27 Şubat 2014 Perşembe

Rastgele Eğlenceli Videolar

Sizler için rastgele eğlenceli videolar derledik.İlk videomuz youtube üzerinde 50 milyon izlenme alan 30 sürpriz yumurtanın içinden çıkan oyuncaklar.2. videoda ise Kinder sürpriz oyuncakların nasıl yapıldığını anlatan eğlenceli video var.3.videoda ise büyük kamyonların,iş makinalerının minyatür hali uzaktan kumandayla hareket ettirilen muhteşem oyuncaklar rastgele videolar kategorisiyle sizlerle.


26 Şubat 2014 Çarşamba

17 Aralık Recep Tayyip Erdoğan Bilal Erdoğan Ses Kaydı İzle Dinle

17 aralık günü büyük yolsuzluk operasyonuyla uyandığımız günde Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilel Erdoğan arasında geçtiği söylenen telefon dinlemeleri 24 şubat'da nete düştü.Bu görüşmenin montaj olmadığını savunan ses uzmanları mevcut olsada bir çok kesimde bu konuşmaların montaj olduğu düşüncesindeki nitekim konuşmada ayy sesi geliyor ımm,falan filan şey tarzı konuşmalar akla mantığa uymuyor.30 mart seçimlerinde halkımız ne düşündüğüde ortaya çıkacaktır.

Recep Tayyip Erdoğan ile Bilal Erdoğan Arasında Geçtiği söylenen Telefon Görüşmesi  
Kemal Kılıçdaroğlunun Chp Grup Toplantısındaki konuşmalarına montaj yaparak Helal Olsun Başbakana söylettikleri video.

23 Şubat 2014 Pazar

Turkcell Sms Paketleri

Turkcell Sms Paketleri Nasıl Yapılır?
                Türkiye’nin en kaliteli gsm operatörü olarak bilinen Turkcell, gerek çekim kalitesi, gerek paketleri gerekse konuşma kalitesi ile insanların beğenisini toplamaktadır. Gençlerin en çok tercih ettiği sistem ise, sms paketleri olarak bilinmektedir. Turkcell sms paketleri, insanların kullanım tercihine göre şekillenmektedir. Bu paketleri hem faturalı hem de faturasız hatlara entegre etmek mümkündür.

Turkcell sms paketleri çok çeşitlidir. Az sms kullanan kişiler için en uygun paket, her yöne 100 sms paketi olarak bilinmektedir. Bu paketin aylık ücreti ise, 5 TL olarak belirlenmiştir. Çok fazla sms kullanan kişiler için de paketler mevcuttur. Bu paketlerden bir tanesi, mega sms paketi olarak karşımıza çıkıyor. Bu paket içeriği, Turkcell içi 10.000 sms ve her yöne 3.000 sms olarak belirlenmiştir. Ücret olarak ise aylık 23 TL vermeniz gerekecektir.
 
Turkcell (Sms) Mesaj Engelleme Nasıl Yapılır?
Turkcell'in bu servisi size gelen mesajları engellemek için 0.99tl/ay üzerinden vermiş olduğu hizmet sisteme üye olmak için tıklayınız.
 
                Turkcell sms paketleri, hem faturalı hat kullanıcıları hem de faturasız hat kullanıcıları için uygundur. Bu paketleri satın almak ise çok kolaydır. Müşteri hizmetlerini arayarak, Turkcell bayisine uğrayarak veya sms ile paketleri belirlemeniz mümkündür.

 Her Yöne 5000 Sms Kampanyası İçin HY5000SMS yazıp 2222 ye göndermeniz yeterlidir,tarife 12 tlay üzerinden fiyatlandırılmaktadır.

Her Yöne 1000 Sms Kampanyası için HY BIN SMS yazıp 2222 ye göndermeniz gerekmektedir Ücretlendirme 10tl/ay üzerinden yapılmaktadır.(Tarife 31 Mart'a kadar geçerlidir)




21 Şubat 2014 Cuma

Ak Parti 2014 Yerel Seçim Müziği Dinle

Recep Tayyip Erdoğan Dombıra Ak Parti Seçim Müzikleri
Arslanbek Sultanbekov bestelediği şarkıyı Uğur Işılak,Recep Tayyip Erdoğana ithafen 2014 Ak Parti yerel seçimlerinde kullanılmak üzere yeniden bestelemiştir.Cengizhanın nogay marşı olarakda adlandırılan dombıra şarkısını daha önceden Fenerbahçeliler marş olarak düzenlemişti.
Uğur Işılak Recep Tayyip Erdoğan Şarkı sözleri
Ezilenlerin gür sesidir O !
Suskun Dünya'nın gür sesidir O !

