30 Haziran 2013 Pazar

Counter Strike 2015 CFG İndir (Son Sürüm)

Counter Strike 2015 CFG indirerek, bu oyundan alacağınız zevki daha da artırabilirsiniz. Cfg denilen şey config ayarlarıdır. Bu ayarlar sayesinde oyunda istediğiniz değişiklikleri yapabilir ve düşmanlarınıza korku dolu anlar yaşatabilirsiniz. Bir nevi hile görevi gören birçok seçeneği indireceğiniz farklı cfg’ler sayesinde elde edebilir ve oyundan alacağınız zevki, heyecanı artırabilirsiniz. 

Düşmanlarınızı daha kolay bir şekilde alt etmenize yardımcı olan bu şey sayesinde, arkadaşlarınızla karşılıklı oyun oynarken onlar daha ne olduğunu anlamadan galip gelebilirsiniz. Bu tür şeyleri bulabileceğiniz ve indirebileceğiniz birçok yer internet ortamında bulunmaktadır. Bu konuda dikkat etmeniz gereken şey ise virüslü dosyaları indirmemek olmalıdır. Bu yüzden indirme işleminizi güvendiğiniz bir yerden yapmak oldukça iyi olacaktır. Counter Strike 2015 CFG indirmek için internette kısa bir araştırma yapmanız yeterli olacaktır. Birçok farklı cfg dosyasını internette bulabilir ve bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken şey basit bir arama yapmak olacaktır. Bu aramadan sonra dilediğiniz dosyaları indirebilir ve oyundaki başarınızı kolay bir şekilde artırabilirsiniz. Güncel cfg kodları nedir ne değildir hepsi dosyanın içerisinde mevcuttur iyi oyunlar contırcılar :) .

 Counter Strike 2015 CFG İndir



25 Haziran 2013 Salı

R10.net açılmıyor

Google webmaster forumu r10.net aldığı sık saldırılar sonucu arada bakım çalışması oluyor yada kapanıyor açılmıyor.Databese saldırısı alan r10 sitesi açılmadığı zaman site sahiplerinin işleri kitleniyor.Alış veriş sitesi olarak kullanan çoğu web master arkadaşın işleri duraksıyor 2012 yılında büyük veri kaybı yaşanmıştı ondan sonra ara sırada olsa bu tür kesintiler yaşanıyor 2-3 saate sorunu düzeltiyorlar.

22 Haziran 2013 Cumartesi

Necati Şaşmaz'ın Gezi Parkı Konuşması Tek Parça (Türkçe)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ile görüşen ilk ekiplerden birinde olan Necati Şaşmaz'ın enteresan gezi parkı konuşması sosyal ağlarda paylaşım rekoru kırmakta.Oynadığı dizi,filmlerde sesini dublarü seslendiren Necati beyin Nihat Doğan tarzı Türkçesiyle büyük ilgi çekti.

19 Haziran 2013 Çarşamba

Islık Nasıl Çalınır

 Islık çalmak resimli anlatımlı
“Islık nasıl çalınır?” sorusu genellikle ıslık konusunda yeteneği olmayan kişiler tarafından sorulan bir sorudur. Bunun net bir cevabı olmasa da farklı yöntemler mevcuttur.
Islık çalmak herkesin başarabileceği bir şey değildir. Oldukça zordur. Önemli olan üflediğiniz nefesin geçtiği bölgenin ıslığın net bir şekilde dışarı çıkmasını sağlaması olacaktır. Bunun için parmaklarını kullanan kişiler olduğu gibi, parmağını kullanmaya gerek duymadan sadece dudaklarını büzerek ve büzdüğü yerden üfleyerek ıslık çalan kişiler de bulunmaktadır. Bu ıslık genellikle oldukça düşük tonda olan bir ıslıktır. Daha yüksek tonda olan bir ıslık için parmakların en az bir tanesi mutlaka kullanılmalıdır. Genellikle bu ıslıklar da konserlerde, maçlarda, tezahüratın yoğun olarak yapıldığı yerlerde çalınmaktadır.
Islık çalmak için en bilinen yöntem başparmak ve işaret parmaklarının birleştirilmesi ve ağza götürülmesi şeklinde başlamaktadır. Dilinizi içe doğru kıvırmalı ve daire çeklindeki parmaklarınızı dilinizin altından geçirip dilinize baskı yapmalısınız. Bunu yaptıktan sonra üflemelisiniz. Bu pozisyonda birkaç kez deneme yaparak ıslık çalmayı öğrenebilirsiniz.

