22 Kasım 2013 Cuma

Paul Walker Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Paul Walker 30 kasım cumartesi günü öğle saatlerinde Los Angeles'da trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.Hızlı ve öfkeli serisinin o'connor rolünde hafızalara kazınan yıldız oyuncu kazada yolcu koltuğunda oturduğunu Yayıncı Ame Van Iden söyledi.1973 doğumlu Paul Walker tam bir hız tutkunu olmasına rağmen kesinlikle güvenli şekilde araç kullandığı kazanın arkadaşının hatası sonucu olduğu söylenmekte.

20 Kasım 2013 Çarşamba

Chatraw Kameralı Sohbet Giriş

Farklı insanlarla sohbet etmek istiyorsanız chatraw bu alanda bir numara.Sürekli refresh yapma imkanına sahipsiniz. Chatpig ,Omegle ve Shuffle People benzeri bir site chat raw kameralı sohbet odaları sayesinde 18 yaş sohbet ve üzerinde Ulusrlararası bir web sitesi olan chatraw kameralı sohbette rastgele kişiler çıkartıyor size yeni insanlarla tanışıyorsunuz bir bakmışsınız başkba bir bayan var chatte.

Chatraw içeriği dans eden kızların web cam showları bulunmakta farklı bir sohbet sitesi halinde olan bu yabancı siteye giriş buradan yapılmaktadır,random içeriğini çok seviceksiniz.Chatraw sayesinde dünyanın dört bir yanında farklı top modellerin web cam showlarıda bu sitede kameralı sohbet siteleri bu özelliğinden ötürü chat rawı desteklemiyorlar.Kameralı sohbetin genel anlamda itibarını zedelediğini söyleselerde bu alanda ihtiyacı olan beyler bu siteyi çok sevmiş durumda giriş için bekleyiniz iyi sohbetler.
chat raw

18 Kasım 2013 Pazartesi

Su ve Ateş Film Müziği Dinle (Bilmezdim)

Başrollerini Yasemin Allen ve Özcan Deniz'in Ateş ve Su filmi 15 ekim 2013 tarihi itibariyle vizyona girdi.Filmin müziğini İrem Candar söylüyor.Romantik - Dram türünde ateş ve su filmini izlemenizi öneririm.

Su ve Ateş film müziği sözleri (Bilmezdim)
Bilmezdim bu derdin seni yolundan
Beni solumdan edeceğini
Bilmezdim en sessiz yanımdan
Yağmuruna bulutlanıp temmuz gecelerinde
Fırtınalı sabahlarda kan terleyeceğimi
Bilmezdim çok yanlarımın(n2)
Az yanımla yetineceğini
Uzaklığının yakınlığım
Yakınlığımın uzaklara gönül vereceğini
Yoksa küs müsün bana
Dilime ikâmet edenim
Dargınsak eğer
Üç günü geçeli aylar oluyor haberin olsun
Ve burada yanık kokulu rüzgarlar çarpıyor yüzüme
Beni soluğumdan tutuyor üşümelerim
Boğazıma yapışmış sıtmalı kelimeler
En yakın sağda park’a çektiler kendilerini
Söz dinlemez oldu sözler
Adına sır diyorlar sevmelerin
Gürültülü harflerini sükûta izdivaç ediyorlar
Mahrem duygularını telveye terk ediyorlar yani
Yorulmadın mı dilimden sessiz çığlığım
Senin yerin dağınıklığım
Toparla kendimi

15 Kasım 2013 Cuma

O Ses Türkiye - Tuğçe Kendigelen Dinle

O Ses Türkiye'de 11 kasımda yarışmaya katılan Azeri kızı Tuğçe Kendigelen (Gendigelen) jüriyi kendine hayran bıraktı.Yarışmada söylediği şarkıyı 4 farklı dilden harmanlıyarak seslendiren Tuğçe hedefinin büyük olduğunu İnşAllah Avrupada ülkemi temsil ederim diyerek dile getirdi.