Göründüğü gibi olan
Gücünü milletten alan
RECEP TAYYİP ERDOĞAN !

Halkın adamı
Hakkın aşığı
O Milyonların umut ışığı

Mazlumlara sırdaş olan
Gariplere yoldaş olan
RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Oldu her zaman sözünün eri
Çıktığı yoldan dönmedi geri

Kararlıdır davasında
Anaların duasında
RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Sözü dosdoğru yoktur hiyası
Zalimlerin korkulu rüyası

İnandığı yolda gider
Yıllardır beklenen lider
RECEP TAYYİP ERDOĞAN

18 Şubat 2014 Salı

Medcezir Nedir (Anlamı)

Medcezir Ne  Demek Anlamı Nedir


                Birçok insanın aklında bulunan soru, medcezir ne demek. Bu sorunun cevabı ise, uzay bilimleri ve çekim yasası ile ilgilidir. Medcezir kısaca, deniz ve göllerde suyun, dönem dönem alçalıp yükselmesi olarak açıklanabilir. Bu olaya gel git denilmektedir. Peki bu olay neden gerçekleşmektedir?
Medcezir, okyanusların, denizlerin ve göllerin su seviyelerinde değişiklikler meydana gelmesini sağlamaktadır. Buna sebep olan olay ise, Dünya’nın uydusu olarak bilinen Ay ve galakside bulunan Güneş’in Dünya üzerindeki çekimi olarak bilinmektedir. Galakside bulunan cisimlerin çekim yasaları, galaksideki gezegenlere büyük etki yaratmaktadır. Üzerinde insanların yaşadığı bilinen tek gezegen olan Dünya, bu gel git olayından çok etkilenmektedir. Rivayetlere göre gel git olayı, insanların ruhsal dünyasını da etkilemektedir. Filmlere konu olan kurtadam efsanesi de bu noktadan yola çıkılarak yaratılmıştır. 

                Medcezir anlamı nedir sorusuna verilecek olan yanıtlar bunlarla da sınırlı değildir. Bazı görüşlere göre, dini olarak yorumlanan bu olay, bazı görüşlere göre de tamamen batıl inançlardan ibarettir. Bilinen tek gerçek ise, galakside bulunan cisimlerin oluşturduğu çekim yasasıdır.Star Tv'nin sevilen dizisi medcezirin sözlük anlamı ne demek gibi aratımlarda karşınıza çıkan cevap kümesi.

14 Şubat 2014 Cuma

Ask Fm Kaydol

aşk efem basit yoldan kaydolma
ask fme kaydolmak için ek yöntemler twitter,facebook yada vk.com üyeliğin ile ask fm giriş yapabilirsiniz.Sisteme üyelik için ise kullanıcı adı,ad soyad,şifre,e posta adresiniz ve doğum tarihiniz ile aşağıda linkden olabilirsiniz.


Form spring me tarzında olan sitede soru sorarak insanlar hakkında bilgi sahibi oluyorsunuz.Sosyal ağlar arasında en sevilen sitelerden biri olan ask fm kaydolup insanların düşüncelerini sorgulayabilirsiniz.Ayrıca herkeze sorulan genel soruları (günün sorusu) yanıtlıyabilir karşı tarafa soru sorarken kimliğinizi gizliyebilirsiniz dünya üzerinde hızla yayınlan bu çılgınlığa sizde katılın!

