30 Kasım 2014 Pazar

İnstagram Nedir Nasıl Kullanılır ?

İnstagram Nedir ve Nasıl Kullanılır
İnstagram, son derece önemli bir yazılım ve son dönemlerin en çok kullanılan mobil programlarından birisidir. Genellikle cep telefonu ile kullanılan ve masa üstü versiyonu ile sadece gözlem yapabildiğiniz yazılım, fotoğraf çekebilmenizi ve o fotoğrafları farklı filtrelerden geçirebilmenize olanak sağlıyor. Bu süreç için size dair her türlü ayrıntıyı birkaç tıklama ile ön plana çıkarabiliriz. Kaçırılmayacak özel kullanım araçlarından tutun da, yenilikçi çözümlere kadar sizin için büyütülen tüm seçenekler, burada sunulmaya devam ediliyor. Hem net, hem de estetik bir çalışma düzeni için, belirli ayrıcalıkları kullanmaya devam edin. Zaman kaybetmeyin ve sizi siz yapan çözümlerin arasında adeta gülümseyin. Çünkü artık fotoğraf çekmekten ziyade, kaliteli fotoğraf çekerek bunu takipçilerinize karşı paylaşma güdüsü var. Bunu da instagram yapıyor diyebiliriz. Kişisel güncellemeler ve güvenlik sayesinde yazılımı gizli olarak kullanabiliyorsunuz. Hızlı bir kullanım çözümü ve yenilik seçeneği dahilinde hemen hemen her türlü fotoğraf düzenini ön plana çıkaran İnstagram, mobil olarak kullanılmaktadır. Çeşitli aplication yazılımları ile uyumlu çalıştırılan bu yazılım, seri olarak sizleri bekliyor. Birkaç tıklama ile indirebilirsiniz. Android ve İos sürümü ile ön plana çıkarılan bu yazılımın kaçırılmayacak pek çok yanı bulunuyor.

İnstagramın satışı:Facebook 2012 yılında Mark Zuckerberg'in tavsiyesiyle 1 milyar dolara satın alındı ve instagramın facebook ile bağlantılı hale gelmesi sağlandı.

İnstagram İndirme Yolları
Google Play Android İçin - indir
Apple Store için tıklayın - indir
Windows Phone için tıklayın - indir

Kullanımı konusunda aslında zor bir durum söz konusu değil. Çünkü yazılımı indirdikten sonra sadece birkaç tıklama aracılığı ile güncel hizmetlerinizi organize edebilirsiniz. Bu sayede kişisel yatırımların ve güncel hizmetlerin de ön plana çıkması söz konusu olabilir. Kaçırılmayacak fırsatlar, estetik yenilikler ve bireysel çözümler için, instagramı telefonunuza indiriyorsunuz ve yazılımı açarak kendi dahilinde sunduğu kamera desteğini açıyorsunuz. Herhangi bir alanın fotoğrafını çektikten sonra, filtrelerden geçiriyorsunuz ve bu sayede daha sağlıklı bir kamera sonucuna ulaşmış oluyorsunuz. Bu işlemi hallettikten sonra fotoğrafınızı instagram yazılımı içinde paylaşıyorsunuz ve diğer kullanıcılar ile birlikte siz de bu fotoğrafı inceleyebiliyorsunuz. Ayrıntılara dair pek çok çözümün içinde gizlenmesi, yazılımın özverisine bir fırsat yaratıyor diyebiliriz. Kaçırılmayacak her türlü çözüm için, daha fazla vakit kaybetmeyin. Tek yapmanız gereken birkaç tıklama!

İnstagram üye olmak için yapmanız gerekenler

29 Kasım 2014 Cumartesi

Pet Şişe Nasıl Yapılır

Pet Şişe Yapımı - Üretim Evreleri 
Uzun zamandır nasıl yapılır videosu paylaşmıyorduk bundan sonra daha aktif kullanıcaz bu bölümü.Avrupada her yıl 62 milyon litreden fazla şişelenmiş su tüketiliyor.Tüm bu suyu karşılamak ve yoğun talebe ayak uydurmak için şişelerin hızlı hamlelerle üretilmiş olması gerekiyor.Bir günde 3 milyon litre su üreten tesiste Pet şişe suyun üretiliş evreleri sizlerle.

