26 Eylül 2014 Cuma

The Walking Dead Kamera Arkası Görüntüleri

The Walking Dead'in kamera arkası görüntüleri,The Walking Dead dizisi nasıl çekiliyor zombi makyajları dünyanın en çok izlenen dizilerinden biri olan Yürüyen ölüler ile ilgili videolar sizlerle.

The Walking Dead Kamera Arkası Görüntüleri The Walking Dead Dizisinin ünlü oyuncusu Norman Reedus'a zombi şakası! The Walking Dead Nasıl Çekiliyor ?

Pek Yakında Fragmanı

Pek Yakında Filmi Fragmanı Sinemalar
2 ekimde vizyona girecek filmde başrol oyuncuları Cem Yılmaz,Ozan Güven,Özkan Uğur,Ayşen Gruda,Tülin Özen.Cem Yılmazın yönetmenliğini yaptığı film Dram,Komedi,Macera kategorileriyle karşımıza çıkacak.Bu filmde Cem yılmazı iki farklı rolde izliyoruzçfilmde aşkı için kamera karşısına geçen Cem yılmazın ilginç maceraları sizlerle.
Cinemaximum'da iki ayrı salonda yapılan gösterimde film eleştirmenleri ikiye böldü.Eleştirmenlerin yorumları:

Attila Dorsay: Benim için çok büyük bir düş kırıklığı oldu. Hiç gülemedim. Serdar Akbıyık: Trajikomik olarak bu film diğerlerinden daha iyi. Cüneyt Cebenoyan: Yeterince komik bulmadığımı söyleyebilirim. Eli yüzü düzgün ana akım bir film. Rekor kıracağını zannetmiyorum.

23 Eylül 2014 Salı

Demi Lovato Hayatı

Demi Lovato 20 ağustos 1992 New Mexico Amerika'da dünyaya geldi.İlk oyunculuk deneyimini çocuk oyuncu olarak  Barney ve arkadaşlarında yaşadı.2008 yılında  Rock Kampı televizyon programında başrol oynayarak ünlenen Demi o yıl Hollywood Records ile sözleşme imzalayıp  Don't Forget albümünü Eylül 2008'de yayımlamıştır.Amerika Kayıt Endüstrisi Birliği tarafından 530.000 kopyadan fazla satış yaptığı için altın sertifika almıştır.Billboard Hot 100 listesinde an itibariyle 15. sırada bulunmaktadır.Demi Lovato hakkında herşey ve en güzel resimlerine makalemizden ulaşabilceksiniz.

Demi Lovato ve Selena Gomez Barney Friends dizisinde 7 yaşında beraber oynamıştır.Demi Lovatonun oynadığı bölümü izlemek için tıklayınız.

Demi Lovato'nun Oynadığı Dizi ve Filmler
Barney ve Arkadaşları,Prison Break,As the Bell Rings,Just Jordan, Jonas Brothers: Living the Dream,Sonny'nin Yıldızı, Extreme Makeover: Home Edition, Grey's Anatomy, Keeping Up with the Kardashians,Punk'd,The X Factor,Glee

İstanbul Konseri
Demi 16 kasımda Türkiye'de ilk kez sahne alıcak.Fenerbahçe Ülker Arenadaki konser için diğer sitemiz olan ensonneleroldu.org bilet çekilişi düzenlemişti.
Demi Lovato
1 Soru 1 Cevap Demi Lovato

Demi Lovato boyu : 1,61 m
Demi Lovato'nun kilosu : 64 kg
Demi Lovato Tumblr Resimleri  : www.tumblr.com/tagged/demi-lovato
Demi Lovato Google Plus :  www.plus.google.com/+DemiLovato/posts
Demi Lovato Twitter : www.twitter.com/ddlovato
Demi Lovato İnstagram : www.instagram.com/ddlovato
Demi Lovato Facebook : www.facebook.com/DemiLovato

 

Demi Lovato Kimdir Youtube Videosu
Not:Araştırmalarımız sonucu Demi Lovato hayatı ingilizce çeviri yapılarak eklenmiştir.
 
Demi Lovato'nun makyjsız hali

Demi Lovato renkli saçlar


Demi Lovato'nun Sarı Saçlı Hali

20 Eylül 2014 Cumartesi

Facebook Hesap Silme Linki

Facebook hesabı tamamen nasıl silinir ?
Facebook hesabınızı silmek için aşağıdaki adımları uygulayınız.
Facebook Hesap Silme
Hesabınızı silmeden önce hesabın kopyasını almanız gerekli aksi takdirde tüm bilgilerinizi kaybedebilirsiniz.Facebook Settings Bölümünden En alttaki Facebook verilerinin kopyasını indir'e tıklayıp hesabınızın yedeğini alın.
Facebook Kopyasını İndir
Facebook Delete account bağlantısına tıklayıp hesabımı sildiyerek facebook ile ilişkinizi kesebilirsiniz.Facebook hesap silme'den önce yedeğini almayı unutmayın derim sonra pişman olabilirsiniz.

Facebook Hesap silme
Geçici olarak hesabı dondurmak istiyorsanız Facebook hesabınızdan Settings bölümüne girip alttaki hesabı dondur linkine tıklayınız Hesabınız geçici olarak pasif duruma geçer dilerseniz facebookdan mail almaya devam edersiniz.Dilediğiniz zaman hesabınıza giriş yapıp tekrar aktif hale getirebilirsiniz.
https://www.facebook.com/settings

Facebook Hesap Dondurma
Yardımcı olduysam ne mutlu bana halen Facebook hesap silme yada dondurma ile sorununuz var ie yorum yazarak bize bildirebilirsiniz.