11 Şubat 2014 Salı

Alkol ve Sigaranın Zararları

 ALKOL ve SİGARA'nın SAĞLIĞA ZARARLARI  
Sigara ve alkol günümüz dünyasının en başta gelen sorunları arasında yer almaktadır. Günümüzde sadece yetişkin problemi olmakla beraber çocuklarda çok küçük yaşta kullanmaya başlamaktadır.Sigaranın verdiği zararların ciddiyetini, sayılarla ifade edersek daha fazla anlatmış oluruz.
                   Sigaranın Zararları Kısaca
 Sigarada 4000 çeşit zehirli madde vardır. 1991 yılındaki sigara yüzünden ölenlerin sayısı 200 bindir. Bunun 160 bini kullananlardan, 20 bini ise bebekler ve küçük çocuklardan ( pasif içicilik nedeni ile ) oluşmaktadır.
 Gırtlak ve beyin kanserinin %99’u, beyin kanamalarının %88’i, damar tıkanıklıklarının %90’ı, akciğer kanserinin %90’ı sigara kaynaklıdır. Sigara içenlerin vücuduna %15 ila %33 arasında daha az oksijen girmektedir. 100 tiryakinin 50’si ölmektedir.
                Anne adayı sigara içerse %80 erken doğum veya ölü, %65 özürlü, %20 normal sürede, fakat normalden küçük olarak doğum yapar.
Bunlar sayısal ifade ile sigaranın zararlarıdır. Sigaranın vücudun çeşitli organlarında verdiği zararların yanında cilt sağlığına ve güzelliğimize de zararı vardır. Ağız kokusu, diş sağlığının bozulması, tat alma duyusunda bozulma, beyin hücrelerinin ölümü, hafıza zayıflığı, erken bunama, göz merceğinin saydamlığının azalması, cilt bozuklukları, koku alma duyusunda azalma, üst solunum yolu hastalıkları, erkeklerde iktidarsızlık, akciğerlerde hasarların görülmesi, erken menopoz, kemik erimesi, gastrit, ülser, vücutta yorgunluk, stres, gerilim, reflekslerde azalma gibi hastalığa ve zarara yol açar.Sigaranın zararları ile ilgili sloganlar:bağımlı olma özgür ol,sigarayı dost edinen düşman aramasın,Sigara iradesizliğin göstergesidir iradesizlikte bitmişliğin.
Sigara dumanı sadece içicileri değil, etrafındaki insanları da etkiler. Pasif içicilik tütün ürünlerinin yanmasından oluşan duman ile sigara içen kişinin üflediği duman karışımının solunması olarak tanımlanmaktadır.2008 yılı Kasım ayında yapılan çalışmada kapalı ortamlarda çalışmakta olan 6 milyondan fazla erişkinin sigara dumanından pasif olarak etkilendiği saptanmıştır. 5 milyon erkek ve 1 milyon kadının işyerinde sigara dumanından pasif olarak etkilendiği tahmin edilmektedir. İşyerlerinde 2,6 milyonun üzerinde sigara içmeyen kişi sigara dumanından pasif olarak etkilenmiştir. Sigara içtiği için ölen her 100 kişiye karşı 10 kişi yanlarında sigara içildiği için ölmektedir.
                 Alkolün Zararları
 İnsanın bir santimetreküp kanında bir miligram alkol bulunması, alkol zehirlenmesinin bütün belirtileri için yeterlidir. Alkolizmin tuzağı biradır. Bu miktar 4-5 miligrama kadar yükselirse, içen komaya girer. İstatistiklere göre, alkoliklerin %80’i alkollü içki alışkanlığına bira ile başlamıştır. Birada bulunan nitrozamin adlı madde kansere sebep olmaktadır.
Cinayetlerin %5’i, boşanmaların %80’i, tecavüzlerin %50’si, trafik kazaların %70’i, aile içi şiddetin %70’i, görevini terk edenlerinin %60’ı alkol yüzündendir.
                Alkol kullanımının sağlık konusunda sıralayabileceğimiz birçok zararı vardır. Beyin ve sinir hücrelerinin zarlarını zehirler veya uyuşturarak kullanılmaz hale getirir. Aşırı alkol geçici hafıza kaybına neden olur. Göze giden görme sinirlerine tesir ederek sulanma ve görme bozukluklarına neden olur. Gastrite yol açar, mide ve yemek borusunda iç kaynamalar meydana gelir. Kalp hastalılarına neden olur, kalp yetmezliğine neden olabilir. Erkeklerde iktidarsızlığa, kadınlarda adet bozukluklarına neden olabilir. Tepki refleksleri azalır. Beynin düşünme ve karar verme düzeni zayıflar. Alkolün bunlara ekleyebileceğimiz birçok hastalık ve zararları da vardır.
                İntihar olaylarında alkolün etkisi, içmeyenlere oranla 58 kat fazladır. Alkol beyni %17 oranına küçültmektedir. Bu etki kadında 2 katı fazladır.
Alkol bağımlısı tedaviye muhtaçtır. Alkolizmin tedavisi çok zor, tedavi şartlarına uyulmadığı takdirde imkânsızdır.
                Alkol ve sigaraya başlama nedenleri arasında öncelik arkadaş çevresidir. Özentilik ve merak gençlerin bu maddeleri almasına yol açmaktadır. Bunun yanı sıra anne ve baba desteğinin az olması, yaşam stresleri, kendine güvenin az olması, kendini kontrol etme yeteneğinin az olması gibi nedenleri de vardır.Arıca Duty free ve kipa alkol fiyatları listesi.Bireylerin hiçbir sorunun çözümünü sigara ve alkolde bulamayacağının farkında olması gerekmektedir. Çocuklara da bu düşünce empoze edilmelidir.

