30 Mart 2014 Pazar

2014 Yerel Seçimler

2014 Yerel Canlı Seçim Sonuçları
Canlı seçim sonuçlarını takip edebileceğiniz platformlar  yandex ,google ,anadolu haber ajansı son dakika gelişmeleri il il seçim sonuçları muhtar seçimi sonuçları gibi bir çok detaylı bilginin yer aldığı linkler aşağıdadır.
Yerel Seçim Sonuçları
 yerelsecimler.withgoogle.com
secim.ntv.com.tr/2014-yerel-secimleri/adaylar
secimsonuclari2014.mynet.com

52 milyon 695 bin 831 seçmenin oy kullanacağı 2014 yerel seçimlerinde 184 bin 310 sandıkta oy kullanılacak.Doğuda 7 de başlıyan oy verme işlemi batıda ise 8'de başlayıp 17:00 'da oy kullanma işlemi bitecek.

28 Mart 2014 Cuma

Flappy Bird Oyna

Android marketten kaldırılan Flappy Bird'i mobil ve bilgisayarınızdan oynuyabileceğiniz uygulama sizlerle.Flappy Bird Oyna linkinden Çılgın balık oyununu online oynuyabilirsiniz.

Flappy'nin oynanışı geçtiğiniz her engel için bir puan alıyorsunuz ve amacınız en yüksek puanı almak
Flappmmo App store ve Android Marketten tam indirmek için aşağıdaki linke tıklayınız.Dikat bağımlılık yapar!

http://flapmmo.com/
Flappy Bird sitesi flapmmo.com giriş (Yukarıdaki resimden
Flapp Mmo oynama türleri

27 Mart 2014 Perşembe

Youtube Kapandı !

Youtube Neden Kapatıldı ? 
Yaşar Güler,Ahmet Davutoğlu,Feridun Sinirlioğlu ve Hakan Fidan'ın Suriye ile ilgili yaptıkları toplantının ses kaydı youtube üzerinde paylaşılınca  youtube.com erişime engellendi. 

Abdullah Gül ses kaydı ile ilgili Dışişleri Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu'nu Köşk'e çağırdığı bildirildi.

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'da Diyarbakır mitinginde ortam dinlemesi yaparak sen kime servis ediyorsun diyerek ses kayıtlatını yapanları bulacaklarını söyledi.

Youtube Açılacak mı? 
Youtube ile Hükümetimiz arasında geçen görüşmelerde yasa dışı videoların kaldırılması sonucundatekrar erişime açılacağı söylentileri var.

Youtube giriş yolları arasında google dns adreslerinin engellendiği için hotspot shield programı,tunnel siteleri ve ip değiştirerek giriş mümkündür.Youtube ile ilgili tüm haberleri konumuzdan takip edebilirsiniz.


23 Mart 2014 Pazar

Hande Doğandemir Kimdir (Boyu,Kilosu,Resimleri)

22 Kasım 1985 Ankara doğumlu oyuncu Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Sosyolaji bölümü mezunu olan Hande Doğandemir ilk başta kamera arkasında başlayıp sonradan eğitimini alıp oyunculuğa geçiş yapanlardan.Hande Doğandemirin oynadığı diziler Şubat,Leyla ile Mecnun,Sende Gitme,Keskin Bıçakve son olarak Kanal Dnin sevilen dizisiGüneşi Beklerkende zeynep rolüyle karşımızda.

Güneşi beklerken dizisinde zeynep karekteriyle milyonları kendine hayran bırakan Hande hanım Kerem Bursin ile çok iyi ikili oldular.

Hande Doğandemir boyu 171 cm kilosu 49Kg'dır.
Resmi Twitter hesabı : twitter.com/dogandemirhande
Kerem Zeynep ikilisinin facebook hesabı : facebook.com/KeremileZeynep
Hande Doğandemir ve Kerem Bursin
Hande Doğandemir Güneşi Beklerken



20 Mart 2014 Perşembe

21 Mart Nevruz Bayramı Nedir

Peki nevruz bayramı tarihimizde hangi olayla birlikte anılmaktadır tüm cevaplar makalemizde.
Nevruz bayramı ne zaman? Nevruz her yıl 21 mart tarihinde yazın gelişinin kutlanması şeklinde olur. nevruz bayramı ile ilgili yazılar 

Nevruz bayramı nedir? 3000 yıldan  beri kutlanan pers kökenli şenlik olan nevruz baharın gelişi müjdelicisi olarak bilinir,insanların kaynaşmasına ve birbirleriyle olan ilişkilerinin iyileştirilmesinin yanında genellikle tekerlek yakılarak kutlanan bir bayramdır.

