16 Haziran 2013 Pazar

Joygame Wolfteam Kayıt Ol



Sponsorlu Bağlantılar

Wolfteam Yeni Üyelik Açma ve Kayıt Olma İşlemi
Wolfteam oyunu savaş oyunlarından hoşlanan kişilerin oynamaktan keyif aldığı oyunlar arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Bu oyunun 11 milyondan fazla oyuncusu bulunmaktadır. Oyunda 500 bin civarında klan bulunmaktadır. Joygame yeni üyelik butonunu tıklayarak sisteme üye olduğunuzda bu oyunu da rahatlıkla oynayabileceksiniz. Oyunun içeriği %100 Türkçe hazırlanmıştır.
Sadece insan olarak değil hem kurt adam hem de insan olarak savaşmak bu oyunu oldukça cazip kılmaktadır. Wolfteam kayıt ol işlemi gerçekleştikten sonra kırmızı veya mavi takımlar arasında bir seçim yapmak zorunluluğu doğacaktır. Oyunda 17 karakter vardır, 9 kurt ve 17 tane de özel versiyon karakter bulunmaktadır. Bunun yanında 17 özel versiyon kurt ve birçok silah ve özel haritalar da dikkat çekmektedir.

Joygame yeni üyelik için ana sayfaya girmeli “üye ol” butonunu tıklamalısınız. Daha sonra kullanıcı adı, şifre, e-posta, gizli soru, güvenlik kodu bölümlerini doldurduktan sonra üyelik sözleşmesini kabul etmeniz gerekecektir. Tüm bunların ardından mail adresinize gönderilecek aktivasyon mailinin yönlendirmelerini takip ederek sisteme üye olabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)