16 Haziran 2013 Pazar

Joygame Wolfteam Kayıt Ol

Wolfteam Yeni Üyelik Açma ve Kayıt Olma İşlemi
Wolfteam oyunu savaş oyunlarından hoşlanan kişilerin oynamaktan keyif aldığı oyunlar arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Bu oyunun 11 milyondan fazla oyuncusu bulunmaktadır. Oyunda 500 bin civarında klan bulunmaktadır. Joygame yeni üyelik butonunu tıklayarak sisteme üye olduğunuzda bu oyunu da rahatlıkla oynayabileceksiniz. Oyunun içeriği %100 Türkçe hazırlanmıştır.
Sadece insan olarak değil hem kurt adam hem de insan olarak savaşmak bu oyunu oldukça cazip kılmaktadır. Wolfteam kayıt ol işlemi gerçekleştikten sonra kırmızı veya mavi takımlar arasında bir seçim yapmak zorunluluğu doğacaktır. Oyunda 17 karakter vardır, 9 kurt ve 17 tane de özel versiyon karakter bulunmaktadır. Bunun yanında 17 özel versiyon kurt ve birçok silah ve özel haritalar da dikkat çekmektedir.

Joygame yeni üyelik için ana sayfaya girmeli “üye ol” butonunu tıklamalısınız. Daha sonra kullanıcı adı, şifre, e-posta, gizli soru, güvenlik kodu bölümlerini doldurduktan sonra üyelik sözleşmesini kabul etmeniz gerekecektir. Tüm bunların ardından mail adresinize gönderilecek aktivasyon mailinin yönlendirmelerini takip ederek sisteme üye olabilirsiniz.

Bayan24 Ücretsiz Giriş

bayan 24 sitesinde bulabileceğiniz chat,sohbet odalarının yanı sıra ilginç hikayelerde yer almakta.bayan24.net giriş üyelik , kayıt olmadan full sürüm hikayeler okunamamkta.Bunun nedeni ise hizmet vermek için giriş yapılması ve mail yoluyla binlerce üyeye kolaylıkla ulaşabilmektir.Bu sayede net ortamında rahatlıkla haberleşme sağlanıyor.
Bayan24 ile hız denemesi video :)
 

13 Haziran 2013 Perşembe

Vampirler - Vampir Nasıl Olunur

Vampir Nasıl Olunur?
Vampirler hakkında hepimiz birçok hikâye duymuşuzdur. Genellikle filmlere konu olan bu hayvanların yarasalarla aynı familyadan olduklarına dair bir inancımız vardır. Aslında yaşamayan bu yaratıklar özellikle yazarlar ve sinemacılar tarafından hayal dünyamıza girmiş ve sanki gerçekten varlarmış gibi onlara ilişkin kanılarımız oluşmuştur. Yarasalardan korkmamız ve onlarla ilgili kafamızda oluşan kötü düşüncelerimiz vampirlere de yansımıştır.
Vampir nasıl olunur? Bu soru özellikle vampir adı verilen yaratıklarla yeni tanışan kişilerin sordukları bir sorudur. Bu yaratıkların çoğu doğuştan öyle yaratılmışlardır ve bunların insan kanı emerek beslendikleri bilinmektedir. Bir kişinin vampir olması için onun herhangi bir vampir tarafından ısırılması gerekmektedir. Böylelikle o kişi diğer vampiri besleyecek ve kendisi de vampir olarak hayatını devam ettirecektir. Tabii bu sadece hayali bir dünyadır. Vampir karakterler üzerine çekilen pek çok film vardır. Alacakaranlık Hikâyesi de bunlardan biridir. Bir vampir ile bir insanın aşkını konu olan bu öyküde vampir tarafından aşık olunan genç kadın da daha sonra vampire dönüşmektedir.
vampir varmıdır? , vampir nasıl olunur , vampirler gibi aranımlarda sitemiz çıkmaktadır.
Çataldan vampir nasıl olunur

