem olarak bilmektedir.
Ask Fm dil seçenekleri
Sitede Türkçe,İngilizce,Fransızca,Almanca başta olmak üzere bir çok dil seçeneği mevcuttur.

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)