29 Mart 2013 Cuma

Kenan İmirzalıoğlu Resimleri ve Hayatı

Kenan imirzalıoğlu 18 haziran 1984'de Ankara'da doğdu.Lise yıllığında kenan beyle ilgili derslerine çok fazla çalışmamasına rağmen notlarının iyi olması dikkat çekiyor not edilmiş.1997 yılı Best Model of Turkey yarışmasında birinci seçildi ardından katıldığı Best Model of The World yarışmasında tarihde ilk defa bir Türk erkeği bu yarışmada 1. seçilmiştir.Daha sonrasında oyunculuk kariyeri başladı.Deli yürek,Acı hayat,Ezel ve son olarak Karadayı dizilerinde başrol olarak oynuyan Kenan imirzalıoğlu aldığı ücretle en fazla kazanan oyuncu olmuştur.Sizler için hazırladığımız makalede en güzel kenan imirzalıoğlu resimleri ve kimdir nedir ne değildir detaylı bilgi mevcuttur.
Kenan İmirzalıoğlu Hakkında
  • Facebook: facebook.com/official.kenanimirzalioglu
  • Haber: tr.wikipedia.org/wiki/Kenan_İmirzalıoğlu
  • Boyu :190 cm 
  • Kilo:84 kg
Karadayı Kenan İmirzalıoğlu 

Kenan İmirzalıoğlu hd resmi

Kenan İmirzalıoğlu
Kenan İmirzalıoğlu bıyıklı
Kenan İmirzalıoğlu deli yürek

Kenan İmirzalıoğlu foto



Kenan İmirzalıoğlu resim

Browse to Save Reklamları Kaldırma (Virüs)

İnternet ortamında nerden olduysa browse to save adlı virüs reklam programı bilgisayarıma sızmış.Tüm sitelerde saçma sapan reklamlar çıkartaran virüs programını nasıl kaldırabiliriz denetim masası ve tarayıcılarınızdan Browse to Save Eklentilerini tarayıcınızdan kaldırma yöntemleri

Mozilla Firefox
Mozilla firefox tarayıcınız açıkken (Ctrl+Shift+A) bu 3 tuşa aynı anda basınız.
Ardından Eklentilere gelerek  Browse to Save programını kaldıra tıklayın.

Google Chrome
Chromeda sağ üstte exit tuşunun altında bulunan çizgili bara tıklıyoruz.
Ayarlar daha sonra Eklentilere tıklıyoruz ve bu nalet programı Chromedan kaldır diyip bilgisayarımızdan siliyoruz.
Google Chrome Browse to Save Kaldırma
İnternet Explorer
Explorer tarayıcınızda sağ üstte kapatın altında ayar düğmesi olucak oraya tıkladıkdan sonra eklentileri yönete tıkladıkdan sonra devre dışı bırakarak temizliyebilirsiniz.
İnternet Explorer Browse to Save
Denetim Masası
Denetim Masası > Program Kaldır >  Browse to Save Kaldır
Denetim Masası Browse to Save Silme

Yardımcı olduysam ne mutlu bana halen silemediyseniz yorum yazarak yardım isteyiniz.

27 Mart 2013 Çarşamba

Mesene Kaydol - Mesene Kur

Emesen internette görüntülü sohbet edebilmemiz için muhteşem bir program.Mesene almak yada mesene açmak için makalemizini devamını okuyunuz.Basit yoldan nasıl mesene kaydolabiliriz sizlere bunu anlatıcam.
 
Skypeı alan Microsoft 2014 yılından itibaren emeseni kapatıp skype adı altında insanların sanal ortamda haberleşmesini istemektedirler.


Normal yazımı Windows Live Messenger olan içeriği emesen kaydol,giriş veya üye ol diye aratıldığı zaman ilginç içerikler çıkmaktadır.

mesene kaydol

Emesen kayıt forumunu dolduruyoruz.Microsof hesabında olması gerekenler.

