28 Şubat 2013 Perşembe

Askerlik Ne Zaman Düşecek?

Askerlik Ne Zaman 12 Aya Düşer?
2002'de iktidara büyük bir oy çoğunluğu ile gelen ak parti hükümetinin yaptığı çalışmalardan bir taneside 18 aylık olan askerliği 15 aya düşürmek olacaktı. Askerliğin kademeli olarak düşürülmesi planlanıyordu. İlk aşama 15 aya düşürülmesiydi ve bu gerçekleşti. Şimdi 12 aya ve daha sonrada 9 aya düşürülmesi yönünde söylentiler var.

Sonuç olarak 12 ay askerlik şuan için askıda gibi görünüyor. Şuanda gündemde bam başka konular olduğu için, olası bir savaşın eşiğinde olduğumuz ve askeriyedeki büyük değişimde söz konusu olduğundan şimdilik böyle bir durum zor görünüyor.

Askerlik ne zaman 12 aya düşecek sorusu tüm askere gidecek olan gençlerin ve ailelerin aklını karıştırmaktadır. Bir kısım bu düşüşü beklemekte, bir kısımda buna umutsuzca bakarak bir beklenti içine girmemektedir.

CHP'li Ensar Öğüt'ün verdiği bu konuyla ilgili yasa tarasında şöyle bir farklılık var. Ensar Öğüt bu yasayı sadece doğuda görev yapanlar için tasarlamış. Yasa her ne kadar meclisten geçmesede ilk adım olarak nitelendiriliyor. Yasanın niteliği şu şekilde, doğuda görev yapan askerlerin çektiği zorluklar ve ağır şartları düşünülerek diğer yerlerde askerlik yapanlara göre daha önce terhis olunmalarını sağlamak. Yani doğudaki askerlik yapanlar ile diğer yerlerde askerlik yapanlar arasındaki eşitsizliği süreyi kısaltarak çözmeyi planlıyor. Ensar Öğüt'ün sunduğu yasa tasarısına göre doğuda askerlik yapan birisi, şuan yapanlar dahil olmak üzere diğer askerlerden 3 ay daha önce terhis edilecek.

CHP'li Ensar Öğüt'ün yasa tasarısı meclisten geçmedi, geçseydi oluşturabileceği sorunlar olacaktı. Sonuçta bir asker kolay yetişmiyor, yetişmesinin yanı sıra deneyimi de söz konusu. Doğu da çatışmalara katılan askerler, operasyona çıkan ve bölgeyi öğrenen askerler uzun bir zaman sonra uzmanlaşmaya başlıyor. Tam asker uzmanlaştığı zaman terhisi geliyor. Bu zaman daha da kısaltığı zaman, acemi askerlerin operasyona katıldığı bir durum ortaya çıkacaktır ve bu durum askerin gücünü azaltacaktır diye düşünmekteyim.Yinede devletimiz ne karar verirse arkasındayız askerlik vatan borcudur lakin profesyonel orduya geçiş sistemiyle yinede bu sürecin kısalacağını düşünüyorum.
 

25 Şubat 2013 Pazartesi

Facebook Likelo Durum Beğendirme

Facebook Likelo Durum Beğendirme Hilesi
İnternetin altın yıldızı facebook'ta profili olmayan yoktur eminim. Peki ya sizin diğerlerinden farkınız ne? Ortaya bir fark koyarak sizin profilinizin diğerlerinden daha güzel olmasını istemez misiniz? Herşeyiyle harika bir profiliniz var diyelim, yeterli sayıda arkadaşınızda var. Ayrıca bir çokda takipçiniz var. Eğer yeterli takipçiniz olmadığını düşünüyorsanız, sitemizde bulunan takipçi kazandırma yazısını inceleyebilirsiniz. Herşey tamam ise sıra geldi güzel paylaşımlar yapmaya, bu sayede siz sürekli takip edilirsiniz. Eğer güzel paylaşımlar yapmıyorsanız, beğendirme hilesi kullansanız dahi pekte populer olmazsınız.

Aslında bu yönteme hile denmez facebookda  fotoğraf,sayfa,abone beğendirmek likelo sayesinde mümkündür.Aşağıda videoda detaylı şekilde anlatılmakta umarım yararlı bir konu olmuştur.
Populer olma yolunda en büyük adım, takip edilmek ve beğenilerinizin yüksek olmasıdır. Şimdiye kadar kişisel profillerden bahsettik yalnız, bu yöntemi sayfalarınız ve gruplarınızda da uygulayabilirsiniz. Paylaşım beğendirme ya da durum beğendirme olarak adlandırdığımız bu uygulamayı sizlere ücretsiz olarak sunuyoruz.