22 Kasım 2014 Cumartesi

Cem Yılmaz Hayatı

Cem Yılmaz Kimdir ? (Boyu,Kilosu,Resimleri)
23 Nisan’da İstanbul’da doğan ünlü komedyen, aslen Sivaslı olarak bilinmektedir. Resmi kayıtlarda da bu bilginin doğru olduğunu görmekteyiz. Can adında bir ağabeyi olmasına ilişkin, günlük hayatında ve sanatsal çalışmalarında sık sık bu durumdan söz etmektedir.

Yaşına bakar isek, orta 4. Sınıf yıllarında Bahçelievler tarafına taşınan ünlü komedyen, orta okulu da Bahçelievler Kazım Karabekir Ortaokulunda bitirmiştir. Ardından eğitimine devam etme sürecinde farklı aşamalar ve süreçlere dahil olduktan sonra, Anadolu Otelcilik ve Turizm meslek lisesine başlamıştır. Tabii lise eğitimini Etiler bölgesinde yapmıştır. Bu süreç ile birkaç farklı süreç dahilinde sistem destekli çalışmalar ön plana çıkıyor ve sanatçının hayatında gelişmeler karikatür ile devam ediyor. Hayata dair net, hızlı ve objektif çalışmalar ile sunum hazırlamak isteyen Cem Yılmaz, bu konuda da kararını değiştirmiyor ve çalışmalarına devam ediyor.
Sosyal Ağlarda Cem Yılmaz
Cem Yılmaz Twitter : https://twitter.com/cmylmz
Cem Yılmaz Facebook Hesabı: https://www.facebook.com/CMYLMZ
Cem Yılmaz İnstagram : http://instagram.com/cmylmz

Cem Yılmaz boyu kilosu kaç ?
Boy: 1.70 m Kilo: 70 Kg

Leman Dergisi ile yaptığı çalışmalarda, genellikle karikatür üzerinden çalışmalarını üreten Cem Yılmaz, aktif ve yenilikçi çözümlerini de bu amaç ile kullanmaya başlıyor. Ürettiği ilk filmi arasında yer alan Her Şey Çok Güzel Olacak eseri, bu açıdan büyük bir başarı sağlamıştır ve ortalama 1.8 milyon kişi tarafından izlenmiştir. Ardından farklı reklamlar üreterek büyümesine ve çalışmasına devam eden sanatçı, eserlerini bu amaç ile daha da netleştirmeye başlamıştır diyebiliriz. Rahat ve yenilikçi bir çözüm üzerinden hareket etmek için hemen hemen her türlü ayrıntıyı ön plana çıkarmayı amaç edinen Cem Yılmaz, katıldığı tüm programlarda en iyiyi hedeflediğini o dönemlerde söylemiştir. 2007 senesinde kurmuş olduğu Cem Yılmaz fikir ve sanat şirketi ile üretim üzerine çalışmalar yapan, bu aşama ile daha da büyük kitlelere hitabetme şansı yakalayan ünlü komedyen, G.O.R.A ve devam filmlerini çekmeye başlayarak, kitlesini ve üretim kapasitesini artırmıştır. Aktif çalışmalarına yoğun olarak devam etmesi sayesinde, çok farklı ayrıcalıkları görmekteyiz diyebiliriz. Organize İşler filmde rol almasının yanı sıra, aynı süreç ile Hokkabaz filmini çekmiştir. Bu filmdeki başarısının ardından, iki sene sonra A.R.O.G isimli filmi çekmiş ve bu sayede kitlesine ayrı sürprizler sunmuştur.2 Ekimde vizyona giren Pek Yakında filmi ile istediğini alamasada başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Russell Crowe ile paylaştığı Son Umut filmi en çok izlenen filmler arasında.Halen çalışmalarına sinema üretimi ve komedyen olarak devam etmektedir.