Ad - Soyad 
Doğum Tarihi
Cinsiyet
İstediğinizin nicki seçip @hotmail.com olarak alıyorsunuz
Parolanızı harf ve sayı olarka belirleyiniz üst düzey olucaktır.Bu şekilde mesene kur işlemini tamamlıyor indirdiyseniz giriş yapabilirsiniz.
 
emesen kayıt formu

26 Mart 2013 Salı

Disney Channel Canlı Yayın İzle

Disney channel türkçe canlı izle
Walt Disneyin çocuklara armağanı olan Disnet Tv türkçe olarak Türkiyede yayına girdiğinden beri bu alanda bir numaraya oturdu.En sevilen çocuk kanalı disney channel yayın akışı konusunada sitemizden bakabilirsiniz

 Disney Tvde Reytingi en yükse olan diziler:Zack ve Cody Güvertede,Bir Çift Kral,Austin ve Ally,Jessie,Köpek Stan Yazıyor,Jessie,Violetta,Haydi Çalkala ve Türk Yapımı Zil Çalınca.
Disney tvnin yeni programlarını blogumuzdan takip edebilirsiniz.


Uydu Frekans Bilgileri(Disney Channelı Nasıl İzlerim) 
Türksat 2A - Frekans Bilgileri: 12015 H – Yatay 27500 
Digiturk Kanal 167 
D-Smart Kanal 130 
Teledünya Kanal 169 
Tivibu Kanal 120

Macaristan Turları ve Tarihi

 Macaristan Tarihi ve Gezilecek Yerleri Şehirleri
Macaristan bizler için hem Avrupaya açılan bir kapı hemde ecdatlarımızın kanı ile sulanmış 155 yıl Osmanlı egemenliği altında kalmış adına ağıtlar yakılmış - kahraman düşman olarak anılan son Budin Valisi Arnavut ABDURAHMAN ABDİ paşayı anıcak kadar dost ve kardeş bir ülkedir onun güzel Başkenti Budapeştedir,bu şehir hem romantik havası ile büyüler hemde tarihi dokusu ile sizi geçmişe götürür,Gül baba türbesi Macar dostlarımız tarafından'da çok sevilir ve ziyaret edilir,

Macaristanın,Nufusu 10 miyon civarında olup yüz ölçümü Türkiyenin,Marmara bölgesi kadardır,Yani ortalama  yedide biri kadardır topraklarının üçte ikisini birinci dünya savaşından sonra kaybetmiştir buda son derece hazin bir hikayedir,

Macaristanın bölge ve şehirleri aşağıdaki gibi oluşur
Budapeşte ,Pest  Transdanubia, Orta Transdanubia , Fejér , Komárom-Esztergom ,Veszprém Batı Transdanubia ,Győr-Moson,Sopron ,Vas -Zala , Güney Transdanubia ,  Baranya  ,Somogy, Tolna 
Kuzey Macaristan ve Alföld  Kuzey Macaristan Borsod,Abaúj-Zemplén Heves , Nógrád    Kuzey Alföld , Hajdú-Bihar Jász,Nagykun-Szolnok  Szabolcs-Szatmár,Bereg Güney Alföld  Bács ve Kiskun Békés  Csongrad olarak oluşur.

Nüfusunun  2 miyonu Budapeşte'de yaşar  çevre illerden gelen gündelik yada haftalık çalışanlar ile  ülkenin diğer tarafından gelen kısa süreli göçmenler,öğrenciler,turistler ile birlikte nufus bağzen 3 milyona erişir,Macaristan Avrupanın tam ortasında yer alır ve transit geçiş yeridir,Budapeşte hali ile yılda 20-25 milyon turist çeker,ülkemizden'de Budapeşte-Viyana-Prag tur paketi ile turistler gelir 2012 yılında gelen Türk turist sayısı 30 bin civarında olup turist vizelerinin kolaylaştırılması suretiyle bu sayının 100 binlerin üstüne çıkılması planlanmaktadır.
Tarık Tekeş'e bu yazısından dolayı teşşekkürlerimizi sunuyoruz.
Macaristan

22 Mart 2013 Cuma

Kutunel - Kutunnel Yasaklı Sitelere Giriş

Kutunel Sitesi ile ip değişmeden ücretsiz olarak kapanmış yerlere girebilmekteyiz.Genellikle cinsel içerikli sitelere giriş yapılmaktadır.Kutunnel proxy bazlı site olduğundan çevrimiçi gizliliğinizin korunmasındada yardımcı olucaktır.