Bu uygulamanın kısa süre içerisinde facebook tarafından engellenmemesi için bunu herkese açık şekilde sunmaktan çekiniyoruz. O yüzden başkalarının bunu suistimal etmemesi için, sadece başvurular üzerine bu uygulamayı paylaşmayı düşünüyoruz. Eğer sizde bizim keşfettiğimiz bu uygulamadan yararlanmak istiyorsanız, aşağıya uygulamayı kullanmak istediğiniz yeri, neden kullanmak istediğinizi, sitemiz hakkındaki düşüncelerinizi ve iletişim adresinizi yazarak istekte bulununuz. İstekleri olumlu görülen ve risk teşkil etmeyen kişilere özel olarak verdiği iletişim yolu ile bu yöntemin detayları gönderilecektir.
Likelo.com Kullanımı - Facebook Durum Beğendirme Hilesi

24 Şubat 2013 Pazar

Playstation 4 Özellikleri ve Fiyatı

Playstation 4 Fiyatı , Özellikleri ve Demo Videosu
Yeni oyunlar sosyal anlamda çağ atlatıcak uygulamalarla oluşturulmuş.Oynadığınız oyunları anında uploud edebilirsiniz videosunu.Oynadığınız oyunu canlı yayınla arkadaşlarınız izliyebilir izin verirseniz yorumda bulunabilir takılırsanız internet aracılığıyla kolu verip arkadaşınız geçemediğiniz bölümü geçebiliyor.Playstation 4 oyun kolunda share butonu bulunmakta anında sanal ortamda oynadığınız oyunları paylaşabilirsiniz.Bunun gibi birçok yenilik ekleyen sony oyun kolunda dokunmatik ekran eklenmiş bildiğiniz üzere 3de kablosuz olmuştu.8 çekirdek gibi yüksek işlemciye sahip olması görüntü kalitesininde oldukça iyi olması beklenmekte 2013 Ekim ayı gibi çıkacağı konuşuluyor.
Playstation 4 - Ps 4 Video
 Playstation 4 İç Özellikleri
8 çekirdekli AMD x86 işlemci
2.5 inç'lik 160 GB kapasiteli SATA disk
8 GB DDR5 sistem belleği
2.2 GB video belleği (AMD)
Blu-ray sürücü
4 x USB 3.0 arabirimi
2 x ethernet bağlantısı
HDMI ve optik ses çıkışları
 

Playstation 4 ne zaman çıkar?
Playstation 4 Tüm dünyada 2013 yılının son çeyreğinde satışa sunulacak.

Playstation 4 Fiyatları (Teknosa - Gittigidiyor)
Playstation ülkemize gelir gelmez yüklü miktarda vergiyle fiyatı anında ikiye katlanıyor.Playstation 4ünde ilk satış fiyatının 1000 tlnin üzerinde olması bekleniyor.Playstation dört oyunları 0.99 dolar ile 75 dolar arasında olucağı konuşuluyor yani 3den pek bi farkı olmuyacak.
Oyun Tanıtım Demo Videosu




22 Şubat 2013 Cuma

Teşekkür Takdir Puan Hesaplama Yöntemleri

Orta Okul ve Liseler İçin Teşekkür Takdir Hesaplama 
Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Ödül ve Disiplin Yönetmeliği'ne göre uygulanan ceza ve ödül uygulaması gereğince, 3 kademeli olarak ödül ile başarılı öğrenciler ödüllendirilmektedir.
Yönetmelik gereği 4.5.6.7.8.9.10.11. ve 12. sınıflarda Teşekkür yada Takdir almanız mümkündür.
Başarı sıralamalarına göre, Teşekkür belgesi, Takdir belgesi, Onur Belgesi olmak üzere öğrenciler ödüllendirilmektedir.

Not Ortalamaları Nasıl Olmalıdır?
Davranış puanları 100 olan öğrenciler onur belgesi ödülü ile ödüllendirilirler. Ancak bunun için 70 puandan daha yüksek almak gerekmektedir. 70 dahil olmak üzere 70 ile 85 arasında bulunanlar ise teşekkür belgesi ile ödüllendirilmektedirler. Puanı 85 dahil olmak üzere 85 ve üzeri olanlar ise takdir belgesi hak etmektedir.

Puanlarınız hesaplanırken e-okul sistemi tarafından otomatik olarak işleme konulur. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli husus kritik durumda olan öğrenciler için, yani puanı örneğin 69,60 olan bir kişi için "yukarı yuvarlama" uygulanır. 0,5 ve üzeri küsüratlar yukarı yuvarlanıp öyle hesaba katılır. 0,5'den az olan küsüratlar ise "aşağı yuvarlama" yöntemi ile hesaba katılır.