Dünya genelinde Nevruz bayramı Anadolu Türkler,farslar,kürtler,zazalar,azeriler,türkmenler,özbekler,kazaklar tarafından kutlanır. 

Nevruz bayramını kutluyan 
ülkeler:İran,Afganistan,Kktc,Arnavutluk,Ukrayna,Çin,Suriye,Rusya,Sırbistan,Makedonya,Kosova,Azerbeycen,Kazakistan,Gürcistan,Irak,Bosna Hersek. Farklı dillerde söyleniş tarzı Novruz,Noruz,Newroz,Navruz,Nowruz.
Nevruz Bayramı



16 Mart 2014 Pazar

1000 Yılda Avrupa Sınırları Nasıl Değişti - 3 Dakika

Son 1000 yılda Avrupa sınırlarının nasıl çizildiği yapılan savaşlarla yıl yıl kurulan ve yıkılan devletleri anlatan video iyi seyirler.



11 Mart 2014 Salı

Survivor Turabi Kimdir ?

Survivor Turabi kimdir memleketi,kaç yaşında gibi sorularının cevabının olduğu turabinin hayatı konumuz.Turabi türk seyircisiyle ilk olarak 2007 yılındaki Benimle dans eder misin yarışmasıyla tanıştı.Mai Thaiadlı kafes sporu yapan turabinin lakabı cep herkülüdür 1986 mersin doğumlu olup 28 yaşındadır.

Turabi çamkıran katıldığı yetenek sizsiniz dikkatleri üzerine çekmiş yarı finale kadar yükselmişti.Acun beyde survivora yetenek sizsiniz yarışmacı alma geleneğini sürdürerek gönüller takımının ilk belirlenen ismi olarak Turabi çamkıranı seçti.

Survivor turabiye sms göndererek destek vermek istiyorsanız Turabi yazıp 1890 a göndermeniz yeterlidir.İlk haftanın sms 1.si olan turabi yarışmanın favorilerinden olduğunu gösterdi.

Survivor gönüllüler kadrosu:Müge üzel,Samanta Mendes,Turabi Çamkıran,Berna Canbeldek,Sahra Işık,Akın Saatçi,Yiğit dikmen,Mert palavraoğlu,Ertunga Gemuhluoğlu
 
 Turabi benimle dans eder misin yarışmasından görüntüler Turabi kick boks maçı


Survivor Turabi
ilgili aranımlar:turabi nereli,turabi kaç yaşında,survivor turabi kimdir

9 Mart 2014 Pazar

Msn Şifre Değiştirme

Messenger'dan skype'a geçişte kullanıcılar büyük zorluklar yaşamakta.Bunlardan biride maillerine bakarken hotmail.com yerine outlook adresini kullanmaları eskiden kullandıkları yirmi karekter şifrelerini girdiklerinde yalnış uyarısı alıp büyük stres altına giriyolar.

Önemli:Msn giriş yaparken aldığınız on altı karakter uyarısı için parolanızın ilk on altı karakterlik bölümünü giriniz bu sayede ilk kademeyi geçmiş olucaksınız.

Microsoft hesabınıza giriş yaptıkdan sonra sol panelden Genel bakışın altında kalan Parolanızı değiştirin linkinden yeni şifre alarak şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.
  
Msn şifre değiştirme işlemi bu şekilde yapılmakta olup anlayamadığınız kısmı videodan takip edebilirsiniz.


2. posta kullanımı hesabınızın tehlikelere karşı güvenli olabilmesi için ek mail adresi eklemenizi öneririz.
 
Msn şifre değiştirme videolu anlatım

7 Mart 2014 Cuma

Tictoc Nedir

Tictoc Nedir Nasıl Kullanılır
Tictoc nedir Mesajlaşmada son yılların yükselen trendi tictoc mesajlaşmadır. Özellikle akıllı telefonlarda sesli, görüntülü ve yazılı mesaj gönderme özellikleri bulunmaktadır. Bu uygulamanın mantığı mobil cihazlar üzerinden iletişim kurabilmektir. Aynı zaman da hem bilgisayarda kullanılabilen hem de telefonda kullanılabilen bir sistemdir. Bilgisayar ve telefonlara ücretsiz olarak yüklenebilmektedir.