Kutünel sitesine girmek için linki tıklayınız.Ardından gireceğiniz sitenin urlsini yazarak begin browsing yaparak internette özgürce dolaşabilirsiniz. 
Katunnel Girişi
www.ktunnel.com yada a,b tunneli deniyebilirsiniz yeni düzenlemelerle tunnel proxy ile kolayca istediğiniz siteye girebilirsiniz.
Kutunel
Kutunnel

katunnel

21 Mart 2013 Perşembe

Şampiyonlar Ligi Müziği Dinle

Salı ve Çarşamba günleri Uefa Şampiyonlar Liginde maçlardan önce çalınan efsanevi şarkı.Sözleri Fransızca,Almanca ve İngilizce olan resmi champions league music sizler için Türkçe halini bulduk.Türkçe alt yazılı video seçeneğiyle sözleri anlıyabilirsiniz. Onlar en iyi ekipler,efendiler ,en iyiler ,en büyük ekipler! Şampiyonlar diye devam ediyor.
Şampiyonlar Ligi

20 Mart 2013 Çarşamba

Wepla Giriş Sorunu

Dota oyununun en büyük serverlerından biri olan dünya genelinde 500 bin oyuncusu bulunan weplada bazen giriş aksaklıkları yaşanmaktadır.Wdc off olduğundan oyunlara girilmiyor.Wepla oyuna giremiyorum çıldırcam gibi mesajlar atılmaktadır bunun sebepleri:
  • Wepla Güncellemesi Gelmiştir
  • Yeni Map Çıkmıştır(İndirmeniz Lazım)
  • Wepla serverında bir hata oluşmuştur oyundan atar,kasar veya oyuna giremezsiniz oyun kuramazsınız.
weplaya giremiyorum
Wepla giriş sorunu


19 Mart 2013 Salı

Oya Yapımı Örnek Modelleri

Yeni Oya Örnekleri Modelleri 
Oya, tığ, mekik, filteke , iğne oyası gibi araçları kullanıyoruz. Aynı zamanda bunları kullanırken annelerimiz genç kızlarımız boş zamanını değerlendiriyor. Aynı zamanda çeyinizi hazırlarken duygu düşüncelerini aktarıyor ve ortaya çok güzel şeyler çıkıyor. Oyanın dantelden farkı, dantel yaparken biz tek bir ipe bağlı kalıyoruz ve bir materyal kullanıyoruz. Ancak oya yaparken aynı zamanda oyaya başladıktan sonra pul kullanıyoruz ve modelimizi kendimiz belirliyoruz. Yaparken kendi içimizdeki duygularımızı yansıtıyoruz bir bakıyoruz ki harika şeyler ortaya çıkmış.





18 Mart 2013 Pazartesi

Erkin Koray - Sevince Dinle

Eski en güzel aşk şarkıları dinle,eski aşk sözleri ve Erkin koray'ın sevince şarkısına güzel bir klip yapmışlar umarım beğenirsiniz.
Erkin Koray - SevinceŞarkısı Sözleri
sevince
sevince
sevince durma durma koş ardından
zaman yoktur git aşkı iste ondan
sevince tüm insanlar bir başka
durma dostum sen de yer ver aşka
sevmek bil ki doğmaktır yeni baştan
aşık oldum galiba yavaştan
oo sevince
oo sevince

öyle bir yol tutmuşum ki sorma
inandım ki sevince vardır dünya
sevincedir günlerin bir başka
durma dostum sen de yer ver aşka
sevmek bil ki doğmaktır yeni baştan
aşık oldum galiba yavaştan
oo sevince
oo sevince

ooooaa
olacak mıydım ben bu halde
olacak mıydım ben bu halde
sevince tüm insanlar bir başka
durma dostum sen de yer ver aşka
sevmek bil ki doğmaktır yeni baştan
eriyorum galiba yavaştan
oo sevince
oo sevince
oo sevince