12 Haziran 2013 Çarşamba

PointBlank - (0X82000015) Launcher Başlatılamadı Hatası Çözümü

PointBlank Launcher Başlatılamadı Hatası Çözümü 
 Oyun esnasında 0X82000015 Error Cade şeklinde karşınıza çıkan hata oyundaki açıkdan meydana gelmekte.Yapımcıların her gün yeni packler çıkarmasına rağmen bu tür sistematik hatalar meydana geliyor.

271 kb boyutundaki programı C:\Program Files\Nfinity Games\Point Blankbenimki burada yüklü oyun sizin nerdeyse oradaki klasörle değiştirin.

Point Blank 0X82000015 Hata Ayıklayıcı Program İndir e tıklayınız.PointBlank'in yapımcıları genel sorunu çözene kadar bu programı kurarak klasörleri dğeiştirin.

Bu programı kurup sonuç alamadıysanız PointBlank klasörüne girip i3FrameworkDx.dll klasörünü siliniz.
Video anlatılanları izleyip basit yoldan sorunu düzeltebilirsiniz iyi oyunlar herkese.


İş Bankası'nın Alt Yapısı Çöktü Mü?

12 Haziran İş bankası Çöktü Mü?
İş bankasının cep telefon uyguamları ve internet bankacılığı dahil olmak üzere atmlerde bile problem mevcut.Sabah saatlerinden beri sistemi çöken İş bankası milyonlarca kullanıcısı kilitlenmiş vaziyette durumun düzeltilmesini bekliyor.Her türlü saldırıya yada yoğunluğa dayanıklı olan Türkiyenin en büyük bankasının sisteminin neden çöktüğü ise bilinmiyor.

Bankanın resmi web sistesinin hacklenip hacklenmediğine dahil açıklama yapılmadı.

Edit:Bilgiler geldikçe güncelleniyor  Başbakanımızın Faiz lobileri diye kastettiği İş Bankası %28lik kısmın Chplilerde olduğu twitterda söylenenlere göre Hükümet yanlısı Türk hacker grubu Ayyıldız Tim'in Bankanın  tüm sistemini çökerttiği idda ediliyor.

www.isbank.com.tr girilmiyor atmeleri çalışmıyor açılmıyor gibi bir çok mail alan yönetim sorunu düzeltmek için yoğun uğraş veriyor.
İş Bankası Çöktü mü?

9 Haziran 2013 Pazar

Personel Sağlık

             Personel Sağlık Haberleri
   Tüm dünyada ve ülkemizde teknolojinin artışıyla birlikte özellikle üretim personelinin güvenliği ve sağlığı ön plana çıkmıştır. Kullanılan makinelerin ve cihazları yanı sıra üretimde kullanılan malzemelerin personel sağlığını olumsuz yönde etkileyecek yönleri dikkate alınarak önlemler ve tetkikler yapılmaktadır.
                Personel sağlığı haberlerini son günlerde sıkça yayınlayan haber kuruluşları, yapılan ihmalleri ve yasal koşullarda çalıştırılmayan personelin durumunu gündeme getirerek iş verenleri daha duyarlı olmaya çağırmaktadır. Özellikle iş alanlarında ve çalışırken alınmayan önlemlerden dolayı meydana gelen iş kazaları ve personelin sağlığını tehdit eden olumsuzlukları engelleyebilmek adına birçok yasa çıkarılmasına ve denetimlerin yapılmasına rağmen çoğu iş veren ve personel kurallara uymayarak bu tür olumsuzluklarla karşı karşıya kalmaktadır.Personel sağlık gov adresi türkiyede çalışanların sağlık alanında hizmet alıcağı Son günlerde sıkça yayınlanan personel sağlığı haberlerinden de anlaşılacağı üzere teknolojinin hayatımıza kattığı tüm faydaları, gerekli önlemi almayarak iş kazalarına sebebiyet veren çalışanlar yok etmektedir. Çalışma esnasında gerek fiziki gerek ise solunum yoluyla birçok yaralanmalar meydana gelebilmektedir. Tüm iş kazaları ve yaralanmalarından korunabilmek adına gerekli koşullarda çalışılmalı ve kurallara uyulmalıdır. Firmalar, personel sağlığını korumak adına gerekli eğitimleri düzenli olarak verilmelidir.

