30 Nisan 2013 Salı

Vodafone Sms Paketleri Listesi

Her Yöne Mini+ paketi için "MINIP" yazıp 7999'a kısa mesaj gönderebilirsiniz.
Her Yöne Midi paketi için "MIDI" yazıp 7999'a kısa mesaj gönderebilirsiniz.
Her Yöne Maksi paketi için "HYMAKSI" yazıp 7999'a kısa mesaj gönderebilirsiniz.
Size en yakın Vodafone Cep Merkezi'ne uğrayabilirsiniz.
Online Self Servis'ten "Mesaj Paketleri" adımından hemen tarife değişikliği yapabilirsiniz.

En Yeni sms paketleri hakkında tüm bilgileri vodafone.com.tr/Tarifeler/Faturasiz-SMS-Paketleri.php adresinden öğrenebilirsiniz sitemizdede sürekli güncellenmektedir.

Vodafone Sms Paketleri Tarifeleri ve Fiyatları

Paketler                                   Sms                                        Aylık Fiyatı*

Her Yöne Mini+                        Her Yöne 100 Sms                    5,9 TL

Her Yöne Midi                          Her Yöne 500 Sms                    8 TL

Her Yöne Maksi                        Vodafone'lularla 10000 Sms       11 TL
                                               ve diğer yönlere 2000 Sms

Vodafone Sms Paketleri İptal Etmek İçin

Her Yöne Midi, Vodafone’lularla Maksi ve Her Yöne Maksi mesaj paketlerini iptal etmek için abone "IPTAL PAKET ISMI veya MIKTARI" yazıp 7999'a SMS atabilir. Ör: IPTAL MINI, IPTAL ELLI

Not: Paketinizi iptal etmediğiniz sürece her ay paket yenilemesi otomatik olarak yapılacaktır.

Vodafone'de Kaç Sms Kaldığını Nasıl Öğrenebilirim?

Kalan bakiyenizi öğrenmek için "BAKIYE PAKET ISMI veya PAKET MIKTARI " yazıp 7999'a sms gönderilmelidir. Ör: BAKIYE HYMAKSI BAKIYE BESBINBESYUZ

Tüm bu sms paketleri dışında faturalı hatta geçerek aylık sabit mesaj hakkına sahip olabilirsiniz.

Aşağıda bazı faturalı tarifeleri, fiyatlarını, dakika ve sms miktarlarını görebilirsiniz.Alttaki tabloda vodafone sms paketleri listesi yer almaktadır.

28 Nisan 2013 Pazar

Yeni Fenerbahçe Marşı Dombıra

Yeni Fenerbahçe marşı cengizhan filminde çalan dombıra müziğinin marş versiyonu.Söz müzik K.Egemen İpek ve E.Yasin Vural'a ait olan marş tüm Fenerbahçe tribünlerinde söylenmekte.Avrupa için bestelenen fenerbahçe şarkısını sitemizden dinliyebilirsiniz.
Marşın Sözleri
1907 De Doğdun Ama Sığamadın Asırlara
Adı Konmaz Bu Aşkla Taraftarın Yanında
Saldır Şanlı Kanarya
Avrupanın Gözünün Ortasına
Bahçemizden Tuttuk Bir Fener
Sanki Aşktan Da Eski Bütün Evren Mabedi
Şampiyonsun Kanarya
1907 De Doğdun Ama Sığamadın Asırlara
Adı Konmaz Bu Aşkla Taraftarın Yanında
Saldır Şanlı Kanarya
Avrupanın Gözünün Ortasına
Bahçemizden Tuttuk Bir Fener
Sanki Aşktan Da Eski Bütün Evren Mabedi
Şampiyonsun Kanarya
Fenerbahçe Dombıra Şarkısı

27 Nisan 2013 Cumartesi

Doodle Jump Oyna

Doodle Jump Oyunları Oyna
Doodle Jump oyununu yön tuşlarıyla oynuyoruz.Kahramanınızı en yükseğe fırlatıp yukarı doğru çıkartmak için basamakları aşmasını sağlıyıp puanlarınızı arttırın, roketleri ve yayları toplamayı unutmayın.Bu oyun android telefonlarda oldukça popüler internetten ortamındada çok aratılan oyunun web sitesi doodle jump oyna .com'dur.Umarım hoşunuza gider en güzel oyunları paylaşmaya devam edicez.
 
doodle jump oyna

26 Nisan 2013 Cuma

Evde Bölgesel Zayıflama Hareketleri

Bölgesel Zayıflama Teknikleri ve Evde Zayıflama Hareketleri Videolu Anlatımlı
Evde zayıflamak isteyen binlerce kişi var. Bizde bu yazıda sizlere bazı püf noktaları göstereceğiz.

