30 Ocak 2014 Perşembe

Zahide ile Yetiş Hayata Atv

Zahide ile Yetiş Hayata hafta içi hergün aat 16:00'dan itibaren atv ekranlarında canlı yayınla sizlerle.Adındanda anlaşılacağı üzere Zahide Yetiş'in hayatımızı kolaylaştıracak kolaylıklar hakkında her gün yeni bir söyleşi yapması.

*|* Zahide ile Yetiş Hayata Telefon Numarası -  02124513636

*|* Programın mail adresi - zahideileyetishayata@atv.com.tr
*|* Facebook adresi : facebook.com/zahideileyetishayata

Organik ürünler , spor , psikoloji , yemek tarifleri, islam hakkında bilgiler kısacası hayata dair her şey.


20 Ocak 2014 Pazartesi

Gmail Oturum Aç

Gmail hesap açma konusundaki makalemiz sizlerle.Gmail google e posta servisi olarak başlarda üyelik açmak pek mümkün olmuyan bir sistemdi.Daha sonraları google hotmailin büyük başarısından sonra mail sektörüne büyük yatırımlar yaptı.Gmailin geliştirilmesi konusunda her geçen gün açıkları giderilerek çok kmaliteli hizmet vermektedir.Gmail Oturum Açarak gmailin hangi özelliklerinden faydalanırsınız?

Gmail Drive sayesinde güvenli şekilde dosyalarınızı depolayabilirsiniz.15 gb'a kadar alan ücretsizdir ondan sonraki her 100 gblık alan için 5$ ücret ödemeniz gereklidir.

Gmail spam e postaları engelleyerek spam klasörüne atar gelişmiş sistemi sayesinde sosyal ağlardan gelen postaları sosyal tanıtım maillerini tanıtımlar kısmına atar.

Gmail ile görüntülü sohbet yapabileceğinizi biliyormuydunuz?

Gmailin bu hizmetlerinden faydalanmak için google oturum açarak giriş yapabilirsiniz.
http://gmail.com

13 Ocak 2014 Pazartesi

Mayli Sayrus Wrecked Final Students (Parody)

Miley Cyrus Wrecking Ball şarkısının Parodysi olan Mayli Sayrus Wrecked Final Students Klibi youtubeda kısa sürede yüz binlerce kişi tarafından izlendi.Veysel Zaloğlu ve Mustafa Ak'ın yaptığı klip sizlerle.

Engin Akyürek Resimleri ve Hayatı

Engin Akyürek Resimleri ve Hayatı
                Son yıllarda yükselişte olan Türk dizileri ve Türk filmleri, birçok isme ünlü olma şansı tanımaktadır. Bu isimlerden birisi olan Engin Akyürek, 12 Ekim 1981 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Ankara Üniversitesi tarih bölümünden mezun olan yakışıklı oyuncu, bir yarışmada aldığı derece sayesinde üne kavuşmuştur. Kendisi hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için tarayıcınıza, Engin Akyürek hayatı biyografi yazmanız yeterli olacaktır.Engin Akyürek boyu 187 cm kilosu ise 81 kg'dır.Engin Akyürekin resmi olarak twitter ve facebook adresi bulunmamaktadır.
                Son dönem dizilerde sıkça görmeye başladığımız Engin Akyürek, ilk olarak Yabancı Damat dizisinde rol almıştır. Rolünü başarıyla yerine getiren oyuncu, insanların sempatisini kazanmıştır. Daha sonra rol aldığı dizilerin ismi ise, Kader, Elveda Rumeli, Karayılan, Bir Bulut Olsam, Fatmagül’ün Suçu Ne olarak karşımıza çıkmaktadır. Son zamanların en popüler dizilerinden biri olan Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde çok başarılı bir performans sergileyen oyuncu, oyunculukta altın yıllarını yaşamaktadır.
                Oynadığı tüm dizilerde beğenilen bir karakter olan oyuncu hakkında detaylı bilgiye, arama motoruna Engin Akyürek en güzel resimleri yazarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca, oyuncunun yıldızını parlatan yarışma hakkında bilgiye ulaşabilir ve yarışmanın bölümlerini izleyebilirsiniz.  
Engin Akyürek hd fotoğraf


Engin Akyürek kısa saçlı




12 Ocak 2014 Pazar

Bel Ağrısına Ne İyi Gelir

Bel ağrısı nedir
Bel ağrısı hareket özgürlüğünü kısıtlayan, ayakta durmayı, yürümeyi ve oturmayı dahi zorlaştıran insanların en çok şikâyet ettiği ağrıdır. Bel ağrısının şiddeti bünyeden bünyeye göre değişiklik gösterir.
Alanında uzman olan iyi bir doktor hastaya yönelttiği sorular yardımı ile sorunun duruş bozukluğundan mı, hastanın yaşadığı stresten mi, kireçlenmeden mi kaynaklandığını rahatlıkla teşhis edebilir.
Bel ağrısına ne iyi gelir ?

