28 Eylül 2013 Cumartesi

Msn Oturum Aç Kaydol

Windows Live Messenger Oturum Aç Kaydol (Msn)

Son günlerde msn oturum açma problemleri gittikçe arttı bununla ilgili mesajlarınızı dikkata alarak bir makale yazdık.Messenger 1999 yılında hayatımıza girdi görüntülü sohbet ve yazışma yaptığımız messenger internetteki yerini microsoftun 10 milyar dolar yatırımla aldığı skype programına bıraktı.Bununla birlikte @hotmail.com lu türkçe mail adreslerin milyonlarca kişiye hizmet vermekte ve yeni e mailler için uygunluk orantısı oldukça düştü.Bunu düşünen microsoft ilk adımını hotmaili outlook'a çevirip messenger aç,messenger kaydol türkçe biçiminde aranımlar yapılmakta.

Dip Not:Msn oturum açarken microsoftun yeni stratejisi gereği outlook adresine yönlendirilmektedir.Outlook'da 16 karekter şifre sınırlaması mevcut.Bu yüzden messenger şifreniz 16 karekterden uzun ise ilk on altı karekterini giriniz bu şekilde problem çekmeden msn oturum açabilirsiniz.

Windows live messenger oturum açarak gelen kutusu,gönderilmiş,silinmiş maillere bakabilir spam kutusuna düşmüş e postalarınızı kontrol edebilirsiniz.

msn kaydol

24 Eylül 2013 Salı

Elektrik Motoru Nasıl Yapılır Video

Nasıl yapılır bölümünde bu hafta elektrik Motorunun nasıl çalıştığı nasıl yapıldığı hakkındaki program sizlerle.Discovery'nin çok sevilen bilgi programı Motorların varoluş evrelerini anlatan belgeseli iyi seyirler.


Elektrik Motoru Nasıl Üretilir?

21 Eylül 2013 Cumartesi

Serenay Sarıkaya Resimleri Hayatı

Serenay Sarıkaya Hayatı ve En Güzel Resimleri
Serenay Sarıkaya 1 Temmuz 1991 Antalya doğumlu oyuncu model.Miss Turkey 2010 yarışmasında 2. olarak dikkatleri üzerine çeken  Serenay Sarıkaya Plato filmde oyunculuk eğitimi almıştır.2008 yılında 16 yaşında tesadüf eseri plajda adlı filmde rol alan Serenay hanım her geçen gün oyunculuğnu geliştirerek Türkiyenin dizilerde aranan yüzü oldu.Limon ağacı,Adanalı ve Lale Devri gibi dizilerde başrol oynuyan Sarıkaya şimdilerde Medcezirde oynamaktadır.Serenay Sarıkaya'nın en güzel resimleri ve biyografisi hakkında aradığınız herşeyi makalemizde bulabilirsiniz.

 Serenay Sarıkaya şu sıralar Star tv'de yayınlanan Medcezir dizisinde Çağatay Ulusoy ile birlikte başrolde oynuyor.Medcezir'de Mira karekterini oynuyan Serenay Sarıkaya izleyenleri ekrana kitliyor.
 
Serenay Sarıkaya Hakkında
  • Boyu:1.75 cm
  • Kilosu 54 kg
  • Facebook: facebook.com/serenaysarikayasayfasi
  • Twitter : twitter.com/SrnySrkyResmi
  • Haber: tr.wikipedia.org/wiki/Serenay_Sarıkaya
Serenay Sarıkaya
Serenay Sarıkaya Medcezir


Serenay Sarıkaya markofoni'nin reklam yüzü olmuştu.