Evde göbek eritmek isteyenler öncelikle şunu bilmeli göbekte 4 ana kas vardır. Bunları çalıştırmak için çeşitli harekeler vardır. Kısa mekik üst, iki bacağı kaldırarak yaptıgımız hareket alt kasları, havada bisiklet sürme hareketi ise orta karnı çalıştırır.


Yürürken karnınızı kasılı olarak tutmakta göbeğinizin erimesine yardımcı olacaktır. Nefesinizi tutun ve göbek kaslarınızı çalıştırmaya çalışın, içine çekerek kaslarınızı çalıştırmaya çalışın. Tüm bunları yürürken yapabilirsiniz.

Araba kullanırken bile kaslarınızı sıkıp gevşeterek direksiyon karşısında göbeğinizi çalıştırabilirsiniz. Bir spor hareketi kadar etkili olmasa da sık sık yapılan bu hareketlerin etkisini mutlaka göreceksiniz.

Yukarı şınav yöntemi ile bedeninizi yukarı kaldırırken kollarınızı, bel kaslarınızı ve hemen hemen tüm vücut kaslarınızı çalıştırır ve vücudunuzu formda tutarsınız. Aynı hareketi yaparken havada iken bir bacağınızı yukarı kaldırarak arka bacak adelelerinizi de çalıştırmayı unutmayın.

Yan yatarak sağa sola doğru kendinizi kasarsanız, yan böbrek üstü kaslarınız ve bel kaslarınızı çalıştırırsınız. Az da olsa göbek kaslarınıza da faydası olacaktır. Kalça, basen ve bacaklarınızı da çalıştıran bu hareket çok önemlidir.

Youtube Tam Ekran Göstermeme Sorunu

Youtube Videoları bazı durumlarda tam ekranda açılmıyor yada siyah bi ekran çıkıyor bunun nedeni ve çözüm önerileri.

Videoya sağ tık > Ayarlar > Donanım hızlandırma özelliğini etkinleştir tikini kaldırıp sayfayı yenileyiniz sorun düzelicektir.

Sorun hallolmadıysa tarayıcınızın ön belleğinden kaynaklanan cacheden dolayı olabilir yada ekran kartınız güncel değildir.
Youtube tam ekran göstermeme sorunu

25 Nisan 2013 Perşembe

Skype Kaydol

İnternet Dünyasında Skype Devri Başlıyor

Yılların süre gelmiş alışkanlıkları hiç değişir mi? Teknoloji dünyasında her şey her an değişebiliyor. Sanal dünyanın devlerinden Microsoft'un 2003'ten bu yana bizler için hazırlamış olduğu Messenger proğramının da artık sonu geldi.

Messenger bireylerin ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geldi ve artık populerliğini kaybetti. Bu yüzden büyük bir adım atan Mc Ceo'su Skype ile görüşmelere başladı. Uzun görüşmelerin ardından Skype hisseleri satın alındı. Sert ve sağlam bir duruş yakalayan Skype artık microsoftun geline geçmiş oldu. Son bir kaç senedir çıkışını istikrarla sürdüren ve sosyal ağlarla arası iyi olan bu proğram, artık Mc'nin yeni gözdesi haline geldi.

Son Gün Belli Oldu Skype'ye Geçiş Başlıyor

Microsoft tüm üyelerine mail atarak geçişin ne zaman başlayacağı sinyalini verdi. 8 Nisan tarihi itibariyle bazı ülkelerde messenger serverleri kapatılmaya başlandı. Henüz ülkemizde halen aktif olan serverlerin ne zaman kapatılacağı ise büyük bir merak konusu.

Üyelerine bildirdikleri mesajda Msn proğramlarını artık Skype'a güncellemeleri gerektiğini belirten Mc, ayrıca tüm üyelere de kendi mailleri ve arkadaş listeleri ile Skype'ye taşınma imkanı sunuyor. Siz de hemen Skype Kaydol bu ailenin içerisinde kendinize bir yer edinin.

Skype'ye Geçtikten Sonra Ne Gibi Değişiklikler Olacak?

Günümüzde herkesin vazgeçemediği bazı sosyal platformlar olduğu bir gerçek. Facebook, twitter, instagram, tumblr bunlardan bir kaç tanesi. Bunların en önemlileri ve en çok üyesi olan tabi ki Facebook. Bir çok eski messenger kullanıcısı Facebook'un görüntülü konuşma hizmeti sonrasında Msn'ye girmez oldu. Bu durum karşısında aktif üye kaybeden msn, anlattığımız şekilde skype'yi satın aldı. Artık Skype sayesinde facebook'taki arkadaşlarınızla siteye girmeden de konuşabileceksiniz. Bunun dışında siteye girmeden görüntülü konuşma dahi yapabiliyorsunuz.