17 Mart 2013 Pazar

Ahmet Çakar Kura ilizyonu

Beyaz Tv Ahmet Çakar Uefa Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi Videosu
Ahmet Çakar Uefanın kura çekimlerinde şike yaparak büyük takımları yada aynı ülke takımlarının çeyrek finalden sonra birbirleriyle eşleşmemesi için ayar verildiğini idda etti.2008 senesinde show tvde yayınlanan 6 pas programında çektiği kura aynı şekilde çıkmıştı.17 mart 2013 de bu kez Beyaz Tvnin Derin Futbol programında uefa kuralarıyla ilgili bir takım sihirbazlık yaparak istediği takımı kurayla çıkarabileceğini söylemiş ve sonrasında iddasını kanıtlamıştı.Twitter ve tvde programı izliyenler Bu doğruysa Ahmet Çakar bu gece sadece uefa'da değil Türkiye'de de yapılan kura çekilişlerinin şaibeli olduğunu kanıtlamıştır.Peki Uefa kura çekimlerinde şike,işaibe varmı yada fifa bu konu hakkında ne açıklama yapacak merakla bekliyoruz.

Çanakkale Türküsü Dinle (18 Mart)

18 Mart 1915'de Yapılan Çanakkale Savaşının türküsü veya şarkısı dinle
Her yıl ülkemizde 18 mart günü çanakkaledeki şehitlerimiz için anma törenleri yapılır.Çanakkale içinde vurdular beni,ana ben gidiyom düşmana karşı diye başlayan türküyü duyan her Türkün tüyleri diken diken oluyodur.
Çanakkale Türküsü Sözleri
Çanakkale içinde vurdular beni
Ölmeden mezara koydular beni of gençliğim eyvah
Çanakkale içinde aynalı çarşı
Anne ben gidiyom düşmana karşı of gençliğim eyvah
Çanakkale içinde bir kırık testi
Anneler,babalar ümidi kesti of gençliğim eyvah
Çanakkale içinde sıra sıra selviler
Binbaşılar oturmuş asker öğüt of gençliğim eyvah
Arıburnunda çıktık yan basa basa
Hep düşmanlar kaçıyor kan kusa kusa of gençliğim eyvah
18 mart şehitleri anma günü

Dr Haydar Dümene Soru Sor

Dr. Haydar Dümene mail yada mesaj yoluyla sorularınızı soru@posta.com.tr adresinden iletebilirsiniz. Posta gazetesinin deneyimli yazarı Haydar dümen okurlardan gelen ilginç sorulara komik üslubuyla cevap vererek fenomen haline gelmiştir.Üroloji doktoru haydar dümenin sitesi www.haydardumen.com'dur.

Haydar dümen soru cevap kısmından sorulan ilginç sorular
Soru: Arkadaşım korunmuyor, ben kısır mıyım?
Yanıt: Kupa asını bulmak kolay değil
Soru: Acı biber penisi büyütür mü?
Yanıt: Anüse kaçarsa her tarafın şişer
Soru: Beni cinsel ilişkiye zorluyor, ne yapmalıyım?
Yanıt: Kırmızı defterle belgelemeden olmaz
EŞİM KENDİNİNKİNE BENZER BİR ALET GETİRDİ
40 yaşında kadınım. Eşim 15 yıldır Almanya’da çalışıyor ayda-yılda bir görüşüyoruz. Geçen yıl ona dert yanınca, Almanya’dan bana kendininkine benzer bir alet getirdi. Eskiden hareket ediyordu, şimdi etmiyor. Eşime soramıyorum, bunu nasıl tamir ettirebilirim?
CEVAP: Değerli okuyucum bu vibratör konusuna ben sıcak bakıyorum. Kimseye bir zararı olmayan bu tatmin yoluna evet diyorum. Gelelim çalışmamasına. Önce pilini değiştir. Yine çalışmıyorsa miadı dolmuştur. Ola ki Çin malıysa! Eşine yaz, yenisini yollasın. 
Hayder Dümene Sorulan İlginç Sorular
23 yıllık evliyim, her boşalmamda sol gözüme ağrı giriyor.
Otobüs sarsıldıkça ereksiyon oluyorum. Yolculuklar ıstıraba dönüştü.
E mail:Soru@posta.com.tr
Kaynak:tr.wikipedia.org/wiki/Haydar_Dumen