Anadolu üniversitesi İngilizce öğretmenliği 3. sınıf öğrencisi Tuğçe ilk bestesini 7 yaşında yaptığını yirmiye yakın bestesi olduğunu söyledi.Arapça,ingilizce ve türkçe olmak üzere 3 dilde besteler yapıyor.Tuğçe Sosyal medyada sadece facebookda var hesabı facebook.com/tugce.kendigelen .Peki Tuğçe gendigelen kimi seçti ?Uzun süre juri üyelerini dinleyen Tuğçe tercihini Ebru Gündeşden yana kullandı.

14 Kasım 2013 Perşembe

Kilo almak için ne yapılmalı?

Birçok insan kilo vermek isterken bazı insanlar ise kilo almak isterler. Bunun için sabah, öğle, akşam her öğün yemek yerler fakat yine kilo alamazlar. Bunun sebebi yediklerini yaptıkları işlerle kolayca eritmeleridir.Bugünki makalemizde kilo almak için hangi yöntemler denenmeli dengeli beslenerek kilo alma yöntemleri sizlerle.

Kilo almak isteyen insanların öncelikle bilmeleri gereken şey gün içerisinde ne kadar enerji harcadıklarıdır. Bununla birlikte yiyecekleri besinlerin kalorilerini hesap makinesi yardımıyla hesap ederek az enerji harcamaya özen göstermelidirler.
Birde bunları uyguladığı halde kilo alamayan insanlar var. Çünkü metabolizmaları hızlı olduğu için yedikleri yiyecekleri çok çabuk eritebilmektedirler. Onların normalden daha fazla gıda tüketmeleri gerekmektedir.Kilo almak istiyorum diyenler bu makaleyi dört gözle okumalı.

Bu adımların sonunda başarılı olunabilmesi için birkaç hafta geçmesi gerekmektedir. bu zaman süresince mesela 600 kalori alınması gerekirken 1000 kalori alınması olumlu sonuçlar verebilir.
Unutmayalım ki kilo almak zahmetli ve zaman gerektiren bir süreçtir.  Bu süreci daha fazla uzatmamak için kalori alımlarının tutarlılığına dikkat edilmelidir. Öğün atlandığı taktirde alınan kilo anında geri verilebilir.


Marketlerden alınan atıştırmalık(bisküvi, cips, çikolata gibi) yiyeceklerin birçoğu sağlıksız malzemeler ile hazırlandığından ve içerisinde ki katkı maddelerinden dolayı bünyeye zarar verir.
Gün içerisinde üç kalabalık menülü öğün yerine 5-6 küçük porsiyonlu yemek yemek daha faydalıdır.
İnsanda kilo alma isteği çok fazla ise yemeklerin yanında besin takviyesi içecekler ve protein tozu kullanılabilir. Sağlıklı bir yöntem olarak yemeklerin içerisine az miktarda keten tohumu katmak da kilo almaya yardımcı olur.
Kilo almada tıpkı kilo vermek gibi belli bir kurallara dayanarak sistemli bir şekilde ilerlemelidir. Hızlı bir şekilde kilo almak insana zarar verir. Bunun yerine yavaş ve sağlıklı kilo almak gerekir.
Kilo aldıran besinler , kilo almayı hızlandıran en temel besinler şunlardır;
  •         Et
  •         Süt
  •          Hububat
  •          Meyve
  •          Sebze
  •          Kuruyemiş

13 Kasım 2013 Çarşamba

Numara Engelleme (Turkcell,Avea,Vodafone,İphone)

 Turkcell,Avea,Vodofone ve İphone Gizli Numara Engelleme Nasıl Yapılır (Resimli Anlatımlı)


Turkcell Numara Engelleme
 Turkcell bu özelliğini ''Ne yaptıysak başa çıkamadık'' lafları eskide kaldı diyerek açıklıyor.Aylık 1.99 Tl karşılığında Turkcell numara engelleme servisini kullanabilirsiniz.turkcell numara gizleme
Turkcell Numara engelleme servisi  için tıklayın.