Dünyanın neresinde olursa olsun her hangi bir cep telefonunu ya da ev telefonunu rahatlıkla arayabiliyor ve sms gönderebiliyorsunuz. Bu konuda kendine güvenen skype oldukça da ucuz tarifeler hazırlamış durumda. Her hangi bir tarifeye abone olmadan da konuştuğun kadar öde ile sadece kullandığınız kadar ödeme yapıyorsunuz.

Skype Nasıl Kaydolunur?

Skype'a kaydolmanın 3 farklı yolu vardır. Bunlardan bir tanesi formu doldurarak yeni bir skype adresi edinebilirsiniz. Ayrıca Facebook bilgileriniz ile ve Messenger bilgileriniz ile Skype Kaydolma işlemini yapabilirsiniz.

Yeni bir form doldurduğunuz da eski hesaplarınızdan bağımsız bir üyelik açmış oluyorsunuz. Üyeliğinizi açtığınızda hiç bir arkadaşınız olmuyor, ancak açtıktan sonra eklemeler yapabiliyorsunuz.

Facebook ya da messenger bilgileriniz ile kaydolursanız kişi listeniz olduğu gibi skype'de görünüyor. Hiç bir ekleme yapmadan eski listenizle anında görüşme yapmaya başlayabiliyor ve yeni arkadaşlar ekleyebiliyorsunuz.

Skype Kaydolma İşlemi ve Kayıt Linki

Bir kaç dakika içerisinde hızlı bir şekilde skype üyesi olabileceksiniz. Bunun için öncelikle aşağıda verdiğim kırmızı renkteki "Skype Kaydol" linkine tıklayınız. Karşınıza alttaki resim gibi bir form çıkacaktır.

Bu formu doldurarak üyeliğinizi gerçekleştirebilir ve yeni bir skype hesabı açabilirsiniz. Ayrıca facebook ve messenger (msn) adresinizle skype adresi açmak istiyorsanız. Formdaki sarı renkli uyarıya tıklamanız gerekiyor. Aşağıdaki resimde göründüğü şeklindedir.

Bu üç seçenekten her hangi biriyle skypeye kaydolma işleminizi tamamlayabilirsiniz. Kayıt formu aşağıdadır. Artık yeni bir skype üyesisiniz hayırlı olsun. Aklınıza takılan her hangi bir soru ya da karşılaştığınız problemler hakkında yorum yapabilirsiniz.

Skype Kayıt Formu: Skype Kaydol

23 Nisan 2013 Salı

Bursa Canlı Mobese Kameraları İzle

Bursa'nın trafik durumunu canlı mobese kameralarından takip edebilirsiniz.İstiklal caddesi canlı mobese konumuzdan sonra 2.mobese izle konumuz.Bursa mobeseleri canlı izlemek için aşağıdaki playerden faydalabilirsiniz.

Bursa Canlı Mobese Kameraları

21 Nisan 2013 Pazar

Radyo Mydonose Güncel Top 40 Listesi

 En popüler en son yabancı şarkılardan kurulu güncel Radyo Mydonose Top 40 ve Top 20 listesi sizlerle bazı arkadaşlar radyo maydonoz olarak girmektedir.Sitemizde hiç bir şekilde mp3 indirme işlemi yapılmamaktadır.Liste Radyoda dinleyipde ismini merak ettiğiniz şarkıları bulabilmeniz için yapılmıştır.


Radyo Mydonose Top 40
Bruno Mars - Locked Out Of Heaven
Rihanna - Diamonds
Maroon 5 - One More Night
Macklemore & Wanz - Thrift Shop
Will I & Britney Spears - Scream Shout
Swedish House - Dont You Worry Child
Adele - Skyfall (Orjinal)
Pink - Try (Orjinal)
Oceana - Endless Summer
Alex Ferrari - Bara Bara Bere Bere
Pitbull & Tjr - Dont Stop The Party
Kelly Clarkson - Catch My Breath
Dev & Enrique Iglesias - Naked
Taylor Swift - I Knew You Were Trouble
Christina Aguilera - Your Body
Psy - Gangnam Style
Kesha - Die Young
David Guetta & Sia - She Wolf
Far East Movement - Turn Up The Love
Usher - Numb (Orjinal)
Pitbull - Feel This Moment
Chris Brown - Turn Up The Music
Maroon 5 - Daylight
Flo Rida - Let It Roll
Justin Timberlake - Suit & Tie
Lenka - Everything At Once
Jay Sean & Pitbull - Im All Yours
Inna - İnndia (Orjinal)
Justin Bieber - Beauty And The Beat
Ludacris & Usher - Rest Of My Life
Kat Deluna - Wanna See You Dance
Loreen - My Heart Is Refusing Me
Far East Movement - Get Up
Fifty Cent & Eminem - My Life
Rio & Nicco - Party Shaker
Calvin Harris - Sweet Nothing
David Guetta - Just One Last Time
Avicii - I Could Be The One
Rihanna & Mikky Ekko - Stay
Arash & Sean Paul - She Makes Me Go