Serenay Sarıkaya Tumblr
Serenay Sarıkaya

Bloglaryarisiyor.net Dolandırıcıdır

Evet arkadaşlar bugün blogumun yorum kısmına '' Bloglar Yarışıyor ile blogunuzla ün sahibi olmaya ödüller kazanmaya hazır mısınız?Sponsorlarımızın desteği '' ile diye giden yorum bırakıldı.Siteyi incelediğimde Blogunuza güveniyorsanız yarışmaya katılın sponsorlar desteğiyle yapılan yarışmada 1.ye 3000 tl ödül 2.ye Laptop vs diye ödüller yazmış arkadaşımız.Sponsorlara gelince elle.com.tr turhost.com gibi büyük firmaları yazmış fakat firmaların bu yarışmayla hiç bir alakası yoktur.Blog url , kullanıcı adı ve parolanızı yazarak sözde kaydınızı gerçekleştiriyorsunuz.Kesinlikle bu işlemi yapmayın yaptıysanızda şifrenizi değiştirin yazılan kullanıcı adı ve şifreniz direk site yönetimine gitmekte internette bu siteyle ilgili araştırma yaparsanız bu tür bilgilere sahip olabilirsiniz.Bu tür dolandırıcılara dikkat ederek güvenli şekilde bloglamaya devam edin.
dolandırıcılar


İlgili aranımlar:bloglaryarisiyor.net dolandırıcımıdır ?

19 Eylül 2013 Perşembe

İnstagram Üye Ol

Günümüzde sosyal ağların gelişmesi ve kullanıcı sayılarının artması ile bu siteler oldukça popüler yerler haline gelmiştir. Bu popüler sitelerin arasında Instagram farklı bir yerde bulunmaktadır. Sosyal ağlardaki hesaplarınızın hepsine bu siteyi kullanarak fotoğraf yükleyebilir, telefonunuza bu sitenin olanaklarını kullanmanızı sağlayacak eklentileri kurabilir ve her an fotoğraf çekerek, bu sitede paylaşabilirsiniz. instagram üye olmak için uzun süreler beklemeniz gerekmeyen, kayıt olduktan sonra hemen kullanmaya başlayacağınız bir site durumundadır. Günümüzde sosyal ağ kullanıcılarının en çok kullandığı şeyler arasında yer alan bu site, hemen herkesin adını duyduğu ve ne işe yaradığını bildiği bir sitedir.

Gösterdiği başarı ile birçok insanın vazgeçilmezi durumuna gelmeyi başaran bu site, oldukça güzel efektler uygulayabileceğiniz olanakları da sizlere sunmaktadır. Böylece fotoğraflarınızı daha güzel bir hale getirebilir ve insanları şaşırtabilirsiniz. instagram kaydolduktan sonra hemen arkadaşlarınızı bulabileceğiniz, onların fotoğraflarına bakabileceğiniz ve kendi fotoğraflarınızı paylaşabileceğiniz bir adrestir. Bu adresten yararlanmaya başlamak için ise beklemenize gerek yoktur. Bu siteye hızlı bir şekilde kaydolarak, kullanmaya başlayabilirsiniz. 
Fotoğraf paylaşmak ve yorumlamak bu dünyanın üyesi olmak ünlülere daha yakın takip etmenizi sağlamak için instagram kaydolunuz.
  • İnstagram  giriş yapabilmek için cep telefonunuzdan Google Play uygulaması yada App Store 'dan açın
  • Google Play'de instagram uygulamasını bulun va kaydolun
  • Gerekli bilgileri doldurup fotoğraf ekle diyerek profilinizi tanımlıyorsunuz
  • İnstagramda fotoğraf ekleyebilir video yüklüyebilirsiniz
  • İnstagrama üye olduktan sonra ünlüleri takip edebilir konserlerde ve tv programlarında neler giydiğini nasıl yaşadğını takip edebilirsiniz .
instagram
Halen İnstagram'a Kayıt Olamadıysanız bize yazın yardımcı olalım.

17 Eylül 2013 Salı

Galatasaray - Real Madrid Star Tv Canlı Yayın İzle

17 Eylül tarihinde oynanan Galatasaray Real Madrid Şampiyonlar ligi grup maçı hd kalitede star tv ekranlarında olucak.D smartla yapılan anlaşmaya göre salı günki Avrupa Şampiyonlar ligi maçlarını star tv ekranlarından izliyebilecez.2 takım arasındaki son maç Türk telekom arenada 3-2 Galatasarayın üstünlüğüyle sona ermişti.2000 yılında avrupa süper kupasındada aynı sonuçda kupayı kazanan taraf Galatasaray olmuştu.Bu akşamki Galatasaray Real Madrid avrupa maçı maç bitiyle birlikte özet görüntüleri videosu buradan takip edebilirsiniz iyi seyirler.
Yayın Yükleniyor Lütfen Biraz Bekleyiniz.