8 Şubat 2014 Cumartesi

Esra Erol'la Evlen Benimle Başvuru Nasıl Yapılır

Hafta içi hergün 16:30 19:00 saatleri arasında Fox tv'de yayınlanan Esra Erol programına katılım şartlarıyla ilgili hergün mesajlarınızı alıyorum.Bununla ilgili olarak nasıl başvuru yapıcağınızı anlatıcam.Kara duvak ve Sessiz kadınlar kitaplarının yazarı Esra Erol Türkiye'de evlendirme programlarının miladı olarak kabul edilen kişi olup yüzlerce kişinin evlendirilmesine vesile olmuştur.

Adaylarla ilgili tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.Beğendiğiniz adayın resimleri bilgileri Esra erol facebook başvuru saymasında bulabilirsiniz talip olmak için ise sayfadaki mesaj butonundan kanal yöneticileriyle irtibata geçiniz.

Esra erol resmi twitter hesabı: twitter.com/ErolEsra
 Youtube hesabı : youtube.com/user/esraerollafoxtv
Esra erol facebook fan sayfası : www.facebook.com/esraerolll

Esra erol başvuru

6 Şubat 2014 Perşembe

Basur Nedir Nasıl Tedavi Edilir (Hemoroid)

(Basur) Hemoroid nedir?
Diğer bir ismi hemoroit olan bu hastalık kalın bağırsağın sonunda bulunan anüsteki ve rektum toplardamarında kesecikler oluşturmasıdır.
Basur memeleri (hemoroit )yerleştiği yerlere göre ikiye ayrılırlar. Dışarı yandakilere ( anüs kasının altındakilere ) dış hemoroit, üstündekilere ise; iç hemoroit adı verilir.

Basurun sebebi nedir?
Hemoroid'in en önemli faktörü kronik kabızlıktır. Basur makatın etrafında olan damarların tıpkı bacaklarda oluşan varisler gibi şişmelerle meydana gelen bir hastalık türüdür .
Makat çevresindeki toplayıcı damarlar genişleyerek kıvrımlı bir hal alır ve kan o bölgede birikir.
Kan çoğu zaman pıhtılaşabilir ve kan akımı bozularak ağrılara neden olabilir. Kabızlık ve kanama çoğu zaman şiddetli bir ağrıya neden olabilir. Ancak bazen kabızlık ağrıyı ve kanamayı provoke ederek kanamaları şiddetli hale getirebilir.Basur memesi nasıl geçer diye kullanıcılardan çok soru gelmekte bunun kesin çözümü olmasada sıcak bir leğene oturmanız ağrıyı dindirecektir kesin çözüm için basur ameliyatı yaptırmanız gereklidir.

Lif ve posa açısından zengin olan meyve, sebze ile beslenen insanlarda basur meyve, sebze yemeyen insanlara oranla daha az görülür. Veya bu hastalık meyve, sebze yiyen insanlarda görülmeyede bilir.
Taneli bitkiler, sebze ve meyveleri tüketen insanlarda kabız olma ihtimalleri daha azdır.
Fazla hareket etmeyen, hareketsiz yaşam tarzı, masa başında oturan ve sinirli insanlar kabızlıktan diğer insanlara oranla daha fazla şikâyet eder. Bu gibi durumlar basurun oluşmasında etken rol oynamaktadır.

Basurun oluşmasında etken bazı faktörler vardır. Bunlardan bazıları şunlardır;
·         Tuvalet ihtiyacını ertelemek
·         Kronik ishal ve kabızlık
·         Kötü beslenme alışkanlığı
·         Tuvalette uzun süreli oturmak
·         Hamilelik ve yaşlılık
Basur ağrısının hafiflemesi için;
·         Gün içerisinde bol su tüketilmesi (1,5-2 litre)
·         Tahıl, lif, meyve ve sebze, kepek ekmeği tüketilmesi
·         Dengeli beslenilmesi
·         Yürüme ve yüzme gibi düzenli egzersizlerin yapılması
·         Tuvalete her gün belirli saatlerde çıkılması
·         Baharatlı yemekler, alkol, çay, kahve gibi yiyecek ve içeceklerden kaçınılması gerekir.
Bu bilgiler size yardımcı olma amaçlıdır kesinlikle Basur (hemoroid) ilaçları önermemektedir doktora gitmeden uygulamayınız.

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)