İstiklal Caddesi Canlı Mobese Kamera İzle

 İstanbul İstiklal Caddesi Mobese Kameraları Canlı İzle
İstiklal Caddesi'ni 7 gün 24 saat görüntüleyen kameraları İstanbul Büyükşehir Belediyesi vasıtasıyla internetten online seyredebiliyoruz.İstiklal Caddesi canlı kameraları gibi ibb trafik mobeselerinide online netten izliyebilirsiniz.Yayını açmak için alttaki bağlantıya çift tıklamanız yeterlidir.



İstiklal Caddesi Canlı Mobese

Yasemin Allen Resimleri ve Hayatı

Yasemin Allen'in Hayatı ve En Güzel Resimleri
Tam adı Yasemin Kay Allen  10 Temmuz 1989  İngiltere - Londra Doğumlu olan güzel oyuncu olarak dillere düşen Yeşilçamın usta isimlerinden Suna Yıldızoğlunun kızıdır. L'Oreal'in düzenlediği yüz yarışmasında finale yükselen Yasemin hanım ilk oyunculuk deneyimini elif diziyle yapmıştır.Sırasıyla kavak yelleri,hayat devam ediyor ve son olarak merhamet dizisinde ırmak rolünü canlandırmaktadır.N11.com un marka yüzü olan Yasemin allen'in en hoş resimleri makalemizde yer almaktadır.

yasemin allen sarışın
yasemin allen sarışın
Yasemin Allen Hakkında
Haber: tr.wikipedia.org/wiki/Yasemin_Allen
Resmi Twitter : twitter.com/yasmeister
Fan Sayfası : facebook.com/YaseminAllenOfficial
Yasemin Allen Boyu ve Kilosu : 175 cm 51 Kg
yasemin allen
yasemin allen mini etek
yasemin allen twitter
yasemin allen foto
yasemin allen resmi
yasemin allen hd resim
yasemin allen fotoğrafları
yasemin allen kimdir
yasemin allen poz
yasemin allen resimleri
yasemin allenin siyah saçlı hali

16 Nisan 2013 Salı

İranda 7.8 Büyüklüğünde Deprem Oldu

İranda 16 nisan tarihinde 7.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Depremin derinliği 139 kilometre olduğu söyleniyor.Türkiye saatiyle 13:44 de meydana gelen deprem dubai pakistanda hissedildi.Abd'de gerçekleşen boston yarışındaki patlamaya misilleme olarak teslanın haarp makinasıyla yapılmış bir deprem gibi gözüksede uzmanlar o bölgede büyük fay hatlarının bulunduğunu belirtiyor.Depremde henüz ölü yada yaralıların sayısı bilinmiyor.Sanal ortamda bu depremin arkasında amerikanın olabileceği konuşuluyor sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
İranda deprem oldu


14 Nisan 2013 Pazar

Hotmail Kaydol

Hotmail'den msn açmak ücretsiz şekilde yapılmakta.Basit yoldan üyelik oluşturma hotmail kaydol hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.Öncelikle karşınıza çıkıcak olan formda Yaşadığınız ülke,Paralo,Gizli Yanıt,Ad Soyad,Cinsiyet posta kodu ve nickiniz gerekmektedir.Mail adresiniz nickiniz@hotmail.com olacaktır.İnternet kullanıcıların %78inin hotmaili tercih ettiğini biliyormuydunuz?.Hotmail aç konumuzda anlatılanları uygulayıp @alanadi.com şekildede mail adresiniz olabilir bunu e posta açan sitelerden yapabilirsiniz.
hotmail kaydol formu
Windows live messengerın kapanacağı yerine skpyeın geçiceği konuşulmakta olsada kapandıkdan sonrada hotmail adresinizle skpye üzerindende giriş yapma imkanı bulucaksınız.
hotmail kaydol

Hotspot Shield Kaldırma

Hotspot Shield Programı Bilgisayardan Nasıl Kaldırılır Silinir (Resimli Anlatım)
Denetim Masası > Program Kaldır > Hotspot Shield Kaldırı seçiyoruz.Önümüze gelen ekrandan No Thanks - just uninstallı seçiyoruz ve bu  programdan kurtuluyoruz.
Ayrıca Hotspot Shield'i Unlocker sayesindede kaldırabilirsiniz yada yüklediğiniz dosyadaki uninstall yardımıyla.
Bu program tarayıcılarınızla çalışıyorsa Browse to Save konumuza bakarak firefox yada chromedan eklentileri kaldırınız.
Hotspot Shield Kaldırma

