27 Şubat 2015 Cuma

Medcezir Mert Serez - Taner Ölmez Kimdir ?

9 ağustos 1986 da Kadıköy’de doğmuş olan son yıllarda tanıdığımız sempatik oyuncudur. Küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa olan ilgisi onun üniversite seçimini de bu yönde etkilemiştir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü öğrencisidir, halen daha devam etmektedir. Başarılı bir çıkış yakalayan Taner Ölmez yakışıklılığı ve sempatikliği sayesinde pek çok genç kız tarafından oldukça sevilmektedir. Hayranları onun adına sosyal paylaşım sitelerinde hayran sayfaları açmıştır.

Yakışıklı oyuncu Taner Ölmez formunu spor yaparak koruduğunu ve zararlı alışkanlıkları olmadığını belirtmiştir. Dizi oyunculuklarının yanı sıra reklam filmlerinde de yer alan Taner Ölmez en önemli çıkışını Star Tv ekranlarındaki Medcezir adlı dizi de yakalamıştır. Daha önceleri 3 reklam filminde oynayan Taner Ölmez İstanbul’un Altınları diziyle dikkatleri üzerine çekip Kapalı Çarşı, Kül ve Ateş ve Tatar Ramazan adlı dizilerde bazı roller almıştır. Medcezir dizisinden önce Kayıp Şehir dizisiyle tanınan Taner Ölmez şu an da başka bir proje de yer almamaktadır. Aşk hayatı zaman zaman magazine konu olmuştur. Bir zamanlar sevgilisiyle görüntülenen Taner Ölmez’in şu an için bilinen bir ilişkisi yoktur. Tiyatro oyunları da bulunan Taner Ölmez oyunculuk alanında kendini geliştirmek ve ilerde iyi bir yönetmen olmayı amaçlıyor. Medcezir dizisindeki Mert karakteri ile oldukça sempatik bir görüntü çizen Taner Ölmez herkesin severek izlediği bir oyuncu olmuş durumda. 
Taner Ölmez Kimdir
*|* Taner Ölmez boyu : 1,75 m. 
*|* Taner Ölmez kilosu : 65 kg.
*|* Taner Ölmez İnstagram Adresi : https://instagram.com/tanerolmez/
*|* Taner Ölmez Twitter Hesabı : https://twitter.com/tnrolmez
*|* Medcezir Mert Serez Kimdir



Taner Ölmez Medcezir

 Taner Ölmez boyu kilosu , twitter instagram adresleri Medcezir Mert Serez Kimdir

24 Şubat 2015 Salı

Turabi Striptiz Dans Görüntüleri

Survivor Turabi Striptiz Dans Görüntüleri

Survivor 2014 Ünlüler - Gönüllüler şampiyonu Turabi Çamkıranın tatil köyündeki striptiz görüntüleri medyaya bomba gibi düştü .Survivor All Star'da Sahranın elemelerde bahsettiği direk dansı videosu sizlerle.

23 Şubat 2015 Pazartesi

Kaza Namazı Nasıl Kılınır

Kaza, vakit namazlarının vaktinin dışında kılmaktır. Vaktinde kılamadığımız beş vakit farz namazın kazası farz, vitir namazının kazası ise vaciptir. Bu durumlarda namazında sadece farzı kılınır.
Kaza Namazı Nasıl Kılınır
  •          Kaza namazını, kerâhat vakti(Güneşin batış ve doğuş sırasında tam tepede bulunduğu vakit) istediğiniz zaman kılabilirsiniz. Yani akşam namazının kazası için akşam namazı vaktini beklemenize gerek yoktur.
  •      Beş vakit namazdan hangisinin kazasını yapacaksanız o vakte göre kılmalısınız. Kaza namazının özel bir kılınış şekli yoktur. Yani akşam namazının kazasını yapacaksanız akşam namazının kılınış şekli ile kazanızı gerçekleştirmelisiniz.
  •          Kaza namazına başlarken “Niyet ettim Allah rızası için vaktine yetişi de kılamadığım son ikindi (ya ilk ikindi) namazını kılmaya.” diyerek niyet edilir. Geçmiş dönemde kılamadığınız namazları ya ilk baştan ya da sondan niyet etmeye başlayarak kılabilirsiniz. Böylelikle düzen sağlanmış olur.
  •         Herhangi bir vaktin namazı kaza edileceği zaman önce ezan okunmalı, ardından kamet getirilerek kılınmalıdır. Birden fazla kaza namazı kılmak istiyorsanız bir ezan yeterlidir, fakat her farz namazı için ayrı ayrı kamet getirmek gerekir. Bu da sünnettir.
  •          Dinen kaza namazını evde kılmak daha doğrudur. Çünkü geçmiş dönemlerde namaz kılmadığımızı belli etmek Allah’a karşı cüret sayılır. Aynı zamanda başkaları için de kötü örnek olabilir. 