Cem Yılmaz Sinema



CMYLMZ

14 Kasım 2014 Cuma

Tv 8 Ütopya Eleme Sonuçları Kim Elendi ?

Tv 8 Ütopya'da 1. hafta kim elendi ? Eleme Sonuçları 
Çağdaş Semih kavgası sonrası Çağdaşın diskalifiyesiyle birlikte sayıları 14 e inen ütopya sakinleri bu hafta oylamada Semih,Özlem ve İnci Melek isimleri yazıldı.Semih %19 ile birinci bitirdiği haftada bu 3 isimden en düşük oyu İnci meleğin almasıyla ilk elenen isim oldu.
Not:Resmi olmayan sonuçlardır tamamen canlı yayın üzerinden izlenerek yorumlanmıştır.Bu akşam Tv 8 ekranlarında resmi sonuçları ve oylama ilgili detayları bulabilirsiniz.
Ütopya Oylama Sonuçları
Ütopya İnci Melek

10 Kasım 2014 Pazartesi

Evlilik İzni Kaç Gündür

Tebrikler! Çok doğru bir karar verdiniz ve evlendiniz. Belki yıldırım aşkı, belki de yıllarca harmanlanmış bir sevginin son noktası. Peki, evlenir evlenmez işinize mi döneceksiniz? Doğrusu bu büyük bir hayal kırıklığı olurdu.
Ama üzülmeyin; talep etmeleri halinde devlet memurlarına da mazeret izni verilmekle beraber, bu iznin kapsamında evlilik izni de yer alıyor. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na göre siz evlendiyseniz ya da çocuğunuz evlendiyse mazeret izni kullanabilirsiniz ancak kanundaki açık sebebiyle bu iznin hangi zaman diliminde kullanılacağı henüz kesinlik kazanmamıştır.
Evlilik, evlendirme memurunun tarafınıza evlilik cüzdanını vermesiyle gerçekleşmiş olur. Evlilik için değişmez kurallardan biri iki insanın da kendi kararlarına verebilecek akla ve yaşa sahip olmaları gerekir.
Çocuğunuz ya da siz evlenmişseniz 7 günden fazla olmamak üzere evlilik izni talep edebilir ve bu izni rahatça geçirebilirsiniz. Evlilik sebebiyle kullandığınız mazeret izninde kaç çocuğun evlendiği ya da kaçıncı kez evlilik yaptığınıza dair herhangi bir kısıtlama bulunmuyor. Dolayısıyla yıl içinde iki çocuğunuz varsa ve ikisi de evlilik gerçekleştirmişse iki kez evlilik izni talep edebilirsiniz.
Evlilik izni, nikâh öncesinde alınamayacak olup; yalnızca evlilik gerçekleştikten, yani, evlendirme memurunun evlilik cüzdanını taraflara teslim etmesinden sonra alınabilir. Aksi hallerde hukuki açıdan hiçbir geçerliliği olmayan bir izin kullanılmış olur. Dolayısıyla bu izin, ücret kesintisine sebep olabilir.



8 Kasım 2014 Cumartesi

KPSS Sınav Başvuru Tarihleri Ne Zaman

 Milyonlarca kişinin iş sahibi olabilme umuduyla girdiği KPSS’ye az bir süre kaldı. KPSS Lisans, KPSS Ön Lisans ve KPSS Ortaöğretim düzeyinde çeşitli sınavlara giren öğrencilerin merak ettiği bir konu da başvuru ve sınav tarihleri.  