Vodafone Numara Engelleme
Vodafone çağrı kısıltma nedir ? Kendi isteğinizle cep telefonunuzdan yapılacak aramaları kısıtlayabilmenizi olanak sağlayan vodofone servisidir.Peki vodafone numara engelleme var mıdır sorusunun cevabı ise maalesef vodofone'un böyle bir servisi bulunmamaktadır.Size gelen çağrıları engellemenizin yolu telefonunuzda bulunan bloke et yöntemiyle yapılmaktadır.Aksi halde vodofone telefon numarası değiştirme hat bedeli 12 tldir.

Avea Numara Engelleme
Aveada numara engelleme böyle bir servis mevcuttur.Size gelen çağrıları engellemek için buradaki linki tıklayıp Avea çağrı hizmetleri menüsünden telefon numaranız ve şifrenizi girerek numara engellemeyi aktif hale getirebilirsiniz.Gizli numara engelleme kullanımını *253# tuşlarını basıp arayarak deaktif yada aktif hale getirebilirsiniz.Gizli numara engelleme aktivasyon işlemlerinizi *100#  menüsünden yapabilmektesiniz.
Avea Numara Engelleme
İphone Numara Engelleme
İphone Menüsünden Ayarlar < Mesajlar < Sms/Mms < Engellenenlere girip istediğiniz kişinin numarasını engelliyebilirsiniz.Arama ayarlarında Bu arayanı engelle , kişiyi engelleme seçenekleri bulunmaktadır.Aynı şekilde gelen smsleride engelliyebilirsiniz.Gelen mesajın üstündeki ünlem işaretine tıklayıp o numaradan gelen smsleri engelleme olanğınız bulunmaktadır.Ayrıca BlackList uygulamasını apple storeden ulaşabilirisiniz.

Halen sorununuz devam ediyorsa mesajınızı gönderin cevaplıyalım.

11 Kasım 2013 Pazartesi

Evim Şahane Başvuru Formu

Kanal D Ekranlarında yayınlanan Evim Şahane yarışması için başvuru nasıl yapılır ?Evim şahane başvuru formu doldurarak iletişim bilgilerinizi gönderiniz.

Benimle aynı fikirde olan binlerce kişi vardır eminim lütfen artık durumu iyi olanların değil ihtiyaç sahibi insanların evlerini yenileyin mesajları gelmekte bununla ilgili Kanal D yönetimi yeni dönemde yapılanmaya giderek ihtiyaç sahibi olan orta düzeyinde altındaki kişilerin evim şahane başvurularını kabul etmeye başlamıştır.

Evim şahane yaklaşık 100 kişiden oluşan bir ekiptir.Bu dev kadro sayesinde 3günlük periyodlar halinde yayınlanan bölümleri hafta içi hergün Kanal d ekranlarına taşımaktadırlar.Mimar Selim Yunay hemen hemen her evde yaptığı müthiş niş çizimleriyle evin havasını değiştirmektedir.

Dekarasyon dünyasının yenilikleri en son çıkan ürünlerle salon,mutfak yada banyonuzu evim şahane başvuru yaparak yenileyebilirsiniz.
Başvurularınızı kanald.com.tr/evimsahane ve  facebook.com/KanalDEvimSahane adreslerinden gerçekleştirin.
Evim şahane öncesi sonrası
Evim şahane sıradışı banyo tasarımı videosu

Evim Şahane Başvuru Formunda olması gereken bilgiler
Kanal D evim şahane başvuru formunda Ad ve soyad,yarışmacı fotoğrafı,binanın dışdan çekilmiş fotoğrafı,dekore edilecek odanın resmi,ev telefonu,cep telefonu,e posta adresiniz,ev adresi,eviniz hangi sempte yaşadığınız şehir,doğum tarihi ve mesleğiniz gibi sorular yer almaktadır.Sizde şansınıza güveniyorsanız 5 dakikanızı ayırarak yarışmaya başvuru yapabilirsiniz.
Evim şahane başvuru formu için tıklayınız.