12 Mart 2013 Salı

Atalay Demirci - 11 Mart Final Video İzle

Yetenek sizsiniz türkiye Atalay Demirci final performansı videosu acunn.com da yer almaktadır aşağıdaki linkden izliyebilirsiniz.33 dklık gösterisi izleyici tarafından çok beğenilen atalay bey 4.sü düzenlenen yarışmayı kazanıp 250 bin tlnin sahibi oldu.

11 Mart 2013 Pazartesi

Fenerbahçe Viktoria Plzen Uefa Maçı İzle

Star tv 14 mart perşembe fenerbahçe viktoria plzen maçını canlı izle.Uefa Avrupa liginde çek ekibi viktoria plzen'le karşılaşacak olan fenerbahçe maça deplasmanda kazanılan 1-0 lık skor avantajıyla çıkacak.

Maç  Full hd şekilde Star Tv ekranlarında olucak.

9 Mart 2013 Cumartesi

Kuru Öksürük - Faranjit Tedavisi

Kuru öksürük insanları en çok rahatsız eden uykusuzluga ve sosyal hayatında psikolojisinin bozulmasına bile yol açabilir. Hayat kalitesini son derece düşürebilen kuru öksürük insanları gerçekten çok rahatsız etmektedir. Bir çalışan, iş yerindeyken bir öğrenci dersteyken öksürmemek için kendini sıkar ve bu durum çok sinir bozucudur. Bu öksürük çeşitinin tedaviside zor ve uzun sürelidirKuru öksürük,gıcık nedenleri neler iyi gelir.

Kuru Öksürük Neden Olur?;

Bunun en önemli nedenlerinden biri geniz akıntısıdır. Genellikle sinüzit sorunu olanlarda sıkça görülür. Alerjisi olan insanlarda akcigerler bu akıntıya aşırı reaksiyon gösterir. Bronşit hastalarında da bu öksürüğe rastlanır. Röflü öksürüğü halk arasında bilinmeyen bir öksürük türüdür.

Sigara içiyor musunuz? Alerjik durumunuz nedir? Midenizden asit kaçması oluyor mu? Kullandığınız ilaçlar nelerdir? Öksürük ne zamandan belli var? Hangi zamanlarda daha çok öksürmektesiniz? Bu soruların cevapları hastalığın çeşiti, derecesi ve sebeplerini gösterir. Örneğin daha çok geceleri öksürüğünüz var ise alerjik sebeplerden dolayı olabilir.

Bu nedenlere odaklanarak, geniz akıntısını azaltmak için ilaçlar, bronşit hastalarına ayrı ilaçlar, burun akıntısı olanlara farklı tür ilaçlar uygulanmaktadır. Kuru öksürüğün nedenini bulmadan ilaç kullanmayınız, uzman aile doktorunuza bunun sebeplerini iyice anlatınız ve en doğru tanının konmasına yardımcı olunuz...



Anlattıklarımız ön bilgi amaçlıdır, kesinlikle tedaviye yönlendirmiyoruz. Doktorunuza başvurmadan, kendi başınıza bir şey yapmayın sağlıklı günler.