Takdir ve Teşekkür Puan Hesaplama Yöntemi

Tüm derslerinizin notlarını toplayıp, ders sayısına bölerek ortalamanızı bulabilirsiniz.

Dipnot: Takdir ve Teşekkür belgelerini alabilmek için 45'den az notunuzun olmaması gerekmektedir. Ayrıca ilköğretim öğrencileri için Türkçe dersinin 55'den az olmaması gerekmektedir. Son olarak genç kardeşlerim umarım hepiniz istediğiniz puanları hocalarınızdan alırsınız bende çoğu zaman dönem sonlarında öğretmenlerimden not istiyordum =) .
 

21 Şubat 2013 Perşembe

Anadolu Efes'e müthiş sürpriz!

Anadolu Efes kulübü oyuncuları,kulubün yeni reklam filminde farkında olmadan oynadılar.Klasik müzik dinletisine geldiklerini sanan basketbolcular Dumanın senden daha güzel şarkısı eşliğinde koroyu karşılarında görünce çok şaşırdılar.

Engin Altan Düzyatan - Beyaz Show Skec İzle

Beyaz Show Engin Altan Düzyatan Skeci Video
Beyaz show da Engin Altan Düzyatana büyük sürpriz yapıldı.İşlerinde Kubat,Can Bonomo,Halil Sezai ,Ayla Çelik ,Gökhan Tepe ve Fettah Canın Bulunduğu ünlüler Engin Altan Düzyatan geçen şarkılarını seslendirdiği videosu youtubeda son zamanların en çok izlenen videolarından birisi oldu.
 

Burak Özçivit Hayatı ve Resimleri

Burak Özçivit Resimleri ve Hayatı Hakkında Bilgiler.
Burak Özçivit 24 aralık 1984 İstanbul doğumlu eski manken.Best Model of Turkey2003'de gelecek vaad eden manken seçilmiştir.2005 yılında  Best Model of Turkey yarışmasında 1. seçilerek Dünyada Türkiyeyi temsil eden Burak bey bu alanda 2.seçilerek önemli bir başarı elde etmiştir.Adını Zoraki Koca dizisiyle duyuran Burak Özçivit Baba Ocağı ve Küçük sırlar,Muhteşem Yüzyıl'da Malkaçoğlu rolünde oynamıştı.Son olarak şu sıralarda Çalıkuşu  dizisinde görmekteyiz.Burak özçivitin en güzel resimleri kimdir hayatı nasıldır gibi soruların yanıtının yer aldığı makalemiz sizlerle.
Burak özçivit
Burak özçivit fotoğraf
burak özçivit hd resim
 Burak Özçivit Hakkında
Boyu:1.84 cm
Kilo:79 Kg
Facebook:facebook.com/BurakOzcivit.FanPage
Twitter:twitter.com/ozcivit_burak
Haberler:tr.wikipedia.org/wiki/Burak_Özçivit
Malkoçoğlu burak özçivit
burak özçivit foto

burak özçivit muhteşem yüzyıl

burak özçivit gözlüklü
burak özçivit resmi

burak özçivit resimleri
burak özçivit smokin

burak özçivit güzellik yarışması
burak özçivit türkiye güzeli

burak özçivit uzun saçlı

burak özçivit

19 Şubat 2013 Salı

Hızlı ve Öfkeli 6

Serinin 6. filmi Tüm dünyayla aynı anda Türkiyede 24 Mayıs 2013 de vizyonda.Rio soygununda 100 milyon dolar kalan ekip dağılmıştır.Ancak eve dönemiyor olmaları ve sonsuza dek kaçak yaşamaları, hayatlarını yarım bırakmaktadır.Fast and Furious 6 fragman izleme olanağı bulacağınız sinema konumuz sizlerle.

Hızlı ve Öfkeli filmi fragmanı
  
Başrol Oyuncuları: Vin Diesel , Paul Walker , Michelle Rodriguez , Dwayne Johnson , Jordana Brewster
Yapım:2013 - ABD
Tür: Aksiyon , Macera , Suç Süre: 100 dakika
Yönetmen: Justin Lin
İlgili aranımlar;Hızlı ve Öfkeli 6 sinema çekimi izle , Hızlı ve Öfkeli 6 full hd izle