15 Eylül 2013 Pazar

Euro Truck Simulator 2 Hız Arttırma Yaması İndir

Euro Truck Simulator 2 Hız Limiti Arttırma Yaması İndirme
En iyi tır simülasyonu oyunları arasında yer alan Euro Truck Simulator 2 oyun severlerin en çok sevdiği simülasyon oyunları arasında yer almaktadır. Bu oyunda kullandığınız tır ile oradan oraya yol alırken, birçok şehirden geçecek ve gerçek sürüş keyfinin ne demek olduğunu daha iyi bir şekilde anlayacaksınız. Bu oyunu oynayanların en büyük şikayeti durumundaki, hız limiti sorunu ise üstesinden gelinebilecek bir sorun durumundadır.  

Euro Truck Simulator 2 Hız Arttırma Yaması sayesinde oyunda kullandığınız tırın daha hızlı bir şekilde yol almasını sağlayabilir, daha sert frenler yapabilir ve daha hızlı bir şekilde kalkış yapabilirsiniz. Tüm bu özellikleri basit bir şekilde yükleyeceğiniz yama sayesinde elde edebilirsiniz. Bu yüzden bu yamadan yararlanarak, oyundan alacağınız zevki artırmanız oldukça kolay olacaktır. Euro Truck Simulator 2 Hız Limiti Arttırma Yaması indirmek için yararlanabileceğiniz birçok site bulunmaktadır. Bu sitelerden indireceğiniz bir yama ile oyunda daha eğlenceli anlar yaşayabilir ve sürüş keyfinizi artırabilirsiniz. Yamayı yüklemek ve kurmak oldukça kolay olduğu için her insan yapabilmektedir.Euro truck simulator 2 serial  hız limiti kaldırma moduyla 90 olan hızınızı bir anda 300 e kadar yükseltebiliyorsunuz.Kaynağımız olan intifada1453 sitesinde detaylı biçimde anlatılmakta Euro Truck Simulator mod klasörüne indirilen dosyayı atmanız yeterli olucaktır iyi oyunlar :) .

Yen düzeltme Dosyayı ''Documents\Euro Truck Simulator 2\mod'' Belgesinin içine atın.

14 Eylül 2013 Cumartesi

Eski Rujlardan Yeni Ruj Yapmak

Eski rujlarınızı yeniden değerlendirebileceğiniz güzel bir yöntem.Buharda Benmari uslulü Rujlar kullanıma başladıktan 3 ay sonra tüketilmelidir.Evde eskimiş aynı renk tonlarında olan rujlarınızı sıcak suda ısıtıp bir kalıp yardımıyla yepyeni rujunuz olabilir nasıl yapılır bölümümüzden bu tür konulara ulaşabilirsiniz.

Eski rujlardan yeni ruj nasıl yapılır videosu
ruj

Zombi Ne Demek - Nasıl Olunur

Özelliklede zombi filmleri izleyen birçok kişini aklında bulunan sorulardan bir tanesi de Zombi Nasıl Olunur? sorusudur. Zombi, tıpkı vampirlerden olduğu gibi virüsle bulaşan bir hastalık türüdür. Değişime uğramış olan bu virüsler insan vücuduna bulaştığı zaman, insan vücudunda çeşitli değişmeler meydana gelir. Özellikle cildin renginde ve göz çevresinde yaşanan renk değişmeleri gözle görülebilir düzeydedir.
                Vücutlarında siyah kan bulunduran, beyinleri ve kalpleri olmayan, koku dışında hiçbir duyusu çalışmayan canlılara zombi denilmektedir. Bu da Zombi Ne Demek? diye merak edenlere verilebilecek en güzel cevaptır. Bir zombinin oluşumu çeşitli evrelere dayanaktadır. İlk önce virüs vücuda bulaştığı zaman hızlı bir şekilde yayılma gösterir. Bu yayılma sırasında canlı komaya girer. Daha sonra ise canlı zombiye dönüşümünü tamamladıktan sonra tekrar dirilerek yaşamına devam eder.
            Peki zombi ne demek zombiler beyinlerini kullanmadığı için beyin fonksiyonları çalışmamaktadır. Ayrıca kanları da vücutlarında kaslar sayesinde dolaşmaktadır. Zombilerin gözleri de görmediği için en iyi çalışan organları burunlarıdır. Eğer rüzgar doğru yönden eserse zombiler millerce ötedeki kokuyu bile alabilirler.Zombi nedir ne değildir nasıl oluşur gibi aranımlarda karşınıza çıkmaktan gurur duysakta zombilerin gerçekliği konusunda net bir bilgi veremiyoruz,ancak ingiliz bilim adamlarının araştırmalarına göre vampirler yada zombilerin beyinin mutasyona uğramasıyla oluşabileceği tezini hazırladıkları haberleri gündemi uzun süre meşgul etmişti peki ya zombiler bir gün gerçek olursa ne yapılmalı?