7 Haziran 2013 Cuma

Oscar Cardozo Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

Son Dakika Fenerbahçe Benfica'dan Oscar Cardozoyla 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.Yıllık 2.3 milyon € alıcak olan golcü futbolcu 12 haziranda istanbulda olucak.Lizbona giden Fenerbahçe asbaşkanı Abdullah Kiğilı transferi gerçekleştirdi.Benficaya yaklaşık 8 milyon € ödeneceği bildirildi.30 yaşında futbolcu geçen yıl benficada 47 maçda 32 gol 7 asistlik bir performans sergiledi.Basına sızan ilk görüntüler enkisayol.blogspot.com farkıyla sizlerle tüm Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun.

Abdullah Kiğilı ve Oscar Cardozo Kontratı imzalarken.

Gezi Parkı Şarkıları Dinle

Taksim Gezi Parkı İçin Söylenen Türkü ve Marşlar
Taksimdeki Gezi Parkı için her gün sanatçıların grupların çalışmaları halkın çok ilgisini çekmekte. Göstericiler sabahlara kadar şarkılar söylerek eylemlerinin arkasında duruyolar.   Konserler,türküler,şarkılar söyleniyor.Duman ve Kardeş Türküler'in Gezi Parkı için besteledikleri şarkı ve türkü sizlerle.

Tencere Tava Havası - Kardeşlik Türküler Dinle
Bi öyle bi böyle kelamlardan yasaklardan illallah
Başına buyruk kararlardan fermanlardan illallah
Aman aman bıktık vallah
Aman aman şiştik vallah
Bu ne kibir bune öfke
Gel yavaş gel yerler yaş

Eyvallah Direnişin Marşı - Duman Dinle

6 Haziran 2013 Perşembe

Dünden Bugüne Recep Tayyip Erdoğan Belgeseli

Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiyemizin başına ilk gelişinden günümüze kadarki yaptığı konuşmalar mitinglerden görüntüler.Geçmişten günümüze Recep Tayyip Erdoğan belgeseli izlerken gözleriniz dolucak.Ak Parti Avcılar ilçe teşkilatının hazırlamış olduğu video iyi seyirler.

3 Haziran 2013 Pazartesi

Taksime Avm'mi Yapılacak ?

Yaklaşık 1 haftadır süren Taksim'deki gezi parkı protestoları tüm dünyaya yayıldı.Protestoların hedefinde bulunan Taksim'e yapılacak olan Avm için hükümet kanadında bir çok açıklama geliyor.İnternette dolaşan bu videoda ise Avm'nin yapılmayacağı yerine toplu kışlasının olucağı idda edildi.Taksim gezi parkı son durumunu sitemizden takip edebilirsiniz.

1 Haziran 2013 Cumartesi

Halk Tv Canlı Yayın İzle

Halkın sesi halk tv internetten online şekilde izliyebilirsiniz.Enkisayol blog halk tv canlı yayın izle şeklinde aratıldığında ilk sırada çıkmaktadır.Solcu kesimin kanalı halk tv taksim olaylarıyla ilgili yaptığı canlı yayınlarla reytingini katlamış durumda.

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)