22 Mayıs 2015 Cuma

Sarp Levendoğlu Kimdir - Kaç Yaşında - Boyu ve Kilosu

Sarp Levendoğlu Kimdir - Kaç Yaşında - Boyu ve Kilosu
1982 tarihli Ankara doğumlu olan Sarp Levendoğlu oyuncu ve yönetmendir. Küçük yaşlardan beri oyunculuğa ilgisi olan Levendoğlu’nun küçük yaşlarda oynadığı pek çok tiyatro oyunu bulunmaktadır. Yönetmen Mustafa Altıoklar’ın yeğeni olan Sarp Levendoğlu bu durumun avantajını kullanarak pek çok Altıoklar projesinde yer almıştır. Başarılı bir oyuncu olan Levendoğlu yakışıklılığı ile de oldukça dikkat çekmekte ve bayanlar tarafından oldukça beğenilmektedir. Uzun boyuyla dikkat çeken Levendoğlu Yıllardır değişmeyen kilosu ve formda oluşunu düzenli spor aktivitelerine bağlayan Levendoğlu oldukça sportif bir hayata sahip olduğunu belirtiyor. Saint Benoit lisesinden mezun olan Sarp Levendoğlu, Bilgi Üniversitesinde görsel iletişim ve tasarım bölümünü bitirmiştir. Aynı zamanda Kültür Üniversitesi oyunculuk bölümünü de bitiren Sarp Levendoğlu oyunculuğun yanı sıra yönetmenlik de yapmaktadır. 

Sarp Levendoğlu boyu : 1.95 m
Sarp Levendoğlu kilosu : 86 Kg

Sarp Levendoğlu

O Şimdi Asker ve Emret Komutanım Şah Mat filmlerinde oynayan Sarp Levendoğlu, başrolünü oynadığı Gecegündüz ve Emret komutanım dizilerinde yönetmenlik yapmıştır. Lise Defteri, Çınaraltı, Zeliha'nın gözleri adlı dizilerde de oyunculuk geçmişi bulunmaktadır. Uzun bir aradan sonra şu an da Kanal D ekranlarında yayında olan Küçük Ağa dizisinde Ali karakteri ile başrolü oynayan Sarp Levendoğlu tekrar büyük başarı yakalamıştır. Rol arkadaşı olan güzel ve yetenekli oyuncu Birce Akalay ile geçtiğimiz haziran ayında nişanlanan Sarp Levendoğlu, evlilik tarihini 1 ağustos olarak açıkladı.

Sarp Levendoğlu Twitter : twitter.com/sarpablo111
Sarp Levendoğlu İnstagram :  instagram.com/sarpablo11/

 Sarp Levendoğlu Fotoğraf Galerisi 


Sarp Levendoğlu Hd Wallpaper


Sarp Levendoğlu Sakallı foto

19 Mayıs 2015 Salı

Gusül Abdesti Nasıl Alınır

 Gusül Abdesti Erkek ve Bayanlarda Nasıl Alınır
Gusül abdestinin diğer adı boy abdestidir. Gusül, Allah’ın kullarına emrettiği maddi ve manevi temizlik şeklidir. Namazın geçerli olabilmesi için guslün ve abdestin de geçerli olması gerekir.
  •         Gusül abdesti için banyoya girmeden önce Eûzü Besmele çekilir. Daha sonra sol ayak ile banyoya girilir. Eğer ki banyoya girmeden Eûzü Besmele çekmeyi unuttuysanız ağzınızı kıpırdatmadan banyoda Eûzü Besmele çekebilirsiniz. Banyoya girdikten sonra “Niyet ettim Allah rızası için gusül abdesti almaya” şeklinde niyet edilir.
  •          Öncelikle avret mahalli temizlenir. (Temizlenmesi gereken bölge erkekler için, göbeğin üstü ve diz kapağı arası; kadınlar için diz kapağı ile koltukaltı hiza arasıdır.)
  •          Avret mahalli temizlendikten sonra önce namaz abdesti alınır.
  •          Namaz abdesti alındıktan sonra önce ağza üç kere su alınır ve gargara yapılır. Daha sonra buruna üç kere su çekilir. Buruna su verilirken suyun burunu sızlatacak derinliğe ulaşması lazım.
  •          Bu işlemlerin ardından kuru yer bırakılmayacak şekilde tüm vücut yıkanır.
  •         Önce başımıza, sonra sağ omzumuza daha sonra da sol omzuma birer kere su dökülür. Bu işlem 3 kere tekrar edilir.
  •          Ayakaltında su birikintisi varsa banyodan çıkarken ayaklar tekrar yıkanır.
  •         Son olarak sağ ayak ile gusül abdesti alınan yerden ayrılırız.