21 Şubat 2015 Cumartesi

Özge Gürel Kimdir? ( Kiraz Mevsimi Öykü Acar)

5 Şubat 1987 doğumlu olan genç oyuncu İstanbul’da doğmuştur. Silivri’ de büyüyen Özge gürel , lise eğitimini de burada tamamlamıştır. O yıllarda oyunculuğa ve televizyona ilgisi olmayan Özge Gürel üniversite tercihini uluslar arası ilişkiler bölümünden yana kullanmış ve Beykent Üniversitesine gitmiştir. Bölümünden başarıyla mezun olan Özge Gürel, kendi mesleğine yönelmeyip oyunculuk eğitimi almaya karar vermiş ve geçmişte konservatuara gitmediğine oldukça pişman olmuştur. Özer Ferit’ten ders almaya başlayan güzel oyuncu aynı zamanda pek çok kursa gitmiş ve kendini geliştirmeye devam etmiştir. Dans ve şan kurslarının yanı sıra diksiyon dersleri de almıştır. Güzelliği ile dikkatleri üzerine toplayan sempatik tavırları ile ilgi çeken güzel oyuncu kısa sürede kendini geliştirmiş ve yetenekli bir oyuncu haline gelmiştir.

Özge Gürel boyu : 1.70 m.
Özge Gürel kilosu:  55 kg.
Kiraz Mevsimi Öykü
 Sonradan tesadüfen giriştiği bu sektörü oldukça sevmiş ve ileriye yönelik planlar almış durumda. İlk olarak Star Tv’ nin çok sevilen dizisi Medcezir’de, Asım Şekipkaya’nın yıllar sonra ortaya çıkan kızı Ada rolünü oynayan Özge Gürel’e başarısı ve güzelliği sayesinde başka proje teklifleri de olmuştur. Son olarak Fox tv de başlayan yeni dizi Kiraz Mevsimi’nde Öykü adıyla başrolü oynayan Özge Gürel oyunculuk sektöründe giderek yükseliyor. Sempatikliği ve güzelliği sayesinde ise izleyiciler tarafından sevilerek ve ilgiyle izleniyor.
Özge Gürel  İnstagram
Sosyal Medyada Özge Gürel

Özge Gürel Twitter : https://twitter.com/ozgecangurel


Özge Gürel Kimdir



9 Şubat 2015 Pazartesi

Nazar Duası Anlamı - Arapça ve Türkçe Okunuşu

Nazar Duası Anlamı Arapça ve Türkçe Okunuşu

Halk arasında nazarın bir diğer adıda göz değmesidir.Nazara karşı kurşun döktürülerek korunulacağına inanılmaktadır.Nazara karşı Kur'an-ı Kerim'de olan duaları okuyarak Allahın izniyle kem gözlere karşı nazardan korunmaktayız.

Nazar Nedir ? 
Nazar veya kem göz, canlı ya da ölü varlığın başına bir kaza ya da felaket geldiğine inanılan bakış.Özellikle nazardan çocukların, hamilelerin ve  hayvanların etkilendiğine inanılmaktadır.