18 Şubat 2013 Pazartesi

E Okul Giriş

Ülkemizde son 10 yıl içerisinde yapılan en köklü değişimler eğitim alanında yapılmıştı, bu bağlamda öğrencilerin notlarını internet üzerinden de takip edebilmesi ve velilerin çocuklarını takip edebilmelerini amaçlayak e-okul sistemi hayata geçirildi. Yukarıdaki (bkz: Resim 1) görselde görülen giriş ekranına ulaşmak için google ya da her hangi bir arama motoruna "VBS" yazıyoruz. VBS'nin açılımı Veli Bilgilendirme Sistemi'dir. Arama motoruna VBS yazarak ulaştığımız bu giriş ekranındaki boş alanları doldurarak sisteme girebiliyorsunuz. Giriş ekranındaki doğrulama kodunu, Resimdeki Rakamlar bölümüne yazıyoruz. Tc. Kimlik ve Okul No alanlarını da doldurduktan sonra Tamam'a tıklıyoruz.

e okul lise giriş yeni kayıt olma
E okul liseli öğrenciler içinde notları internet ortamına taşıyor.
Bazı kullanıcılar doğrulama kodunun gözükmediğinde şikayet ediyorlar, bu hatayı alanlar, resmin üzerine gelerek sağ tık yapıp, resmi göstere ya da resmi yenileye tıklayın. (tarayıcıdan tarayıcıya değişiklik gösterebilir) Halen sorununuz çözülmüyorsa eğer başka bir tarayıcıdan girmeyi deneyiniz.

e okul lütfen bekleyiniz işleminiz yürütülüyor uyarısı alıyorsanız sistemdeki yüklenmeden dolayıdır.Karne haftaları herkez biranda siteye giriş yapınca yüklenme oluyor ve serverları kaldırmıyordur,daha sonra tekrar deneyiniz yada sayfayı yenileyiniz sorun düzelecektir.
E-okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS)
Aranan kelimeler: e okul giriş kodu hatası gözükmüyor açılmıyor, meb e okul kayıt olma, e okul veli bilgilendirme sistemi


17 Şubat 2013 Pazar

Sokak Dansı Müzikleri Dinle

Sokak dansı filmi müzikleriyle herkezin ilgisini çeken bir film.Serinin tüm film müzikleri birbirinden güzel çoğu tanıdığımız şarkıların remixi haline gelmiş bazıları ise orjin step up film müzikleridir.Sizler için Sokak Dansı film Müzikleri Listesi hazılardık.Telif hakları nedeniyle şarkıların tamamını yayınlıyamıyoruz bu nedenle 4. filmde çalan tüm müziklerin demoları aşağıdaki videoda mevcuttur.
  
 Sokak Dansı 4 Müziklerinin Tamamını Dinlemek İçin Tıklayın
Sokak dansı müziklerini yasal yoldan indirebilir itunnes sitesinden şarkıları satın alabilirsiniz Download İçin tıklayın.

Sokak Dansı 4 Film Müzikleri Listesi

1. Let’s Go – Travis Barker 
2. Live My Life – Far East Movement 
3. Hands In The Air – Timbaland 
4. Bad Girls – M.I.A. 
5. Get Loose – Sohanny And Vein 
6. Feel Alive – Fergie 
7. U Don’t Like Me – Diplo 
8. This Is The Life – My Name Is Kay
9. Bring It Back – Travis Porter 
10. Goin’ In – Jennifer Lopez 
11. Dance Without You – Skylar Grey 
12. I Don’t Like You – Eva Simons 
13. To Build A Home – Cinematic Orchestra 


Step Up 3D - Sokak Dansı Film Müzikleri Listesi

1. Club Can’t Handle Me – Flo Rida (Feat. David Guetta) 
2. My Own Step – Roscoe Dash & T-Pain (Feat. Fabo) 
3. This Instant – Sofia Fresh (Feat. T-Pain) 
4. Already Taken – Trey Songz 
5. This Girl – Laza 
6. Fancy Footwork – Chromeo 
7. Beggin’ – MadCon 
8. Up – Jessie McCartney 
9. Bust Your Windows – Jazmine Sullivan 
10. I Can Be A Freak – Estelle 
11. Whatchadoin’ – NASA
12. Tear Da Roof Off – Busta Rhymes 
13. Move If You Wanna – Mims 
14. Shawty Got Moves – Get Cool 
15. Irresistible – Wisin y Yandel 
16. Let Me C It – Get Cool (Feat. Petey Pablo)

İşin Rast Gitmesi İçin Okunacak Dualar

İş İçin Okunacak Dualar
İşlerimizin rast gitmesi için Kuran ı Kerim de geçen bazı dualar ve hadis i şerifleri konu alan yazımız umarım aradığınızı bulmuşsunuzdur Allah işinizi gücünüzü rast getirsin.