8 Mart 2013 Cuma

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajları
Dünya kadınlar günü aynı zamanda Dünya Emekçi Kadınlar Günü olarakda bilinir.8 martta tüm dünyada kutlanan bu günü birleşmiş milletlertarafından tanımlanmıştır.Türkiyede ilk olarak 1921 yılında emekçi kadınlar günü olarak kutlanan gün 1975 yılından itibaren daha yaygın şekilde Dünya Kadınlar Günü olarak kutlanmaktadır.
8 mart dünya kadınlar günü
8 mart dünya kadınlar günü tebrik mesajı
8 mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsun
8 mart mustafa kemal atatürk
Kadınlar gününüz kutlu olsun
8 mart
dünya kadınlar günü resmi

7 Mart 2013 Perşembe

Survivor 2013 Yarışmacıları Ünlüler

Survivor 2013 Yarışmacıları Ünlüleri
Mart ayında başlıyacak yarışmada ünlüler aylar öncesinden belli olmuştur.İşte survivor 2013 ünlüler kadorus;Irmak Atuk,Doğukan Manço,Cengiz Coşkun,Ümit Karan,Dağhan Külegeç,Nazenin Tokuşoğlu,Larissa Gacemer,Erhan Yavuz,Bennu Gerede.

Irmak Atuk
 Nazenin Tokuşoğlu survivor
 Nazenin Tokuşoğlu
Cengiz Coşkun
 Larissa Gacemer survivor

Larissa Gacemer

survivor ünlüler
 Doğukan Manço

  Ümit Karan

 Dağhan Külegeç

Erhan Yavuz survivor

Erhan Yavuz

Bennu Gerede

6 Mart 2013 Çarşamba

Ali Tezel Soru Cevap

ALİ TEZEL Sosyal Güvenlik Müşavirliği Alanında Ssk uzmanı Sgk hakkındaki tüm sorularınızı mesajlarınızı yanıtlıyor.Birçok merkezde müşavirlik hizmeti veren ali tezel sorulan sorular ve soru gönder gibi şekilde iletişim adresi verilmektedir.





Ali Tezel İletişim
alitezel.com/index.php?sid=iletisim 
facebook.com/pages/Ali-Tezel/184430778243283 
Ali Tezel Mail Adresi:bilgi@alitezel.com yada alitezel@bloomberght.com adreslerinden ulaşabilirsiniz.

Komşu Çiftlik Hileleri

Komşu Çiftlik Oyunu Para ve Kredi Hileleri
Facebookun En popüler oyunlarının başında gelen komşu çiftlik dünya üzerinde milyonlarca oyuncusu bulunmakta.Sizler için en kısa yoldan yeni komşu çiftlik hilelerini nasıl uygulayabileceğiniz konusunda yardımcı olma amaçlı makale hazırladık.
Komşu Çiftlik hilesi, hediye, para, level ve kredi hilelerini yapmayı öğreteceğiz. Zynga'nın yaptığı Komşu Çiftlik oyununda herkesten daha güzel bir çiftliğiniz olsun istiyorsanız, size daha çok para ve daha çok kredi gerekiyor. Biz de sizin bu sorununuza çözüm bulacağız.
Komşu Çiftlik para ve kredi hilelerinin nasıl yapılacağını öğrenmek için dikkatlice eğitici videoyu izleyin. Videodaki adımları doğru yaptığınız halde hileniz çalışmıyor ise bu hileyi başka bir arkadaşınızla deneyin. Bu sadece günde bir kez ve bir kişide çalışmaktadır. Yapmanız gereken tek şey kendi hesabınıza girmek ve videoyu dikkatlice izleyerek para ve kredi hilesi için gereken adımları dikkatlice takip etmek.



Aöf Not Çizelgesi

Açık Öğretim Fakültesi Puanlar ve Hesaplama Yöntemi
2012'de kredili sisteme geçen Açık Öğretim (Orta Öğretim,Lise ve Üniversiteler) puan hesaplamaları hakkındaki konumuz öncelikle en çok sorulan sorular FF Geçer mi ? oluyor.Maalesef FF alırsanız bir sonraki yıl o dersi tekrar almanız gerekmektedir.
DD,DC ve CD notları geçermi?
Bu notlardan birini aldıysanız şartlı geçmişsiniz demektir.Şartlı geçme mezun durumdayken ortalamanız 2.00 ın altında değilse bu dersleri almanıza gerek yoktur.Örneğin 1.85 ortalamanız DD,DC,CD olan derslerinizi tekrardan almalısınız.Aşağıda detaylı şekilde puan hesaplama tablosu verilmiştir hangi puan hangi notu alır umarım herkesin ortalaması yüksek olur biranevvel diplamolar elinize geçer.