Peygamber efendimiz nazarın gerçek olduğunu ve insanın kaderiyle yakından alâkasının bulunduğunu ifade eden hadisi;

“Nazar haktır, kader ile yarışan birşey olsaydı, nazar değme işi yarışıp onu geçerdi (kaderi değiştirirdi).” (Müslim, Selâm: 42; İbni Mâce, Tıb: 3)
Nazar Duası Arapça Ve Açıklaması ile 

وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
Ve in yekâdullezîne keferû le yuzlikûneke bi ebsârihim lemmâ semîûz zikra ve yekûlûne innehu le mecnûn(mecnûnun).
Ve inkâr edenler, zikri (Kur'ân'ı) işittikleri zaman gerçekten seni, neredeyse gözleri ile devirirler. Ve: “Muhakkak ki o, gerçekten mecnundur (delidir).” derler.
 

Felak Suresi

Felak Suresi Okunuşu
Kul e’ûzü birabbilfelak. Min serri mâ halak. Ve min serri gâsikin izâ vekab. Ve min serrinneffâsâti fil’ukad. Ve min serri hâsidin izâ hased.


Felak Suresi MÂNÂSI
De ki: Yaratilmislarin serrinden, karanlik çöktügü zaman gecenin serrinden, dügümlere üfleyenlerin serrinden ve haset edenin, içindeki hasedini disariya vurdugu vakit, serrinden; safak aydinliginin Rabbine (Allâh’a) siginirim.


Felak Suresi Açıklaması
Felak Suresi, Mekke’de nazil olmustur. 5 ayettir. Felak, sabah manasina geldigi gibi yarmak manasina da gelir. Bundan sonra gelen Nâs suresiyle birlikte ikisine “iki koruyucu” anlamina “muavvizeteyn” denir. Bu surelerin sifa maksadiyla okunduguna dair hadisler vardir.

  Nazar Duası Dinle

7 Şubat 2015 Cumartesi

Serkan Çayoğlu Kimdir

Serkan Çayoğlu Kimdir? ( Kiraz Mevsimi Ayaz )
Ekranların yeni tanıdığı Serkan Çayoğlu hakkında ayrıntılı bilgiler bulunmuyor. Yurt dışında doğan Serkan Çayoğlu eğitimini de orada tamamladı. Yakışıklılığıyla dikkatleri üzerine çeken Serkan Çayoğlu bayanlar tarafından oldukça beğeniliyor. Genç kızların hayran olduğu bu yeni yüz için şimdiden sosyal paylaşım sitelerinde pek çok hayran sayfası oluşturulmuş durumda.

1,88 boyunda ve 82 kilo olan Serkan Çayoğlu’nun profesyonel olarak yaptığı iş modellik. Düzgün fiziği ve ilgi çekici yakışıklılığıyla podyumlarda boy gösteren Serkan Çayoğlu aynı zamanda foto modellikte yapıyor. Yakışıklılığı sayesinde yapımcıların ilgisini çeken Serkan Çayoğlu son zamanlarda tv dünyasına da atılmış durumda. Zeytin tepesinde rol alan Serkan Çayoğlu ilk tv deneyimini bu dizi ile tatmış oldu. Sonrasında ünlü şarkıcı Hande Yener’in sevilen şarkısı Ya Ya Ya’ nın klibinde oynayan Serkan Çayoğlu dikkatleri bir kez daha üzerine toplayarak tv dünyasındaki tanınmışlığını artırdı.

Son olarak Fox tv de yayınlanmaya başlayan yeni dizi Kiraz Mevsimi’nde başrol oyuncusunu oynayan yakışıklı model oyunculukta da oldukça başarılı görünüyor. Özge Gürel ile başrolleri paylaşan Serkan Gürel yakışıklı ve zengin bir genci canlandırıyor. Modellik çalışmalarına da devam eden Serkan Çayoğlu oyunculuk konusunda henüz tam bir fikir vermiş değil. İlerleyen zamanda devam edeceği alanı belirleyecek olan Serkan Çayoğlu şimdilik konuşmuyor. Aşk hayatı ise tam bir sır.
Kiraz Mevsimi Öykü ve Ayaz

Sosyal medyada Serkan Çayoğlu

Serkan Çayoğlu Twitter adresi: https://twitter.com/serkancayoglu
Serkan Çayoğlu İnstagram hesabı : http://instagram.com/serkancayoglu

Serkan Çayoğlu Kasları


Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)