11 Kasım 2013 Pazartesi

Evim Şahane Başvuru Formu



Sponsorlu Bağlantılar

Kanal D Ekranlarında yayınlanan Evim Şahane yarışması için başvuru nasıl yapılır ?Evim şahane başvuru formu doldurarak iletişim bilgilerinizi gönderiniz.

Benimle aynı fikirde olan binlerce kişi vardır eminim lütfen artık durumu iyi olanların değil ihtiyaç sahibi insanların evlerini yenileyin mesajları gelmekte bununla ilgili Kanal D yönetimi yeni dönemde yapılanmaya giderek ihtiyaç sahibi olan orta düzeyinde altındaki kişilerin evim şahane başvurularını kabul etmeye başlamıştır.

Evim şahane yaklaşık 100 kişiden oluşan bir ekiptir.Bu dev kadro sayesinde 3günlük periyodlar halinde yayınlanan bölümleri hafta içi hergün Kanal d ekranlarına taşımaktadırlar.Mimar Selim Yunay hemen hemen her evde yaptığı müthiş niş çizimleriyle evin havasını değiştirmektedir.

Dekarasyon dünyasının yenilikleri en son çıkan ürünlerle salon,mutfak yada banyonuzu evim şahane başvuru yaparak yenileyebilirsiniz.
Başvurularınızı kanald.com.tr/evimsahane ve  facebook.com/KanalDEvimSahane adreslerinden gerçekleştirin.
Evim şahane öncesi sonrası
Evim şahane sıradışı banyo tasarımı videosu

Evim Şahane Başvuru Formunda olması gereken bilgiler
Kanal D evim şahane başvuru formunda Ad ve soyad,yarışmacı fotoğrafı,binanın dışdan çekilmiş fotoğrafı,dekore edilecek odanın resmi,ev telefonu,cep telefonu,e posta adresiniz,ev adresi,eviniz hangi sempte yaşadığınız şehir,doğum tarihi ve mesleğiniz gibi sorular yer almaktadır.Sizde şansınıza güveniyorsanız 5 dakikanızı ayırarak yarışmaya başvuru yapabilirsiniz.
Evim şahane başvuru formu için tıklayınız.

1 yorum:

  1. Evim şahane lütfen izmirede gelin hergün sizi takip ediyorum formu doldurdum buradan resimleride yükledim umarım kısa sürede iletişime geçersiniz.

    YanıtlaSil

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)