Peki Tictoc programı nasıl kullanılır ? yüklendikten sonra sesli görüşme ve mesajlaşma gibi seçenekleri de vardır. Tictoc sistem ile fotoğraf, müzik, video ve aklınıza gelebilecek her şeyi paylaşabilirsiniz. Tictoc’un diğer bir özelliği ise kulüp kurabilmektir. Bu sistem sayesinde kullanıcılar bu kulüplere katılabiliyor ya da kendileri kulüp kurabiliyorlar. Bu kulüplerde sadece sohbet amaçlı konuşmalar değil güncel konulara da yorum yapabiliyorsunuz.

Tictoc’un kurulumu diğer bir özelliği de kulüplere ek olarak grup mesajlaşmada yapılabilmektedir. Bu sayede bir tek mesajı aynanda birden fazla kişiye de gönderme imkânı bulursunuz. Ücretsiz bir uygulama olan tictoc ile bilgisayar ile akıllı telefon arasında dosya gönderebilirsiniz. Sistemin bu özelliği şirketlerde ve iş alanlarında insanlara çok büyük bir kolaylık sağlamıştır. Tictoc’un özelliği Windows işletim sistemi üzerinde çalışan bir özelliğinin olmasıdır. Bilgisayarla yapılan birçok işi bu program sayesinde akıllı telefonlarla kolaylıkla yapabilirsiniz. Bu işlem sayesinde telefon ve bilgisayar üzerinden dosya alıp göndermek çok kolay hale geliyor. Tictoc’un bu işletim özelliği ise benzer servislerde bulunmamaktadır. Tictoc, bu sebeple gençlerin ve büyük bir kitlenin ilgisini çekmeyi başarmıştır.Tictoc nedir nasıl indirilir konumuz sizlerle.

Tictoc Uygulamasını İndirmek İçin Tıklayınız

6 Mart 2014 Perşembe

Vücut Geliştirme Teknikleri

Vücut Geliştirme Teknikleri
Vücut geliştirme, spor salonlarında veya evde kendi imkânlarıyla insanların hayal ettikleri kaslı ve fit görünüme sahip olmaları için yapılan eylemlerdir. Tabi ki günümüzde hızla yaygınlaşan obezite durumlarına karşın öncelikle insanlar fazla kilolarından kurtulmak için spor uzmanlarına ve spor salonlarına başvurmaktadırlar. Sağlıklı bir vücut, kilo ve yağ oranlarından orantılı olmalıdır.
İnsanların düştükleri en büyük hatalardan birisi de fazla kilolar verilmeden direkt olarak vücut geliştirme egzersizlerine başlamalarıdır. Bu şekilde uygulanan yöntemler, vücudun yağlarla birlikte şekil almasına ve gerçekten istenilmeyen görüntüler oluşmasına neden olacaktır.

Vücut Geliştirmede Beslenme
Vücut geliştirme egzersizleri, kendi başına istenen sonuçları vermeyecektir. İstenilen sonuçların elde edilebilmesi için bu egzersiz ve idmanların yanı sıra beslenmelerine de özen göstermeleri gerekmektedir.  Vücut geliştirme sporunda esas olan kasların güçlendirilmesi ve belirginleştirilmesidir. Vücut geliştirme sporu yapan kişilerin beslenme ve diyetleri ile birlikte idmanlara dikkat etmemeleri; kaliteli yakıt kullanan ve kalitesiz yakıt kullanan aynı iki araç arasındaki farkla aynıdır. Beslenme ve diyetlere riayet edilerek uygulanan idmanlar, kasların daha orantılı ve hızlı bir şekilde biçimlenmesine yol açacaktır. Vücut geliştirmede yardımcı olacak en faydalı besinler, proteinlerdir. Proteinler, kasların daha hızlı geliştirme konusunda yardımcı olacak en büyük etkenlerden birisidir. Tabi ki besin tercihi ve miktarı konusunda kesinlikle diyetisyen ve spor hocaları ile yürütülen ortak bir çalışma gereklidir. Bu çalışmada öncelikle kişinin ne istediği belirlenir. Sonrasında kişinin istediği vücuda göre bir diyet ve spor programı oluşturulur. Tekrar belirtmemizde fayda olan doktor, kişi ve diyetisyen üçlü çalışmasının gerçekten sağlıklı ve fit bir görünüme hızlı bir süre içerisinde ulaştıracağını bilmek gerekmektedir. fit bir görünüme sahip olmak için insanların sağlıklarından olmamalarına dikkat etmeleri gerekmektedir.

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)