Hotspot Shield Nasıl Silinir
Hotspot Shield Kaldırma Video Anlatımlı

11 Nisan 2013 Perşembe

Fırında Makarna

Fırında Makarna Nasıl Yapılır?
Fırında makarna için; büyük bir tencerede bol su ile 1 tatlı kaşığı tuz, 1 çorba kaşığı sıvı yağ kaynamaya bırakılır. Su kaynamaya başlayınca, içerisine 1 paket 3 numara kalın çubuk makarna (paketlerin köşelerinde makarna numaralarını görebilirsiniz) kırılmadan suya bırakılır. Yaklaşık 8-10 dakika kaynatılarak yumuşayan kalın çubuk makarnalar, bir süzgece boşaltılır ve üzerlerine 1 su bardağı soğuk su dökülür.
                Fırında makarna yapabilmek için un, süt ve yağ ile hazırlanan bir sosa ihtiyaç vardır. Bunun için 2 çorba kaşığı margarin ile 2 çorba kaşığı un kavrulduktan sonra üzerlerine 2,5 su bardağı süt dökülür ve muhallebi kıvamına gelene kadar kısık ateşte karıştırılır. Sos muhallebi kıvamına geldikten sonra soğumaya bırakılır. Ilık olana kadar bekletilir ve içerisine tuz, karabiber ve 2 yumurta eklenir. Margarin sürülen tepsi ya da borcamın içine sosun bir kısmı dökülerek düzeltilir. Üzerine haşlanan makarna dökülür ve sosun kalan kısmı makarnanın üzerine dökülür. 3 kat elde ettiğimiz makarnanın son katına ise 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri eklenir. 200 derece ve önceden ısıtılmış fırında kaşar peyniri kızarıncaya kadar pişirilir, 5-10 dakika dinlendirildikten sonra servis edilir.
Fırında makarna

Alanya Otelleri ve Tatil Fiyatları

Alanyada tatil seçenekleri ve otel fiyatları  
Tatil yapma ihtiyacı insanların genel ihtiyaçlarından biridir. Değişik tarihi yapılardan yararlanılarak yapılan dekorasyonlarda müşteri potansiyeli arttırılma amaçlanmaktadır. Mukarnaslı kapı yapısına sahip Alanya’daki Mukarnas Spa Resort otel tatil yapmak için gayet ideal bir yerdir. Bu otel değişik tatlardaki restaurantlar, kapalı alan aktiviteleri, gündüz ve akşam eğlence amaçlı kullanılan yerleri ile müşteri potansiyeli iyi olan bir yerdir. Chinese, Italian, Sultan ve Ana restaurantlarında Türk ve Dünya yemekleri sizlere ikram edilerek açlığınızı gidermeniz sağlanmaktadır.
                Tatilde herkes eğlenmek ister. Gündüz ve akşam vakitleri yapabileceğiniz aktiviteler alanında dans kursları, showlar, canlı müzik, tenis, su topu, step, fitness, dart, aerobic, amfi tiyatro,…vb. yer almaktadır. Bayanların önem verdikleri bakım ve güzelliklerini gerçekleştirmek amacıyla spa merkezleri, kuaför, estetik bakım merkezi ve hamamdan yararlanabilmektedirler.
                Otelin odaları deniz manzaralı ve balkonlu olduğundan kişilerin göz zevkine hitap etmekte, insanları bunaltmamaktadır. Otel Okurcalar (1 km), havaalanı (90 km) ve Alanya (30 km) ya yakındır. Modern tasarımlı olan odalar haricinde engelliler, sigara içmeyenler ve suit tercihi olanlar içinde odalar bulunmaktadır. Her şey dâhil 58.51 TL olan bu tatil fırsatını kaçırmamanız durumunda harika bir tatil geçirebilirsiniz. En uygun alanya otel fiyatları makalesi.
Alanya otelleri

9 Nisan 2013 Salı

Ehliyet Direksiyon Sınavı İpuçları ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

