29 Ekim 2012 Pazartesi

Celal ile Ceren

Celal ile ceren'in sinemalarda çıkış tarihi 18 ocak 2013 cuma günü vizyona giricek.Recep ivedik serisiyle milyonları güldüren şahan gökbakar şimdide celal ile ceren'le karşımızı çıkıcak.Recep ivedik tiplemesi şahana yapışmış gtibi sanki ama yinede güldüreceği kesin sabırla bekliyoruz.
Tür:Komedi, Romantik 
Yönetmen:Togan Gökbakar 
Başrol Oyuncuları:Şahan GökbakarEzgi Mola, Çağlar Salman
Celal ile Ceren Fragman

Pokemon Taklitleri

Küçükken Pokemon izleyerek büyüyenler için nostalji olucak ilk videodaki kız çok hoş yapmış yahu 151 farklı pokemonun sesini yapmış iyi seyirler.

28 Ekim 2012 Pazar

Fifa 13 Genç Oyuncu Tavsiyeleri

Scrool Tv de yayınlanan programda fifa 2013 ün genç yetenekleri ve özellikleri detaylı şekilde anlatılmaktadır.Fifada menejerlik oynuyan arkadaşlar için ucuz ve genç yeteneklerin listesi.


27 Ekim 2012 Cumartesi

İnternet Fenomenleri

Top 10 İnternet Fenomeni olmuş video listesi aşağıda belirtilmiştir.

1. çok iyi oldu çokda güzel oldu:Çok iyi oldu çok güzel de iyi oldu tamam mı ? Şimdi mesela türban olayını çok karıştırdılar , ha aralarında bi fark kaldı o farkta çok güzel oldu. Mesela herkesin hayatına kimse karışamaz , ha nasıl karışamaz ben bu şekil giyinirim , o bayan şu şekil giyinir şu şekil giyinir . Ha hiçkimsenin kimseye karışma hakkı yok özgürlüğü birdir . Ha baş örtü , kurban olduğum ya Resulallahtan gelebilir ama lakin ki öyle değildir . Yorumlamam bu kadar , hadi hayırlı işler . 
2. artiz ne ararla bazarda: ben öyle bir şey görmedim, ben ellibeş yaşımdayım. biz aa-araba alışverişi için geliyo buraya. artis olarak bişey gelmez 
3. beyin bedava :Beyin bedava, bedava ya. taşıyorum, niye hamallık yapayım. 
4. okuyom ben ya: Hacıhüsrevde polis baskını sırasında söylenen sihirli cümle okuyom ben yaa 
5. ray ray kasım 
6. tülaay 
7. herkesin popisi 
8. al dedi git dedi sözleri : al dedi çocuklarını dedi çocuklarını istiyorsan dedi kendini dedi al kendini dedi git dedi nerede kalırsan kal dedi bana ben de kaynanamla kavga ettim o yüzden dedi kaynanam dedi kızım bak dedi madem kocan öyle yapıyor dedine yaparsan yap kızım sen de dedi al kendini git dedi benim çekicek halim yok dedi bana. 
9. Fıkrasına gülünmeyen adam:Bugün bir arkadaş anlattı çok hoşuma gitti laz fıkrası anlattı. Laz hep diyomuş ki çevresine ben bak hastayım ben hastayım ben hastayım diyomuş kimse dinlemiyormuş kendisini. Ben hastayım ben ölücem bana bakın filan.sonra demiş ben ölürsem mezar taşıma böle yazın demiş.mezar taşına yazmışlar: Ben hastayım dedim dedim bana inanmadınız bak noldu şimdi? he? yani bizim lazın mezar taşında öyle yazıyormuş bak ben hastayım dedim dedim bakın noldu şimdi? 
10. Eve paa bırakıyoruz

Etiketler

animasyon (2) biyografi (23) internet (16) komik (6) müzik (15) oyunlar (9) resim (17) sinema (7) video (20)