10 Kasım 2013 Pazar

Turkcell Avans TL Eksi Kaça Kadar İniyor ?

Turkcell Avans Tl Eksi Kaça Kadar İniyor
Turkcell faturasız hatlarda eksi bakiye sınırı 7.99 tl dir.Turkcell'in tüm kullanıcıları için geçerli olan bu servis faturasız abonesiyseniz kredininiz bittiğinde devreye girer ve eksi bakiye için size 7.99 tllik avans sağlar.



Kullanmış olduğum eksi kontör borcu nasıl ödenir ?
Yeni kontör yüklendiği zaman eksi hesabınız sıfırlanır yani yeni yüklenen paradan kesilir.

5 Kasım 2013 Salı

Twitter Takipçi Kasma (Arttırma)

Twitter Takipçi Kasma ve Arttırma Siteleri
Son dönemdeki en çok kullanılan ve en çok tercih edilen sosyal ağ platformu Twitter durumundadır. Twitter, Facebook’un başarısının da ötesine geçmiş ve bu sosyal ağdan daha çok kullanılmayı başarmıştır. Bu başarısında tasarımının ve içeriğinin de oldukça etken bir rol oynadığı kesindir. Birçok insanın Twitter hesabı bulunmakta ve takipçi sayılarını artırmak için oldukça uğraşmaktadırlar. Twitter takipçi kasma konusu da bu yüzden oldukça önemli bir konudur. Bu ortamda takipçi sayınız ne kadar fazla ise, o kadar eğlenceli vakit geçirirsiniz. İnsanlarla olan iletişiminiz de bu sayede daha güçlü bir hale gelecektir. 

Takipçi kasma siteleri internetin her yerinde bulunmakta ve sizlerin yararlanması için hazır beklemektedir. Bu sitelerden yararlanarak takipçi sayınızı artırabilir ve insanların sizi daha fazla önemsemesini sağlayabilirsiniz. İnternet ortamında Twitter’da takipçi sayınız ne kadar fazlaysa, o kadar fazla önemsenirsiniz. Birçok şirket ve firma da, bu tür sosyal ağlara büyük önem vermektedir. Bu bile bu ortamın ne kadar önemli bir ortam olduğunu ortaya koymaktadır. Bir nevi hilesi densede hazır rettwet satılık ilanlarıda bulunmaktadır.

Twitterda fenomen olmak bu kadar kolay aşağıda bedava takipçi kasan siteler yer almaktadır,ancak bu sistemle kasılan takipçilerin büyük çoğunluğu düşmektedir. Ücretli şekilde bu işi yapan takipçi firmalarına phantomromeo@msn.com dan ulaşabilirsiniz.10 bin takipçi 50 tl kampanyasından yararlanabilirsiniz.
Ücretsiz twitter takipçi arttırma siteleri
takipcidukkani.com,turktakipci.com,Twitteri.org,Retweethavuzu.com,Addmefast.com (Sınırsız),Retweetcim.org

4 Kasım 2013 Pazartesi

Badoo Giriş

Badoo giriş Badoo.com'a facebook hesabınız ilede giriş yapabilirsiniz.Badoo giriş yaparak 196 milyon kayıtlı üyenin olduğu bu online dünyada yerinizi alabilirsiniz.Üyelik oldukça basittir.
Google Play'den indirip mobil cihazlardan giriş mümkündür. 
Badoo nedir? sorusunun cevabı yeni insanlarla tanışmak için kurulmuş arkadaşlık sitesidir.Hayatınızın aşkını badoo'da bulabilirsiniz.
 Civardaki insanlar karşılaşmalar,krediler ve onunla tanışmak istermisin bölümüyle güzel bir ortam yapan site anonim sohbet uygulamasıyla toplu chat erkekseniz 5000 kişinin olduğu bayan üyelerle sohbet imkanı sağlamaktadır.Enkisayol olarak bir çok sitenin giriş sayfası formatına ulaşabilmektesiniz badoo giriş için aşağıda url mevcuttur.


Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)