DİREKSİYON SINAVI İPUÇLARI VE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
                Her insanın isteğidir araba sürmek ve ehliyetini alıp dilediğince gezebilmek. Bunlarla beraber gelen korkuda vardır tabi ki ehliyet sınavını geçememek gibi endişeler duyulur. Öncelikle bu sınavlar için iyi çalışılmalı çünkü bir yanlışın insan hayatına mal olacağı asla unutulmamalıdır. Bunun ilk şartı için direksiyon hâkimiyeti ve eğitimi şarttır. Ehliyet sınavları içinde önem arz eden direksiyon sınavının dikkat edilmesi gereken hususları vardır bu sınavda başarılı olabilmek için öncelikle koltuk ve ayna ayarları yapılmalı, emniyet kemeri takılmalı, vites boşa alınmalı ve direksiyon kavranmalıdır.
Direksiyon sınavı ipuçları
 Hayati önem taşıyan bu eğitim her aday en iyi şekilde kavrayıp tamamlamalıdır. Öncelikle kendi güvenliğinizi sağladıktan sonra karşınızda ki ve yanınızda ki insanların güvenliğini de sağlamak zorundasınız. Bunun için öncelikli kural direksiyona sahip olma becerisidir. Düz yolda direksiyon hâkimiyeti mutlaka kolaydır fakat iş viraja gelince bocalamak gerine ustaca aracı çevirebilmeniz için bolca alıştırma yapmalısınız ve eğimli yolda eğimli yol kurallarına uymalısınız, bu alıştırmaların sonucunda kendinizi hazır hissettiğiniz takdirde trafiğe çıkmalısınız.100 üzerinden değerlendirilecek not bareminde 70 ve üzeri alırsanız başarılı sayılarak ehliyetiniz verilecektir.
Güvenli Bir Sürüş İçin Öneriler
  • Koltuğu, elinizi uzattığınızda bileğiniz direksiyonun en üst kısmına uzanacak konuma ayarlayın ve simetrik olarak, saat 3 ve 9 konumlarında tutun.
  • Aracı hareket ettirmeden ve durdurmadan önce her şeyin yolunda olup olmadığını kontrol edin.
  • Araç kullanırken sürekli dikkatli olun ve genellikle sağ tarafa dikilmiş olan trafik işaretlerini asla gözden kaçırmayın!
  • Trafik işaret levhalarındaki hız sınırlarının müsaade edilen maksimum hızlar olduğu unutulmamalı.
  • Yokuşları, çıkabileceğinizi tahmin ettiğiniz vitesle inin. Yokuş aşağı inişlerde asla vitesi boşa almayın.
  • Şehirlerarası yollarda başka araçlara çok yaklaşmazsanız, onların yapacağı kazalara karışmamış olursunuz.
  • Aynalarınıza sık sık göz atın.
  • Hız yapanları yavaşlatmaya da çalışmayın.
  • Kısa süreli de olsa, aracınızı terk ederken güvenceye alın.
  • Yaklaşan farlara fazla bakmayın.
  • Bakışınızı yolun sağ kenarına yoğunlaştırın.
  • Geçişler dışında sol şeridi boşaltın.
  • Uykulu iken araç kullanmayın.
  • Gözleriniz bir noktada sabit kalıyorsa bu tehlike işaretidir.  
Ehliyet Belge Sınıflandırması
• A1 Motorlu Bisiklet
• A2 Motosiklet
• B Otomobil, Minibüs, Kamyonet
• C Kamyon
• D Çekici
• E Otobüs
• F Lastik Tekerlekli Traktör
• G İş Makinesi Türünden Motorlu Araçlar
• H Hasta ve Sakatların Kullanabilecekleri Özel Tertibatlı Motosiklet veya Otomobiller
 

8 Nisan 2013 Pazartesi

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi

ETSİZ ÇİĞ KÖFTE TARİFİ
Kolayca yapabileceğiniz etsiz çiğ köfte tarifi için; 3 su bardağı ince bulgur, 2 yemek kaşığı domates salçası, 3 yemek kaşığı biber salçası 2 tatlı kaşığı pul biber, 1 yemek kaşığı isot,1 tatlı kaşığı toz biber geniş ve derin bir kaba koyulur. Üzerlerine püre haline getirilmiş 1 orta boy kuru soğan, 2 diş sarımsak ve 2 yemek kaşığı sıvıyağ sırası ile eklenir. Eklenen tüm malzemeler birbirlerine karışıncaya kadar iyice yoğurulur.
Tüm malzemeler bir bütün haline geldiğinde üzerlerine hafif su dökülür ve yoğurma işlemine devam edilir. Etsiz çiğ köfte rengini ve şeklini alana kadar kurudukça, yavaşça su eklenerek yoğurulmaya devam edilir. Yumuşayan ve kıvamını alan çiğ köfte son kez yoğurularak dinlenmeye bırakılır. İsteğe göre içerisine maydanoz ve taze soğan eklenen çiğ köfte, avuç içerisinde sıkılarak şekli verilir. Dürüm yapmak için, almış olduğunuz lavaşın içerisine iyice yıkanmış olan göbek yaprakları koyularak üzerine çiğ köfteler dizilir. İsteğinize göre roka, maydanoz ve taze nane ekleyerek bolca limon sıkılarak sarılır.
Etsiz çiğ köfte tarifi