  • Bu ayeti kerime yi abdestli abdestsiz hergun okumayı vird haline getirenin işleri yoluna girer.bir tehlike korku halinde sıkıştığınızda bol bol okuyun mucizeyi göreceksiniz. Summes sebîle yesserah(yesserahu). Sonra yolu ona kolaylaştırdı.
  • Bir kimse evden çıktıktan sonra işleririnin rast gitmesi,maddi ve manevi kötülüklerden uzak kalmak isityorsa ihlasla şu duayı okumalıdır. “Bismillahi tevekkeltü alellaah laa havle ve la kuvvete illaa billaahil aliyyil aziym”
  • İşlerin rast gitmesi için esmaül hüsna 
  • Sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil Azim ve bihamdihi estağfirullah. Ya Kafi, Ya Gani, Ya Fettah, Ya Rezzak, Ya Kerim, Ya Vehhap, Ya Zettavili, Ya Mecid.
  • Rast gitmesini dileğimiz işe niyet edip 99 defa “Rabbenâ âtinâ min ledünke rahmeten ve heyyi’ lenâ min emrinâ raşedâ” okuyoruz her 10 defada bir bu duanın zamanı yok mekanı yok sayısı yok,dileğiniz gibi okumanız mümkündür ve şöyledir.Yâ rabbi heyyi’lenâ min emrinâ raşedâ Vecal meûnetikel azmâ lenâ mededâ Felâ tekilnâ ilâ tedbîri enfüsinâ Felabdi ya’cize an tedbîri mâ fesedâ Entel alîmü ve kad veccehtü yâ emelî İlâ recâike kalben sâlilen ebedâ Felâ terüdde nehâyâ rabbi hâibeten Febahrucûdike yervî külle men veradâ Ve lirrecâe sevâbün ente ta’lemühü Fecal sevâbî devâmis sitrilî ebed. 
dua etmek

16 Şubat 2013 Cumartesi

Vetunnel - Katunnel Yasaklı Sitelere Giriş

Programsız ip değiştirmeden yasaklı sitelere giriş imkanı sunan katunel , vetunel siteleri çevrimiçi gizliliğinizi korumak için kurulmuş site.Şimdi size basit yoldan(ip değiştirmeden) nasıl gireceğinizi anlatıcam.Katunnel sitesine girdiğinizde arama butonu çıkıcak karşınıza oraya www.yasaklısiteadı.com şeklinde istediğiniz urlyi girip 'Begin Browsing' e tıklıyarak siteye giriş yapabilirsiniz.Fakat bazı video sitelerinde tam ekran yapma olmuyor bunun nedeni vetunnel sitesinin kendine özgü şekilde videoları çekmesidir.

 katunel giriş

     Girmek İstediğiniz Sitenin Üzerine tıklıyarak girebilirsiniz. 
Vetunel - Katunel
katunnel

15 Şubat 2013 Cuma

Tarkan'dan 14 Şubat Sevgililer günü Videosu

Mega Star Tarkan Twitter hesabından ^Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun-Happy Valentine's Day^notuyla paylaştığı video sizlerle.

14 Şubat 2013 Perşembe

Lazerle Göz Ameliyatı Nasıl Yapılır ve Fiyatı

Lazerle göz ameliyatı maliyeti - Lazer göz ameliyatı zararları yararları
Bende lazer ameliyatı oldum sizin gibi internetten yorumlara bakarak fikir edindim.2011 aralıkda İstanbul gözde ameliyat oldum.Detaylı şekilde anlatıyım gözlerimin derecesi sol 1:50 sağ 2:00 dı.Okulda tahtayı görememe,bilgisayara bakarken gözlerim ağrıyodu sürekli tanıdğımın vasıtasıyla lazer ameliyatı hakkında bilgi sahibi oldum 10 dakikada lazerle 20 de 20 görme seviyesine geliniyomuş.Hastahaneye gittiğimde bir dizi testden geçtim ameliyata uygun olunup olunmadığınız ölçülüyor gözün yapısı vb. sebeblerden bazılarına izin verilmiyor.Bende o tür bi sorun yoktu neyse ameliayat günü sabah gittik damla damlattılar sıram gelince içeri girdim aşağıdaki videoda yapılan yöntemler yapıldı.Hiç bi şekilde acı ağrı hissetmedim lazerin göze verilme süresi 8-10 saniye toplam ameliyat 10 dk sürmüyor ve göze takılan aparatla hastahaneden taburcu oluyosun.Çıkar çıkmaz net şekilde görüyosun ben t cat dedikleri kartal gözündende yaptırdım 100 euro gibi bi rakam ödemiştim.Lazer yapılan makinaya ek bir aparat daha takıyolar uzağı görmenizde çok etkili oluyor bu sanki daha önce körmüşüm gibi hissettim renkler çok net şekildeydi.ameliyatın eksi yönleri zararları varmıdır diye tek kötü yanı gözün kuru kalması saatlerce bilgisayar başında olursanız ve su tüketiminiz assa göz kurur başkada kötü bi yanı yok herkeze tavsiye ederim videoda izleyipde korkmayın o yapılanları hiç bi şekilde hissetmiceksiniz göz damlasıyla uyuşmuş olucaksınız umarım yardımcı olmuşumdur.