  •         Aşağı doğru eğildiğimizde dizlerimizi bükerek hareket etmeliyiz.
  •          Ağır yük taşımamalı ve kaldırmamalıyız.
  •          Egzersizler yapmalıyız.
  •        Yürüme, yüzme gibi sporlar yapmalıyız.
  •         Elinizden geldiği kadar bisikletle yolculuk etmeliyiz.
  •       Spora başlamadan önce ısınma hareketleri yapmalıyız.
  •   Bel ağrısını azaltmak için gün içerisinde yaptığımız hareketlere dikkat etmemiz gerekir.
  •     Ağrıyı azaltmak için araba sürerken direksiyona yakın oturmalı ve koltuğumuz sert olmalıdır.
  • Bel ağrısı egzersizleri
Bel Ağrısı Egzersizleri
Bel ağrısı için doktorunuzun önerdiği egzersizleri sırayla ve düzenli yapmaya çalışın. Ve mümkün olduğu müddetçe ilk gün kendinizi zorlamayın ve kendinize yüklenmeyin. Egzersizi yaptıktan sonra vücudunuzda oluşan rahatsızlıktan korkmayın.  Yapacağınız hareketi en az 3 kez tekrarlayın. Hareketleri yaptıktan hemen sonra yeni bir harekete geçmeyin vücudunuzun gevşemesine fırsat verin.  Hareketler esnasında yorulunca ara verin.
İlk hareket: uzanarak tek bacağınızı yukarı çekme
Dizinizi göğsünüze doğru hareket ettirirken diğer dizinizi doğrultunuz. Daha sonra diğer bacağınızla aynı hareketi yapınız. Göğsünüze doğru çektiğiniz dizinizi 20 saniye orada tutunuz. Bu hareketi ilk başlarda 5 kez yapınız daha sonra gittikçe arttırınız.
2.hareket: oturarak bel germe
Öncelikle bir sandalyeye oturunuz. Başınızı dizlerinizin hizasına veya arasına gelecek kadar aşağı indiriniz. Daha sonra karın kaslarınızı gererek oturma pozisyonunuza dönünüz. Bu hareketi 10 veya 30 defa yapınız.
3. hareket: yatarak bacak germe
Hareketinizi yapacağınız yere sırt üstü uzanın. Topuğunuza bir ip veya lastik geçirerek bacağınızı yukarı doğru çekin. Bacağınız havada 50 saniye kadar sayın ve bu hareketi 5 kez tekrarlayın.

6 Ocak 2014 Pazartesi

Patron Mutlu Son İstiyor

Patron Mutlu Son İstiyor 2014'ün ilk filmi olarak vizyona girdi.Filmin başrollerinde Tolga Çevik,Erkan Can ve Ezgi Mola var.Geçtiğimiz günlerde beyaz show'da esas patronun Tolga çevik olduğu ortaya çıkmıştı.Filmin senasyosunu Yılmaz Erdoğan yapımcılığını ise Necati Akpınar yapmıştır.
 
Başrol oyuncuları: Tolga Çevik ,  Erkan Can ,  Ersin Korkut ,  Ezgi Mola ,  Mustafa Uzunyılmaz
Yapım: 2014 - Türkiye
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Kıvanç Baruönü
Filmin resmi facebook sayfası: facebook.com/patronmutlusonistiyor

Patron Mutlu Son İstiyor Fragman Filmde çalan giriş şarkısı Sezen Aksu - Olmaz Olsun.
İlgili aranımlar: Patron Mutlu Son İstiyor izle,Patron Mutlu Son İstiyor şarkıları dinle

5 Ocak 2014 Pazar

Alparslan Türkeş'in Hayatı

Alparslan Türkeş 25 Kasım 1917’de Lefkoşa’da dünyaya gelmiştir. Daha sonra ise 3 Haziran 1933 yılında ailesiyle beraber Lefkoşa’yı terk ederek İstanbul’a gelmiştir. Alparslan Türkeş Hayatında askerlik kariyerine 1933 yılında başladı. Askerliğe ise Hüseyin Sırrı Bellioğlu’nun yarımı ile Kuleli Askeri Lisesinde başlamıştır. 1938 yılında ise bu okuldan mezun olarak Harp Okulunu bitirmiş oldu.
               14 Ocak 1940 yılında evlenen Alparslan Türkeş, bu zamanlarda Gelibolu’daki piyade alayına komutan olarak atandı.1944 yılında tutuklanan Alparslan Türkeş, 1945 yılında serbest bırakıldı ve tekrar orduya dâhil oldu.
                Alparslan Türkeş 27 Mayıs darbesini yapan 37 kişilik grubun içinde yer almaktaydı. Radyodan darbe bildirgesini okuduğunda herkes adını duymuş oldu.
                Alparslan Türkeş’in siyasal hayata girişi ise 31 Mart 1969 yılında gerçekleşmiştir. İlk partisi ise Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi olmuştur.
                Hayatı boyunca birçok partide yer almış ve birçok kişi tarafından sevilmiştir. Başarılarla dolu siyasal hayatı olan Türkeş 4 Nisan 1997 yılında Ankara’da kalp krizi sonrasında hayata gözlerini yumdu.
Alparslan Türkeş sözlerinden bir kaçı;
  • Daima hedefiniz olsun,Ve hedefinizin ''Turan'' olsun,Başarı için sebebiniz olsun ve Sebebiniz ''ALLAH'' rızası olsun !
  • Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.
  • Ancak istila ve işgal altındaki bir millet milliyetçilik yaptığı için suçlanabilir...


2 Ocak 2014 Perşembe

Güneş Saati Nasıl Yapılır

Güneş saatini ilk olarak M.Ö. 1500 yılında mısırlıların kullandığı tahmin edilmektedir.Güneş saati nasıl yapılır: güneşin yönüne göre mermer, taş veya madeni bir zemin üzerine kurulmuş çubukla güneşin gölgesi takip edilerek ölçülmüş zamandır.Güneş saati yapımı hakkında detaylı bilgiye alttaki videodan ulaşabilirsiniz.

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)