Aöf Puanları ve Not Karşılığı
84-100 AA 4.00
77-83 AB 3.70
71-76 BA 3.30
66-70 BB 3.00
61-65 BC 2.70
56-60 CB 2.30
50-55 CC 2.00
46-49 CD 1.70
40-45 DC 1.30
33-39 DD 1.00
0-32 FF 0.00

Açık Öğretim Haber Kaynakları 
Facebook Sayfaları : facebook.com/acikogretim.aof - facebook.com/anadoluuni 
Ders ekleme: ogrenci.anadolu.edu.tr/tr/SinavNotAciklama/LoginWithoutPass.aspx
E Kitap: yillik.eogrenme.anadolu.edu.tr
aöf not çizelge tablosu
Aöf puan hesaplama yeni sistem

4 Mart 2013 Pazartesi

İktidarsızlık Nedenleri

İktidarsızlık erkeklerin en büyük korkularından biridir. Sizde de iktidarsızlık sorunu varsa bundan kurtulma yöntemlerini dikkatlice inceleyiniz ve asla üzülmeyiniz. Üzülüp, korkuya kapılırsanız bu sorundan kurtulmanız imkansız bir hale gelir. Eğer iktidarsızlık sorununu tamamen çözmek istiyorsanız öncelikle bu sorunu kafanızda bitirmeniz gerekmektedir. İktidarsızlık sorunu iki şekilde gelişir. Birincisi psikolojik sebepler, ikincisi ise fizyolojik sebeplerdir.

İktidarsızlıkta psikolojik sebepleri kendi kafanızda siz çözmelisiniz, bunun için uzman psikologlardan da yardım alabilirsiniz. Herşeyden önemlisi kendinize güvenin! Bunu asla unutmayın, siz bir erkeksiniz ve bunu yapabilirsiniz. Bunu kendinize sürekli söyleyin ve buna şartlanın. Unutmayın ki insan beyni, herşeyi kendisi çözebilecek kadar gelişmiştir. Yeter ki onu iyi kullanın ve bedeninize söz geçirin. Bunu tek başınıza yapamayabilirsiniz, bunu yaparken eşiniz de size güvenmeli ve destek olmalıdır.

İktidarsızlıkta fizyolojik sebeplerde oldukça önemlidir. Bunun en önemli sebebi yaşlılıktır tabiki, vücut yaşlandıkça kan dolaşımı azalır ve iktidarsızlık sorunu meydana çıkar.

İktidarsızlıktan kurtulmak için bir kaç öneri;

- Alkol ve sigaradan kesinlikle uzak durun
- Kendinize hiç birşeyi stres yapmayın
- Kan dolaşımını hızlandırabilecek egzersizler yapın
- Yağlı yiyeceklerden uzak durun

Bazen iktidarsızlık sorunu için tıbbi müdahaleler de gerekebilmektedir. Herşeyden önemlisi bu sorunu ilk fark ettiğiniz andan itibaren mutlaka doğal yollarla çözümleri deneyin, şifalı bitkiler size çözüm olabilir. Sadece bunda değil, her konuda ki sorunlar için elinizin altında bir şifalı bitkiler kitabı olmalı ya da internetten araştırmalısınız. İktidarsızlığın şifalı bitkilerle çözümü mümkündür.

- Ağız yoluyla alınan ilaçlar
- Vakum
- Penisin içine yapılan enjeksiyon
- Penise uygulanan protezler

İktidarsızlıktan kurtulma yöntemleri bu kadar, daha fazlası için doktorunuza danışınız, bizim size söylediklerimiz sadece ön bilgilendirme niteliğindedir. Kesinlikle doktorunuza danışmadan hiç birşeyi uygulamayın.
Kısırlık Belirtileri

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)