18 Mayıs 2015 Pazartesi

Makyaj Yapma Teknikleri

Her kadın, şık ve bakımlı görünmek ister. Girdikleri her ortamda dikkat çekmek isterler. Bu sebeple giyimleri ve makyajları kusursuz olmalıdır. Makyaj, bir süslenme sanatıdır. Cildin problemli ve kusurlu bölgelerini makyaj yapma teknikleri ile kapatılarak yapılır. Her şeyden önce makyaj yapılırken kullanılacak olan malzemelerin kaliteli olması gerekir. Bu makyajın daha kusursun olmasını sağlar.

Makyaj yaparken, seçilen renk tonlarının cilt rengi ile uyumu çok önemli bir detaydır. Örneğin; açık bir ten rengine sahipseniz, makyaj her zaman risk taşır. Beyaz ten üzerine yapılacak yanlış işlemler daha kötü gözükmenize yol açar. Bu sebeple cildinize açık renk fondöten kullanın. Siyah göz kalemi ve rimel yerine kahverengi tercih edin. Ruj seçimi açık tonlarda ve natürel olmalıdır. Eğer buğday tenli iseniz, makyaj yapma teknikleri çokta farklı değildir. İlk önce cildinize uygun renkteki fondöteni seçmelisiniz. Gözlerde siyah rimel ve siyah kalem tercih edebilirsiniz.

Dumanlı göz makyajı nasıl yapılır videosu
Makyaj yapmak ustalık isteyen bir iştir. Bayanlar günlük makyajlarını kendileri yapabilirler. Ancak özel gün ve davetlerde yapılan makyajlar daha farklıdır. Özel makyajlar daha detaylı ve daha belirgindir. Özellikle düğün makyajları porselen makyaj olmalıdır. Uzun süre kalıcı, detaylı ve bozulmayan bir makyaj türüdür. Bu makyajı ancak makyaj uzmanı yapabilir. Makyajda eğitimli kişiler makyaj uygulanacak olan yüzün hatlarına göre uygulama yaparlar ve renk tonlarını ona göre seçerler.

14 Mayıs 2015 Perşembe

Selin Şekerci Hayatı - Kaç Yaşında - Boyu

Selin Şekerci Hayatı - Kaç Yaşında - Boyu

1 Haziran 1988 yılında İzmir Karşıyaka’da doğan güzel oyuncu Selin Şekerci eğitimini de burada tamamladı. 8 yaşına kadar bale sanatı ile ilgilenen Selin Şekerci bir trafik kazası sonucu baleyi bıraktı. İlk başlarda oyunculuğa ilgisi olmayan güzel oyuncu İzmir’de yaşadığı gençlik yıllarında solistlikte yapmaktaydı. Annesinin tavsiyesiyle daha sonra aldığı tiyatro eğitimleri ile birkaç tiyatro oyununda yer aldı ve bu arada çocuk tiyatrolarında da roller aldı. Daha sonra İstanbul’ yerleşen Selin Şekerci televizyon dünyasına adım attı ve ilk reklam filmlerini oynadı. Fark edilir başarısı ve güzelliği sayesinde ilgi çeken Selin Şekerci sempatik ve enerjik tavırları ile kısa sürede keşfedildi ve cast ajanslarından gelen tekliflerle dizilerde oynamaya başladı. 

Selin Şekerci
İlk olarak Kanal D’nin Kavak yelleri adlı dizi de yardımcı bir rolde Feyza rolünü oynayan Selin Şekerci, TRT’nin Leyla ile Mecnun dizisinde Şekerpare rolünü canlandırdı. Melekler Korusun adlı gençlik dizisinde espritüel ve sivri, değişik bir karakter olan Özgür’ü canlandıran Selin Şeker bu karakterle oldukça sevildi ve herkes tarafından tanındı. İzmir Çetesi dizisinde Mira’yı canlandırdı. Benim İçin Üzülme adlı dizide Irmak karakterini canlandırdı. Ay Büyürken Uyuyamam adlı sinema filminde Leyla karakterini canlandıran Selin Şekerci’nin son olarak yer aldığı proje Star Tv’nin yeni dizisi Kaçak Gelinler. Şebnem karakterini canlandıran Selin Şekerci bu dizide oldukça zengin, hareketli ve yine espritüel…

Selin Şekerci boyu ve kilosu : 1.68 m 49 kg
Selin Şekerci Twitter : twitter.com/selinlikli
Selin Şekerci İnstagram :  instagram.com/slnskrci


Selin Şekerci Hd Wallpaper


Selin Şekerci Twitter



5 Mayıs 2015 Salı

Özcan Deniz ve Sıla'dan - Aç Bir Coca Cola İç Reklam Filmi

Özcan Deniz ve Sıla'dan - Aç Bir Coca Cola İç Reklam Filmi
Yeni Kola reklamı sosyal medyada fenomen oldu şarkılı reklamlar kerivanına katılan klip youtube 1 günde yüzbinlerce kez izlendi.


kola reklamı

Azrail İşi Bırakırsa - Animasyon Film

Azrail işi bırakırsa ne olur çok güzel anlatılmış Ölümsüz olduğunuzu düşünün, ne hissederdiniz konusu animasyon filmi iyi seyirler.

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)