Oktay Usta Yemek Tarifleri

OKTAY USTA YEMEK TARİFLERİ
              Türkiye’nin en iyi aşçılarından biri olan Oktay Usta, birbirinden güzel tariflerini yazmış olduğu kitaplar ve televizyon programları ile izleyiciler ile buluşturmaktadır. Modern aşçılığı ile birçok tarifi pratik ve anlaşılır şekilde sunmaktadır. Birbirinden güzel yöresel ve tarihi yemek tariflerini, dünya mutfağını en modern haliyle anlatan Oktay Usta internet sitesinde de bu tarifleri yayınlamaktadır.oktayustam.com adresinde yer alan muazzam bilgiler bulunmaktadır.
                Oktay Usta yemek tarifleri arasında; ana yemek tarifleri, aperatif yemek tarifleri, börek tarifleri, çorba tarifleri, kek tarifleri, köfte tarifleri, salata tarifleri, tatlı tarifleri, zeytinyağlı yemek tarifleri, etli yemek tarifleri, yöresel yemek tarifleri, bayram yemekleri, kış hazırlıklarını anlatan tarifler, bayram yemeği tarifleri, pasta tarifleri, parfe tarifleri, hamur işi tarifleri, balık yemekleri tarifleri, kurabiye tarifleri, sütlü tatlı tarifleri, içecek tarifleri, bebek yemek tarifleri, makarna tarifleri, ramazan yemeği tarifleri gibi birbirinden güzel ve farklı birçok yemek tarifini kitapların, televizyon programında ve internet adresinde sevenleri ile paylaşmaktadır. Aradığınız tüm yemek tariflerini kolayca bulabileceğiniz ve kolay anlatımıyla rahatça uygulayabileceğiniz yemek tariflerinin internet adresi üzerinden videolarını izleyerek de yapabilirsiniz.
Oktay usta

6 Nisan 2013 Cumartesi

Merhamet Dizisi Oyuncuları

Merhamet dizisi oyuncuları kadrosu ayrıntılı şekilde gerçek isimleri nedir ne değildir hepsi bu konuda.
fırat merhamet
Fırat - İbrahim Çelikkol
Merhamet dizisi fırat karekterini İbrahim Çelikkol canlandırıyor.14 Şubat 1982 izmit doğumlu İbrahim çelikkol bugüne kadar:Karadağlar,İffet ve Fetih 1453 gibi yapımlarda başrol oynadı.
merhamet dizisi Özgü Namal
Narin - Özgü Namal
Merhamet dizisi narin karekterini Özgü Namal canlandırıyor.28 Aralık 1978 yılı İstanbul doğumlu Özgü hanım Kurtlar vadisi,Organize işler , Hanımın çiftliği gibi yapımlarda rol aldı.
Mustafa Üstündağ merhamet
Samet Kareyel - Mustafa Üstündağ Merhamet
Mustafa üstündağı Kurtlar vadisinde canlandırdığı muro karekteriyle tanıyoruz.Merhamet dizinde samet karayel adında psikopat birini canlandırıyor.
ırmak merhamet
Irmak - Yasemin Allen
Yasemin allen Merhamet dizisi Irmak Denizin kardeşi.10 temmuz 1989 londra doğumlu oynadığı dizilerde hep aklımızda güzel kız olarak kalıyor kesin googledada bu şekilde aratırsınız.
merhamet dizisi deniz
Deniz - Burçin Terzioğlu


9 mart 1980 istanbul Doğumlu Burçin hanım Merhamet dizisnde deniz karekterini canlandırıyor.Çiçek taksi ,Aliye , Ezel gibi yapımlarda rol almıştır.
merhamet dizisi evin babası
Moskof Recep - Turgut Tunçalp
Narinin kötü babası recep rolüyle izlediğimiz turgut tunçalp 12 mart 1976 sakarya doğumlu.
küçük narin
Narin'in Küçüklüğü - Ceren Balıkçı
Kayıp prenses,bez bebek,ve son olarak disney channel'da zil çalıncada rol alan elif ceren balıkçı merhamet dizisnde narinin küçüklük halini oynamakta.
Merhamet

2 Nisan 2013 Salı

Real Madrid Galatasaray D Smart

Real Madrid Galatasaray maçı ne zaman ve hangi kanalda ?
En son 3 Nisan 2001de Uefa Süper kupa final maçında mücadele eden iki takım yine aynı tarihde İspanyada Şampiyonlar ligi çeyrek finali maçına çıkacaklar.Doğan grubu ve doğuş grubunun anlaşması gereği salı günki maçlar ntv ve star tv den çarşamba günki şampiyonlar ligi mücadeleleri  Dsmartdan canlı izliyebilirsiniz.Real madrin galatasaray maçını full hd donmadan izlemeniz için yapmanız gereken D smart yayınınız olması.İki takımın on biri maç saatinde sitemizde olucak iyi seyirler.
Real Madrid Galatasaray Maçı
 

Cevahir Sinema Salonu Bilet Fiyatları ve Seansları

 Cevahir Sinema Salonu Güncel Bilet Fiyatları Rezervasyon ve Seansları
Cevahirde arkadaşınızla yada sevgilinizle sinema keyfi yapmanın bedeli nedir.Mybilet ve Biletix gibi sitelerdede yer alan ortalama fiyatlar şu şekilde.