2014 KPSS LİSANS BAŞVURU VE SINAV TARİHİ
  •       Lisans mezunları 5 Mayıs 2014 ile 14 Mayıs 2014 tarihleri arasında KPSS Lisans için başvuruda bulanabilecek. Formasyon eğitimi olan adayların gireceği “KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi” Sınavı için de aynı tarih aralığında başvuru yapılacak.
  •          KPSS Lisans “Genel Kültür – Genel Yetenek” Sınavı 5 Temmuz 2014 tarihinde gerçekleşecek. Formasyon eğitimi alanların girdiği “Eğitim Bilimleri” sınavı ise 6 Temmuz 2014 tarihinde gerçekleşecek.
  •        KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınavı ise 20 Temmuz 2014’te gerçekleşecek.
2014 KPSS ÖN LİSANS SINAV VE BAŞVURU TARİHİ
  •          2014 KPSS Ön Lisans başvuru tarihi 8 Temmuz 2014 ile 24 Temmuz 2014 olarak açıklandı.
  •          2014 KPSS Ön Lisans sınavı 27 Eylül 2014 tarihinde yapılacak.
2014 KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV VE BAŞVURU TARİHİ
  •            Lise mezunları ise 8 Temmuz 2014 ile 24 Temmuz 2014 tarihleri arasında KPSS Ortaöğretim için başvuruda bulunabilecek.
  •            2014 KPSS Ortaöğretim sınavı ise 28 Eylül 2014 tarihinde yapılacak.

6 Kasım 2014 Perşembe

Cenaze Namazı Nasıl Kılınır (Videolu)

Cenaze Namazı Nasıl Kılınır Videolu Anlatımı


Cenaze namazı 4 tekbir ve 1 kıyamla kılınır. Cenaze namazında rükû ve secde yoktur.



*|*  Cenaze namazı için imamın arkasında dururuz. Öncelikle niyet ederiz. (Allah için namaza, meyyit için duaya, er kişi – ya da bayan kişi – niyetine uydum hazır olan imama)
*|*       Niyet ettikten sonra “Allahu Ekber” diyerek tekbir alır ve ellerimizi bağlarız. Sessiz bir şekilde “ve celle senauke” ile Sübhaneke’yi okuruz.
   *|*     Elleri kaldırmadan “Allahu Ekber” diyerek ikinci bir tekbir alırız. Ancak imam bu tekbirleri sesli biçimde alırken biz sessiz bir şekilde alırız. İkinci tekbirden sonra Allahumme Salli ve Allahumme Barik dualarını okuruz.
*|*      Dualar bittikten sonra “Allahu Ekber” diyerek 3. tekbiri alırız. 3. tekbirden sonra Cenaze Duası okunur. Eğer Cenaze Duası’nı bilmiyorsanız, Fatiha ya da Kunut Dualarını okuyabilirsiniz.
*|*    Dualar tamamlandıktan sonra “Allahu Ekber” diyerek 4. ve son tekbiri alırız. Bu tekbirden sonra ellerimizi yana salarız ve selam veririz.
     
    Cenaze Namazı
Bir önceki konumuz abdest nasıl alınır sayfasına yönlenmek için tıklayın.

    4 Kasım 2014 Salı

    Bestemsu Özdemir Hayatı (Boyu,Kilosu,Resimleri)

    Bestemsu Özdemir Hayatı
    1992 yılında İstanbul’da doğan Bestemsu Özdemir 1,74 boyunda ve 54 kiloda güzel bir fiziğe sahiptir. Özel Saint Benoit Fransız Lisesinden mezun olan Bestemsu Özdemir, oyunculuk konusunda oldukça meraklı olmasına rağmen üniversite tercihini konservatuardan yana kullanmamıştır. Halen İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Moda Tasarım bölümü okuyan güzel oyuncu bu sırada tiyatro eğitimleri almış ve genç yaşına rağmen Tv dünyasına hızlı bir şekilde adım atmıştır. Daha önceleri Araf disizinde rol alan Bestemsu Özdemir daha sonra İstanbul Hatırası dizisinde de rol almıştır. Sakarya Fırat dizisinde güzelliği ve oyunculuk yeteneği ile dikkatleri çeken genç oyuncuya pek çok dizi projesi teklif edilmektedir. Okuluna da özen gösteren Bestemsu Özdemir ince eleyip sık dokuduktan sonra kararlarını veriyor ve birçok projeyi geri çeviriyor. 
    Bestemsu Özdemir
    Son olarak yer aldığı proje olan Atv’ nin yeni dizilerinden biri olan Kara Para Aşk dizisinde Nilüfer karakterini canlandırıyor. Oldukça başarılı bir iş çıkaran Bestemsu Özdemir güzelliği, fiziği ve yeteneği ile göz dolduruyor. Sempatik bir karakter olan Bestemsu Özdemir rol arkadaşları arasında da oldukça seviliyor. 
    Bestemsu Özdemir Hd Wallpaper