Ameliyatın maliyeti ortalama 1.200 - 2.000 tl arası
Ameliyatın yan etkileri Göz kuruması(Günlük su tüketiminiz az ve saatlerce bilgisayar başında kalırsanız olur)

Lazerle Göz Ameliyatı Videosu
İlgili aratımlar: Lasikamliyatı nasıl olunur , Prk lazer yönteiyle göz ameliyatı , Lazerle göz ameliyatı fiyatları

Bate Borisov - Fenerbahçe Star Tv İzle

Bate Borisov Fenerbahçe maçını canlı izle
 Uefa Avrupa Liginde karşılaşacak olan bate borisov ve fenerbahçe 14 şubat 20:00 star tv ekranlarında mücadele edicekler. Bate Borisov Fenerbahçe star tv de nen izle.İki takımın on birleri ise aşağıdaki gibidir.




BATE BORISOV
Gorbunov
Yurevich
Radkov
Bordachev
Filipenko
Volodko
Hleb
Olekhnovich
Baga
Rudik
Rodionov

FENERBAHÇE
Volkan
Egemen
Bekir
Ziegler
Gökhan
Mehmet Topal
Meireles
Cristian
Sow
Kuyt
Webo



13 Şubat 2013 Çarşamba

Adidas Outlet Fiyatları

 Adidas Outlet Fiyatları ve Kampanyalı Ürünler
Adidas markası Türkiye'de en çok tercih edilen markalardan biri, şuanda satış sıralamasında ilk beşte içerisinde bulunuyor. Adidas tutkunları, adidastan başka birşey kullanmak istemiyor. Örneğin, adidas ayakkabılarına alışan bir kişi başka bir model ayakkabı giymek istemiyor.

Adidas Outlet
Adidas fiyatlarının yüksek olması ve bazı kişilerin elini yakması sonucu outlet akımı başlamıştır. Outlet'i insanlar çakma olarak algılıyorlar fakat outlet çakma değildir. Tamamen gerçektir ya da yan sanayidir. Yan sanayi olanlar adidasın izni ile adidas markasına üretim yapanlardır. Yine adidasın orjinal ürünü olarak gösterilir. Orjinal olan ürünlerde küçük hatalar var ise outlet olarak satışa sunulabilir. Bu ürünlerin fiyatları çoğu zaman yarı yarıya kadar düşebilmektedir.
Ürün detayları için Adidas ürünlerinin satıldığı web sitesi www.adidas.com.tr  yi ziyaret edebilirsiniz.


12 Şubat 2013 Salı

Ntvspor Yedion Mesaj Gönderme

Hafta içi hergün  yayınlanan sabah spor programı Murat Caner ve Mert Aydın'ın sunduğu yayın saat 7 ile 10 arasında tüm spor dallarıyla ilgili haberlerle ekranlara geliyor.Gazete başlıklarını yorumluyarak gündeme dair her şeyi veren programa mail yada mesaj göndererek istek ve sorularınızı yöneltebiliyorsunuz.


yedion@ntvspor.com adresine mail gönderebilir yada 0212 335 45 72 telefon açabilirsiniz.

Ntv spor yedion facebook adresi
Ntv spor yedion twitter adresi

Kağıt Nasıl Yapılır ?

Kağıt Nasıl Yapılır , Kağıt Üretimi Evreleri Videosu
Yepyeni bölümümüz Nasıl Yapılır ile ürünlerin ne şekilde üretildiği hakkında videoları paylaşıcaz.Ağaçdan hamura daha sonrada kağıda dönüşen yol umarım beğenirsiniz kağıt nasıl üretilir ve kağıt neden meydana gelir videosu iyi seyirler.
Kağıt Nasıl Yapılır ?

11 Şubat 2013 Pazartesi

Doktorum@kanal d.com.tr Soru Gönder

Kanal D ekranlarında insanların derdine derman olan Doktorum programı hafta içi hergün 09:00 11:00 saatleri arasında canlı olark yayınlanıyor.Yayını Operatör doktor Aytuğ Kolonkaya ve Zahide Yetişinsunuyor.Her gün yeni konu ve konuklarıyla hastalıkları detaylı şekilde inceleyip tedavi yöntemleri hakkında bilgi sahibi yapmaktadır.  