Cevahir Sinema Güncel Bilet Fiyatları
  • İlk Seanslar Bilet Ücreti: 10 TL
  • Öğrenci Bilet Fiyatı: 10 TL
  • Tam Biletler: 12 TL
  • Çarşamba günleri, Halk günü, Bilet Fiyatı: 10 TL
  • Cuma – Cumartesi – Pazar – Resmi Tatil ve Bayramlarda Öğrenci Bilet Fiyatı: 12 TL
  • Cuma – Cumartesi – Pazar – Resmi Tatil ve Bayramlarda Tam Bilet Fiyatı: 14 TL
  • Üç Boyutlu Gösterim Öğrenci Bilet Fiyatı: 12.5 TL
  • Üç Boyutlu Gösterim Tam Bilet Fiyatı: 14 TL
  • Üç Boyutlu Gösterim Cuma-Cumartesi-Pazar-Resmi Tatil ve Bayramlarda Öğrenci Bileti: 14 TL
  • Üç Boyutlu Gösterim Cuma-Cumartesi-Pazar-Resmi Tatil ve Bayramlarda Öğrenci Bileti: 17 
  • Genç Turkcell , Vodofone ve Avea Firmalarının yapmış olduğu indirimler farklılıklar gösterdiği için aşağıdaki telden açıp öğreniniz ayrıca cevahir sinema rezervasyonu içinde arayıp görüş bildirebilirsiniz.

Cevahir Sinema
Cevahir Avm'de bulunan sinema cinemaximum adres bilgileri 
İstanbul-Avrupa Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi 
Büyükdere Caddesi No: 22 / İSTANBUL 0 (212) 380 15 15
Cevahir Avm

1 Nisan 2013 Pazartesi

Burak Yılmaz Resimleri

Burak Yılmaz kimdir ? Burak Yılmazın en güzel resimleri
15 temmuz 1985 yılında Antalyada Dünyaya gelen Burak Yılmaz , kendini gibi futbolcu olan babaasının izinden giderek Antalyaspor alt yapısına kaydolmuştur.2003 yılında Antalyasporla resmi sözleşme imzalayıp 2.ligde kendine yer buldu hücuma yönelik kanal oyuncusu olarak 70 maçda 18 gol atarak devlerin dikkatini çekti.Babasınında bir dönem kalecilik yaptığı Tigana'nın isteğiyle Beşiktaşa transfer olan Burak burda beklediği patlamayı yapamadı ve holosko transferine karşılık Manisaspora bonservisiyle verildi.Yarım sezonda oynadığı 16 maçda 9 gol atarak herkezin dikkatini çekti ve Fenerbahçenin yolunu tuttu.Fenerbahçede Aragones tarafından fazla forma şansı bulamadı ve Eskişehirspora kiralandı.Daha sonra Gökhan Ünalın Fenerbahçe transferi karşılığında Trabzonsporun yolunu tuttu.Şenol hocanın ona aşıladığı özgüven ve forvete yakın oynatması sonucunda eskisinden daha fazla gol atmaya başlayan Burak 2011 - 2012 sezonunda 33 gol atarak gol kralı oldu.Sözleşmesinde bulunan 5 milyon euro ve bir sonraki satışından %25 lik pay karşılığında bir başka dev Galatasaraya geçti.4 büyük kuluüpde forma giyen 2. oyuncu olan Burak Yılmaz şampiyonlar liginde 8 maçda 8 gol türk milli takımıyla oynadığı 2 maçda 2 ve ligde 23 karşılaşmada 18 gol atarak maç başı istatistikleriyle avrupalı golcülere meydan okudu.
Burak Yılmaz Galatasaray
Burağın son 3 yıldaki müthiş performansı 
2010 - 2011 Trabzonspor 36 Maç 20 gol 4 Asist
2011 - 2012 Trabzonspor 41 Maç 34 Gol 9 Asist
2012 - 2013 Galatasaray 26 maç 22 gol 6 Asist 1 Nisan 2013 Tarihi İtibariyle

Burak Yılmaz Haberleri
Twitter: twitter.com/yilmazburak17
Facebook: facebook.com/burakyilmazOFP
burak yılmaz türk milli takımı
Burak Yılmaz milli takım

Burak Yılmaz resmi

Burak Yılmaz Ronaldo gol sevinci

Burak Yılmaz transfer

Burak Yılmaz

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)