15 Eylül 2014 Pazartesi

Borç Sorgulama (Ttnet,Turkcell,Avea,Vodafone)

Turkcell,Vodafone,Avea,Ttnet Borç sorgulama nasıl yapılır ? Tüm Gsm operatörleri fatura borç sorgulama işlemini hepsine tek tıkla aynı konudan ulaşabilirsiniz.

 Turkcell Borç Sorgulama
 Turkcell kendi web sitesinde borç sorgulama ve ödeme işlemleriniz için uygulama yapmış.Borcunuzu sorgulamak için Tc kimlik numaranızı ve Gsm numaranızı girmeniz gerekmektedir. Turkcell borç sorgulama için tıklayınız .
  • Turkcell Müşteri Hizmetlerinden 444 0 532 arayıp sesli yanıt sistemiyle Turkcell şifrenizi tuşluyarak ödeme yapabilirsiniz.
  •  7578888 Fatura cepte sesli yanıt sistemini ücretsiz arayarak faturalarınızı ödiyebilirsiniz.
Vodafone Borç Sorgulama
Vodafone Self servis ile fatura borç sorgulamalarınız yapabilirsiniz.Vodafone borç sorgulama için tıklayınız . Açılan pencereden Telefon numaranız ve şifreniz ile giriş yaparak paket satın alma,borç sorgulama,servis açma kapama,ücretsiz 10 sms gönderme işlemi yapabilirsiniz.Giriş şifrenizi bilmiyorsanız S yazıp 7000'e ücretsiz sms göndererek öğrenebilirsiniz.

Sms ile vodafone fatura sorgulama nasıl yapılır ? 

''GUNCEL FATURA'' yazıp 7000e ücretsiz gönderebilir son 48 saat hariç aylık fatura kontrolünüzü yapabilmektesiniz.
Avea Borç Sorgulama
''GUNCEL'' yazıp 5555 e göndererek güncel fatura bilgilerinizi sorgulayabilirsiniz.Avea borç sorgulama için 0.99 tl ücret almaktadır.Son 6 saat hariç internet ve fatura bilgisi sorgulama yapılmaktadır.Ayrıca 500 ü arayıp fatura borç bilginizi ücretsiz oalrak yapabilirsiniz.
Ttnet Borç Sorgulama

Ttnet borç sorgulama servisi için e fatura posta kutusu ile yapılmaktadır.E posta adresiniz(Kullanıcı Adı) ve şifreniz ile giriş yaparak Ttnet fatura borç bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.Ttnet e fatura için tıklayınız.
444 0 375'i arayıp Ttnet online işlem merkezi ile yönergeleri takip edip borç sorgulama ve ödeme yapabilirsiniz.
Kredi kartı ile Ttnet fatura ödemek için clickleyin.
ttnet,avea,vodafone,turkcell

11 Eylül 2014 Perşembe

Facebook Nedir Nasıl Kuruldu ?

Facebook Nedir Nasıl Kuruldu ?
Facebook başlangıçta Mark Zuckerberg’in kendisinin de içinde bulunduğu Harvard üniversitesi öğrencileri için oluşturmuş olduğu bir internet sitesi iken zaman içerisinde çerçevesini genişleterek bugün herkesin üye olabildiği bir sosyal paylaşım sitesi haline gelmiştir.

2006 yılından bu yana milyonlarca kullanıcıya ulaşan Facebook; durumların, fotoğrafların, videoların paylaşılabildiği bir platformdur. Eposta ile alınan Facebook hesabına Facebook’da hesabı bulunan arkadaşlar eklenerek Facebook deneyimi yaşamaya başlanabilir. Milyonlarca kullanıcının severek kullandığı hatta bağımlısı olduğu bu sosyal paylaşım sitesi diğer sitelerden oldukça eskidir. En çok kullanıcıya sahip olan sosyal paylaşım sitesi olma ünvanını hala taşımaktadır. Facebook ile yıllarca görmediğiniz tanıdıklarınızla bile iletişim kurabilirsiniz.

Paylaşım yapma özelliğinin yanı sıra sohbet özelliği sayesinde online olan arkadaşlarınızla anlık sohbet edebilir ve son zamanlarda satın alınan Skype sayesinde görüntülü arama yapabilirsiniz. Arkadaşınız olan kişilerle anlık mesajlaşma özelliği sayesinde uzun sohbetler edebilir, sevdiklerinizi kamerada görebilir, paylaştıkları paylaşımları görebilirsiniz. Ayrıca bu paylaşımlara yorum yapabilir veya beğen butonunu kullanarak beğenebilirsiniz. Online olmayan kişilere de mesaj bırakabilir ve Facebook’a girdiklerinde görmelerini sağlayabilirsiniz. Facebookta etkinlikler düzenleyebilir ve sayfalar kurabilirsiniz. Facebook ile entegre çalışan diğer paylaşım sitelerinden Facebook’a paylaşım gönderebilirsiniz. Örneğin, Youtube’dan izlediğiniz bir videoyu tek tık ile Facebook’ da paylaşma imkanınız bulunmaktadır. Aynı zamanda Twitter, Instagram gibi en popüler sosyal paylaşım sitelerinde paylaştıklarınız da dilerseniz Facebook profilinizde yayınlanabilmektedir.

Facebook'un kuruluş hikayesini daha iyi anlamak için Mark Zuckerberg'in hayatını anlatan Sosyal Ağ filmini izlemenizi öneririz.
Benzer konu en güzel Facbook zaman tüneli kapak fotoğrafları entrysi

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)