11 Eylül 2013 Çarşamba

Fesbuk Aç - Fesbuk Giriş

 Sosyal medya denince ilk akla gelen site olan fesbuk insanların tanışıp kaynaşması için şuan dünya üzerinde bir numarada bulunmakta.Aylık sayfa görüntülenme oranlarında google gibi bir devi geride bırakan fesbuk giriş yaparak sizde bu dünyadaki yerinizi alabilirsiniz.Fesbuk kurma açma yada bir nevi kayıt olma konularında sizlere yardımcı olucağız.Artık ünlülerin fan sayfalarıda fesbuk'da bulunmakta fesbuk açmak içni belli başlı şeyler gerekicek bnuları size basitce anlatıcam.Fesbuk'a yeni üye olurken forumda bulunanlar:ad,soyad,e posta adresiniz,yeni şifreniz ve doğum tarihiniz(gün,ay,yıl) şeklinde seçip cinsiyetinizi seçerek kullanım sözleşmesini kabul ederek fesbuk açma işlemini gerçekleştiriyorsunuz.

Fesbuk giriş yaparak birçok ayrıcalıktan yararlanabilirsiniz.En Güzel Fesbuk oyunları:komşu çiftlik,okey,tavla,candy crush saga,poker,angry birds.Fesbuk şikayet et yada engelle seçenekleriyle oyunlardaki kaliteyi yükseltme amacı içindedir.Skype programına fesbuk ile giriş mümkündür,bunun gibi bir çok sitedede fesbuk giriş yaparak üyelik gerektirmeden facebook arkadaşlarınızla iletişime geçebilirsiniz.
İsmail yk'nın söylediği fesbuk parçası sayesinde binlerce kişi böyle bir site olduğunu yeni öğrendi  fesbuk dinle :)


7 Eylül 2013 Cumartesi

Kapanmadan Kazan Başvuru Formu

Atv ekranlarında yayınlanan kapanmadan kazan yarışması başvuru form rehberi

Murat Serezli'nin muhteşem sunumuyla ekranlara gelen yarışmaya internetten başvurmak mümkün. 
Yarışmanın formatı Bir oda dolusu ödül ve zamana karşı yarış,hediyeleri topla kapanmadan kazan.Bir kişi yukarıda soruları yanıtlarken partneri ise aşağıda hediye dolu odada büyük ödülleri tamamlamak için yarışacak.

Haftanın 5 günü Cuma,Cumartesi,Pazar,Pazartesi ve Salı günleri saat 22:00'da yayınlanan Kapanmadan Kazan yarışması oldukça iyi reyting oranları yakaladı. 

Başvuru formunda kısa özgeçmişiniz ve resminiz bulunacak.İlk aşamayı geçenler mülakata alınıyor mülakatda neşeli bir insan olarak görünmeniz şansınızı arttırcaktır,sonuçda bir eğlence yarışması bu.

  • Twitter adresi : twitter.com/Kapanmadankazan
  • Facebook Sayfası : facebook.com/kapanmadankazanatv
  • Murat Serezli iletişim : twitter.com/MuratSerezli
Kapanmadan Kazan Başvuru Formu

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)