    3 Kasım 2014 Pazartesi

    Microsoft Office Powerpoint Sunum Hazırlama

    Sunum hazırlama işlemi, powerpoint çalışmasının en önemli ayrıntısından biridir. Bu ayrıntılar, bizim için daha farklı bir hazırlama işlemi yaratacaktır. Çünkü sunum konusunda karşımıza çıkan en büyük fırsatlar ve teoriler, bu yazılım ile ön plana çıkıyor. Peki bu program nelerde kullanılır diye sorarsanız, her türlü iş sunumu hazırlamakta kullanılabileceğini söyleyebiliriz.

    Powerpoint Sunum HazırlamaTeknikleri (Videolu)

    Özellikle özverili çalışmaları ile şirketi için yahut okulu için bir sunum hazırlamak isteyen insanlar için büyük bir tercih olan bu yazılım, sırası ile sayfa açmakla ve o sayfayı şekillendirmek ile çalışıyor diyebiliriz. Örneğin kontrol ve M tuşunu birlikte kullanarak yeni sayfa açıyorsunuz ve ardından çalışmalarınızı bu sayfaya işliyorsunuz. Bu yüzden kullanım kolaylığının da keyfini rahatlıkla yaşayabiliyorsunuz. Ayrıntılı, estetik, yenilikçi ve kolay bir yazılım olarak bizlerin karşısına çıkan bu özel yazılım için, daha fazla zaman kaybetmeyin ve slayt hazırlamak konusunda şüpheleriniz var ise artık hepsinden kurtulun. Çünkü net, estetik, yenilikçi ve bireysel çözümler için daha fazla sonuç sizleri bekliyor diyebiliriz. Sitemizde bu konuda pek çok bilgiyi bulabilirsiniz.

    Powerpoint Sunum Hazırlama Nasıl Yapılır Videosu
    Hem Net, Hem Estetik, Hem Yenilikçi!
    Hem net, hem de kolay bir sunu hazırlamak için, öncelikle ctrl + M tuşlarını kullanın ve yeni sayfa açın. Ardından açılır pencere yardımı ile kendinize dair olan ve isteğinizi kapsayan bir sayfa ve görsel menü tercihi yapın. Ardından renklendirmeler yapabilir, ekle menüsünden işinize yarayan çözümleri ekleyebilirsiniz. Bu aşama ve süreç ile daha seri, daha farklı bir yorum desteği sizi bekliyor olacaktır. Asıl amaç, burada kişilerin daha rahat etmesini sağlamak ve sunu hazırlamak için gerekli olan pek çok desteği göstermektir.

    Powerpoint sunumunda kullanabileceğiniz görseller, ister ekle menüsünden eklensin isterseniz de bizzat sürükle bırak tekniği ile eklensin, gayet rahat ve özgür bir çalışma ile eklenebiliyor. Çünkü Powerpoint yazılımının bu çözümü, pratik kullanım üzerinedir ve insanları mutlu etmek için her türlü çözümü sunmaktadır. Sunumu bu şekilde hazırlayabilirsiniz. Tasarım menüsünden tema ve benzeri tercihleri seçerek de size dair ayrıntıları kullanabilirsiniz. 
    Program ile ilgili herhangi bir sorununuz var ise aşağıdan yorum yazarak bildirebilirsiniz.Aranım kelimeler:microsoft office powerpoint sunum hazırlama teknikleri tabiki resimli ve videolu şekilde Programlar bölümünde daha fazla veriye ulaşabilirsiniz.Öğrenciler ve Öğretmenler için harika bir Microsoft yazılımı.

    Etiketler

    animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)