Doktorum İletişim Bilgileri
Doktorum Programı Telefon Numarası:0212 300 20 20 
E posta adresi: doktorum@kanald.com.tr
Doktorum Programı Seyirci Katılım Formu

Arananlar:Doktorum kanal d canlı izle , Doktorum Programı mail adresi

10 Şubat 2013 Pazar

İrfan Değirmenci günaydın@kanald com.tr Mesajları

İrfan Değirmenci İle Günaydına Mesaj Gönderme Yolları
Her sabah güne başlarken haberleri izlediğimiz İrfan Değirmenci İle Günaydın Kanal D ekranlarında 6:45 ile 9:00 arası yayınlanıyor.Sempatik sunumuyla dünyadan haberleri sıkılmadan izliyebildiğimiz nadir yayınlardan birtanesi mesaj hattıylada izleyicilerinin sesi oluyor.
İşe okula gitmeden onun haberlerini izlemeden yola çıkmayın hafta içi hergün Kanal D ekranlarında izliyebilirsiniz.

gunaydin@kanald.com.tr
Programın Telefon Numarası: 0212 429 5897
İrfan değirmenci twitter adresi: twitter.com/degirmencirfan
İrfan Değirmenci İle Günaydın Mail Adresi: gunaydin@kanald.com.tr
Doğan TV Center 34204 Bağcılar / İSTANBUL
Programa sms yoluylada mesajlarınızı ulaştırabilirsiniz Tüm operatörlerden GUN yazip mesajınızı 5100 gönderebilirsiniz.

İrfan Değirmenci İle Günaydın

İşler Güçler Ankaranın Bağları Dinle

İşler Güçler Ankaranın Bağları Video İzle
Star tv'nin sevilen dizisi İşler Güçler Ankaranın bağları şarkısını arada duymaktayız 26.bölümde otobüsde giderkende söylemişlerdi telif hakları nedeniyle kısa bir bölüm mevcuttur ankaralı coşkun şarkının asıl sahibi onuda dinliyebilirsinizİşler güçlerin en sevilen dizimüzikleri şarkıları enkisayol.blogspot.com kalitesiyle sizlerle.
Ankaralı Coşkun - Ankaranın Bağları
İşler Güçler Dizisinin En Komik Sahneleri
 İşler Güçler dizi müziği

9 Şubat 2013 Cumartesi

O Ses Türkiye - Ayda Mosharraf Video İzle

O Ses Türkiye'nin en beğenilen seslerinden biri olan Ayda Mosharraf İsyan şarkısıyla milyonları kendine hayran bıraktı.Star tv yayınlanan programda Halil Sezai'den dinlediğimiz İsyan parçasını kendi yorumuyla söyleyen ayla hanım bir yıl önce elendiği O Ses Türkiye'de final adaylarından biri haline geldi umarım sizde beğenirsiniz.

Ayda Mosharraf'ın kendine ait video hesabı youtube.com/user/Aydalicious birçok yabancı şarkıların coverını yaparak çektiği videolar binlerce kişi tarafından izlendi.

Ayda Mosharraf - İsyan Telif hakkı nedeniyle yayın kaldırılmıştır. Ayda Mosharraf - Uzun İnce Bir Yoldayım İlgili aramalar:Ayda Mosharraf şarkıları dinle , Ayda Mosharraf , ayda o ses türkiye , ayda mosharraf final düello izle
Ayda Mosharraf

8 Şubat 2013 Cuma

Mide Karın Ağrısı Nedenleri

Mide Karın Ağrısı Nedenleri - Ne İyi Gelir
 Mide ve karın ağrıları birbirine çok karıştırılabiliyor. Mide vücudun neresindedir? Mide karın bölgesinin sol üst tarafında bulunur. Mide organı boş durumda iken yumruğunuzun yarısı kadardır. Sindirim sisteminin bir parçası olan mide, yemek borusu ve oniki parmak bağırsakları arasındadır.  Karın ise vücudun tam ortasındadır. Midenin tam altındadır, kalın yağ tabakaları ile kaplıdır. Genellikle yağ tabakalarının ağrıları ile yanılsamaya girilebilir. Yağ tabakaları ağrı yapabilir ve siz bunu karın ağrısı sanabilirsiniz.

Mide Ağrıları Neden Görülür?

- Sinirsel hazımsızlık
- Saf kesesinde taş olması
- Ülser rahatsızlığının bulunması
- Mide kanseri olunması
- Gastrit ve kolit gibi rahatsızlıklarının belirtisi

Mide Ağrısının Nedenleri

- Günlük hayatınızdaki stresler en önemli etkendir
- Alerji durumunuzun olduğu bir besin maddesinin yenmesi
- Mide ile ilgili bir hastalığınızın olması
- Özellikle kadınlarda hormonsal faktörlerin oluşması
- Psikolojik nedenler
- Çevresel faktörler, örneğin soğuk hava


5 Şubat 2013 Salı

Daemon Tools Lite Full Sürüm

Daemon Tools Full Sürüm İndir
Yayımcı Disc Soft Ltd.DAEMON Tools Lite, popüler sıkıştırılmış disk imaj dosyalarını (.iso, .bin, cue sheet dosyaları, clone cd, nero, blindwrite gibi özel dosya biçimler cd rom sürücüsü haline getirerek bazı oyunları açmamızı sağlar.

Daemon tools lite serial numaraları gibi aranmalarda blogumuz çıkmaktadır.Fakat basit bir yöntemi mevcuttur bunun programı kurarken kayıtlı sürüm ve ileri dendiği için serial istemektedir Free licanse seçeneğini gözden kaçırmadan işaretleyip ileri diyerek programı şifre istemeden kurabilirisiniz.En son çıkan yeni full sürüm Daemon Tools programına şifresiz ulaşabilirsiniz.Programın aşağıdaki linkden download seçeneği mevcuttur.

Justin Bieber İstanbul Konseri Biletix

Justin Bieber 2 Mayıs 2013 İstanbul Konseri
İTÜ Stadyumundaki konser için Bieber's fanlarının yoğun ilgisi bilet fiyatlarınada yansıdı.100 ile 534 tl arasındaki biletler bilexic.com'da satışa çıktı.Acun ılıcalının 22 bilet aldığı sosyal medyada günlerce konuşulmuştu.


Konseri seyretmek için satışa sunulacak olan biletlerin yanı sıra, Justin Bieber ile tanışma ve fotoğraf çektirme olanakları da VIP paketleri ile satışa sunulacaktır.Justin Bieber Believe konser serisi youtubeda tüm zamanların ilk 1 milyar izleyiciyi geçen videosu olan Baby şarkısından sonraki albümündedir.4 şubat itibariyle biletler satışa çıkmıştır , elinizi çabuk tutarsanız yer bulabilirsiniz kısa sürede tükenmesi bekleniyor.

Bilet Fiyatları
Diamond Circle Ayakta Erken Giriş - 534.00 TL
Diamond Circle Ayakta - 375.00 TL
Tribün - Numaralı - 323.00 TLGolden 
Circle Ayakta - 270.00 TL
Silver Circle Ayakta - 154.00 TL
Bronze Circle Ayakta - 100.00 TL
Justin Bieber Believe

3 Şubat 2013 Pazar

Galatasaray - Schalke 04 Şampiyonlar Ligi İzle

Galatasaray Schalke 04 Maçı Star Tv Canlı Yayın

Uefa Şampiyonlar Ligi 2. turunda İstanbul Türk Telekom Arena stadında oynanacak mücadelenin ilk ayağı 20 şubat çarşamba günü oynanacak,2. maç ise 12 mart salı günü Almanya'da Allianz Arena'da olucak.Türk seyircilerin en az almanlar kadar bilet alıcağı kanısındayım.Umarım ülke puanımız ve Galatasarayın Drogba ve Sneijder transferleri maliyeti karşılaması açısından bu maçları alırız.

Star tvnin Dsmart ile anlaşmasından dolayı çarşamba günki Şampiyonlar Ligi maçlarını veremiyor salı günü olan maçlar star tv den naklen olarak izliyebilirsiniz.

Canlı anlatım maç anından itibaren blogumuzda olucaktır takipde kalın.Bu konumuzda galatasaray schalke maçı ne zaman ve galatasaray schalke maçını canlı izle me hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Galatasaray - Schalke 04

Rihanna Türkiye İstanbul Konseri Biletleri

Rihanna İstanbul Konser Biletix ve Bilet Fiyatları 2013
Rihanna Diamonds Dünya Turu çerçevesinde 30 mayıs 2013 tarihinde İstanbul Beşiktaş İnönü Stadında konser vericek.Konser bilet Fiyatları normal 100 v.i.p. 350 tl olması bekleniyor , biletix.com'da 5 şubat 11:00 dan itibaren biletleri alabilirsiniz.Bazı ülkelerde konser bilet fiyatları 2 bin doları bulan rihannada karaborsaya düşüceğe benziyor ellerini çabuk tutan hayranları konsere gideceklerdir.

Vodafone Istanbul Calling, 3 aya yayılan İstanbul’un en uzun soluklu şehir festivali olmaya hazırlanıyor. Birçok dünya starı, şehre ve çeşitli mekanlara yayılan konserler, festivaller ve partiler bu sene İstanbul’u ele geçireceğe benziyor sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım bende bilet bulabilirsem gitmeyi düşünüyorum konu hakkında yorumlarınızı bekliyoruz.
Rihanna Diamonds Dünya Turu Konser

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)